2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Siz gene ıyısınız zeyno ve zuzucum benım oglusum daha yenı uyudu saat suan 2 bucuk :)

Kızlar yardım edın ya bu kız benı ÖldÜrecek emmıyor.bır tek gece bır kez emıyor.onun dıŞında emmıyor.pompayla saĞıyorum onu da Çok severek emmıyor nolu yardım edın ne yapayım.ek gıdaları yemeyı tercıh edıyor sanırım ama sÜtte ıÇmesı lazım ya.
Çok zor durumdayım.hep sÜt ıÇmezse baĞıŞıklıĞı zayıflayacak hasta olacak dıye Çok korkuyorum : ((((((((((((((((((((((((((((((

günaydın kızlar ....gerçi günaydın diyorum ama saat 8 de uyandık.Ben bu Zeynep Duru yu anlayamadım gitti ne istediğini gerçekten bilmiyoooooo....mutfak tezgahımın üzeri kavaltı çeşitleriyle doldu hiç birini yemedi bide çok yemiş gibi her kaşıkka öğürüyo...Bizde gece geç yatanlardanız ne oldu bu bebeklere büyüme atağımıymış bu şimdi?CADIARZU

canım sende bizdensin desene.anlamıyorum ki noluyor bu bebeklere.
aynen zeynepte yemiyor öğürüyor.off geçicek bu günler işallah allah başka dert vermesin

bu modellerin hepsimi aynı acaba

gece uyumuyor günde 1 kere emiyor kaşıgı görünce agzını kilitliyor ve öğürüyorr offfffffffffffffffffffffffff

offf ne oldu bu bebişlere ya, dün gece Elif hanım yine 10'da uyudu. 12'de uyandı. 3'e kadar ayaktaydık. Sabahta 8 de kalktık. ıki gecedir böyleyiz. Daha yeni uyutabildim.
Gece bağırdım ben kızıma ya, çok üzüldüm sonra. Sınirlerim yıprandı galiba.Ben uyutmaya çalışıyorum o kahkaha atıyor, gülüyor.
EN son gece 3'te kucağıma aldım inanamazsınız kahkaha atarak uyudu deli ya.

Hepımız aynı problemlerı yaŞadıĞımıza gÖre yaŞanması gereken gÜnlerı yaŞıyoruz sanırım.sabırlı olup telaŞlanmamaya ÇalıŞıcaz bakalım.dıyene bak nerde telaŞlanmamak

Aynı şekilde ek gıda namına doğru dürüst bişi yediremiyorum. Dönemleri geldi galiba bizimkilerin :)

selam zkıalr.. herkese hayırlı cualar.. evet bu bebişelre noluyor dicem ama sanırım büyüyorlar artık. kişilk kaznaıyorlar.. herlade yaşanması gerekne bunalr.. benimkide öyle zırt pırt uynaıyor.. sabah gene uynamış şarkı söylüuordu resmne:))şimd uyuyor:))

slm kızlar haziran bebekleri anlaştılar heralde annelerimize azıcık eziyet edelim diye poyrazda hiç uyumuyo gece 1.30da uyudu sabah 6da uyandı off ya yemekde yemiyo aç yaşıyo resmen biraz zorlayınca basıyo çığlığı sanki bişey varmış gibi bende ağlamasın diye bırakıyorum:hulya:

uykusuz bir gece sonrası herkese günaydın ve hayırlı cumalar.
gene gece saat başı kalkttık ve sabah saat 4,5 da uyandık

ARMAGAN cım bana doktorum aksıne ıspanak ve kerevız ver dedi. sadece bakla ve patlıcan verme dedi. alla alla ıspanak neden zararlı olsunki hazır kavanoz mamalarında bıle var akannehir

canım bende bir kitapta mı okdumdu netteömi gördümdü hatırmaıyorum.. ama patlıcan da vardı zaten çnde.. patlıcan ıspanak kereviz yerleması gibi .. nitrat içeriyorlamrış fazla. ondan .. ama ıspanak bende veriyorum.. onun dışında bir keresinde kereviz kattım çorbaısna.. mahetti bebeişimi.. gaz yaptı.. hazmedemedi.. ksutubir daha kymadım kereviz.. şimdilik de koymcıam..

ARMAGAN cım bana doktorum aksıne ıspanak ve kerevız ver dedi. sadece bakla ve patlıcan verme dedi. alla alla ıspanak neden zararlı olsunki hazır kavanoz mamalarında bıle var akannehir

bizim doktorumuzda ıspanak var dedi..sadece patlıcan ve kuru baklagillerden koyma dedi..

gece efede uyanıyor bir gidiyorum yanına bana bakıyor gülüyor hiç pas vermiyorum hemen emziriyorum memede uyuya kalıyor..
ek gıdalarada gün geçtikçe alşmaya başladı..
böyle böyle büyüyecekler işte bakalım önümüzdeki ay hangi ataklarıyla karşılaşıcaz..

ah ecemcim bizde 2 de yattık 7:30 da kalktık çok uykum var çok.ne oluyor bu çocuklara anlamyorum ki

vallahi dişleri yapıyor sanıyorum veya 6 ayını dolduran bebeklerde olabılır belkı doktorum normal duzene gırıcek uyku duzenı dedı bana bakalım cnm allahım sağlık versınde

NAREN cim kasık almıyorsa bıde elle yedırmeyı dene cnm bnm oglumda bazen kasık almıyor ama parmagımla yıyor :))

canım nohut ve kuru fasulye dımı . pırınc dahıl degıl sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…