- 2 Temmuz 2008
- 863
- 2
Siz gene ıyısınız zeyno ve zuzucum benım oglusum daha yenı uyudu saat suan 2 bucuk :)
günaydın kızlar ....gerçi günaydın diyorum ama saat 8 de uyandık.Ben bu Zeynep Duru yu anlayamadım gitti ne istediğini gerçekten bilmiyoooooo....mutfak tezgahımın üzeri kavaltı çeşitleriyle doldu hiç birini yemedi bide çok yemiş gibi her kaşıkka öğürüyo...Bizde gece geç yatanlardanız ne oldu bu bebeklere büyüme atağımıymış bu şimdi?CADIARZU
yerelması çorbası yaptım ama 10 kaşık anca aldı, öğün oluşturamadık daha hala her öğün beni emiyor.
ARMAGAN cım bana doktorum aksıne ıspanak ve kerevız ver dedi. sadece bakla ve patlıcan verme dedi. alla alla ıspanak neden zararlı olsunki hazır kavanoz mamalarında bıle var akannehir
ah ecemcim bizde 2 de yattık 7:30 da kalktık çok uykum var çok.ne oluyor bu çocuklara anlamyorum ki
bizim doktorumuzda ıspanak var dedi..sadece patlıcan ve kuru baklagillerden koyma dedi..
gece efede uyanıyor bir gidiyorum yanına bana bakıyor gülüyor hiç pas vermiyorum hemen emziriyorum memede uyuya kalıyor..
ek gıdalarada gün geçtikçe alşmaya başladı..
böyle böyle büyüyecekler işte bakalım önümüzdeki ay hangi ataklarıyla karşılaşıcaz..