2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hülya başka topiklere neden takılmıyorsun, ben zaten haziran annelerinden hiçkimseyi görmüyorum başka topiklerde. Dün bir tek denkleme rast geldim. Kızında pc açıkken duruyormuş ne güzel, canın sıkılmaz, hadi aşkı memnuya gel bekliyom :)
 
ceviz bende veriyorum.kahvaltısına karıştırıorum çok faydalı kesinlkle...
 
iyi verinya benden söylemesi işte kaynaktan okudum bende hergündemiyo 2 ve 3güne bir yzıyo hem soruyonuz hemde tepkli cevaz yazıyosuzya aman ben karışmıyommmmm

hülyacım kim tepkili cevap yazıyor ya herkes bildiğini paylaşıyor.herkes aynı görüşü taşımak zorunda değil güzelim.ben buraya birşeyler öğrenmek için sürekli takılıyorum.Yoksa benim işyerinde işimi bile aksatıyor burayı okumak.Ama kızım için yeni birşey öğrenirde uygulayabilir miyim diye okumadan da geçemiyorum.Alınganlık olmasın durduk yere,bu tür tepkiler alınganlıklar olursa zaten az olan sayımız daha da azalır.
 

aman neslihancım buaralar dedimya bişeyler var bende çok içim sıkılıyoboşverin beni buaralr önemsemeyin
ayşecim bende seyrediyom onu gündüzzleri bide ben hep okuyom mayıs annlerini yzmıyomda ama çok güzel hoşuma gidiyo okuma k
 
kızlaaar öldüm bıttım bugun...
3 tane halı yıkadım
banyo fayanslarını ovdum
evı sildim süpürdüm.az öncede yemek yaptım.
veee dökülüyoruuum .
ay bu kadınlık ne zor yaww
kocalarımızda ne guzel evdesın derler bide.
ahhhh ahhhhh
 
elerine saglık canım erken yıkamışın halıları benim büdünya halım var yıkanacak hepsi kirli yedeklerde öyleeee bakalım benneeecemmmm
 

Allah aşkına ela nasıl izin veriyor bu kadar iş yapmana, benim oğlandamı sorun var anlayamadım, benimki lavabo bile ovdurmaz, sen iş yaparken o ne yapıyor.
 
kızalr selam bebeğim hasta ...moralim çok bozuk...öyle halsiz ki..iştahı da iyice yok oldu..uyanık olduğunda hep ağlıyor...ağlamaktan yorulup uyuyakalıyor..ateşi de bi türlü düşmedi...fitille zor düşürdük..bebeği daha önce üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren var mı? dra gittik bu teşhisi koydu ve antibiyotik şurup verdi...internetten araştırdığımda ise antibiyotik kullanımı üst solunum yolu enfeksiyonlarını azatlmaz diyor...çünkü bu hastalık virüslerden oluyormuş...antibiyotikler bakterileri öldürüyormuş...acaba daha önce bu hastalığı geçiren bebeklerimize drlarınız ne önerdi? boşu boşuna bebeğime antibiyotik vermek istemiyorum.
 

ÜST SOLUNUM DEĞİL AMA İDRAR YOLU ENFEKSİYONU GEÇİRDİ BENİMKİ, ANTİBİYOTİK KULLANDIM GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR, İNTERNETE BAKMA BENCE DOKTORUNA GÜVEN VE VERDİĞİ İLACI HERGÜN AYNI SAATTE KULLAN. iNŞALLAH ÇABUCAK GEÇER. O AĞLADIĞI ZAMAN SAKİNLİĞİNİ KORU, HASTA OLDUĞU İÇİN AĞLIYOR DİYE KENDİNİ TESSELLİ EDERSEN DAHA AZ YIPRANIRSIN.
 
Allah aşkına ela nasıl izin veriyor bu kadar iş yapmana, benim oğlandamı sorun var anlayamadım, benimki lavabo bile ovdurmaz, sen iş yaparken o ne yapıyor.

ısımler karıstı ama olsun önemlı degıl.benım cadı bukadar ısı hayatta yaptırmaz ama bugun babanesı baktı bende ıslerımı yaptım.normal gunlerdede yürütecınde gezerken azda olsa iş yapabılıyorum yemek süpürge falan.mert hep kucakmı ıstıyorannesı?
 
kızlar bu arada kızım az önce yatagından (cekyattan)düştü.sanırım dönmek ıstedı ama duvarın dıbındeydı nasıl oldu anlamadım.esımle mutfaktaydık bır aglama sesı baktım elıf sımay yerde aklım gıttı.emzıgını verdım sustu.sımdı uyuyor bısey olmaz dımı?uyandırsam hepten sınırlenıp uyumayacak bu sefer.
aahhh annem hakkını nasıl öderım bılmemmmm.ALLAH ım anne-babalarımıza hayırlı evlat olmayı nasıp etsin insallah.
 

Kucak istemesede yanında olucak kolalrından tutup gezdircem. Haftada 2 gün bende süpürgey açıyorum onu yürütecine koyup ama başka iş yaptırmaz, balkon yıkatmaz süpürtmez, lavabo banya evlere şenlik :)
 

kanepe yüksekmiydi yerde halı varmıydı, uyutmasan iyi olurdu, bende 7 aylıkken yataktan düşürdüm günlerce etkisnden kurtulamadım, o gece sabaha kadar izledim onu çok korkmıştum kafasını tahtaya vurmuştu.
 
Emine alhanhın kızıyla ela da pembe mont varya sime bakmadan yazmışım, temizliği yapan sen sandım :) sende titizsin ya o bakımdan şeyettirdim.
 
halıya dustu canm yuksek degıldı yattıgı yer sanırım uykusunda oldugu ıcın korktu canı yandıgını sanmıyorum.rabbıme emanet bende nöbetteyım bugece
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…