2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben çorbasına 1 tatlı kaşığ kadar kırmızı mercımek de koyuyorum o da mı yasak acaba?neyse yarın kontrolumuz var bızım de sorayım barı.

slmm herkesee
ooo ne olmuş bebişlerrr öyleee
inş biran evvel düzelirlerrr ...

bende brazdan gelin görmeye gidicemmm hemde gelinliğiyleee :)))
burda düğünden sonra 3 yada 4 hafta cuma yapıyorlarr..her cuma gelin kuaföre gidiyorr düğüne gtcekmiş gibi saçlar yapılıp gelinlik giyiyorr...sonra kaynanasının evine gelip baş köşeye oturuyorrr
misafirler geliyor hem gelini görüyor hemde hediyelerini veriyorrrr ...

aaa hiç öyle bişey duymamıştım.saadetcim ora baya değşikmişşşşkaydirigubbakcemile3
ama ne işkence öyle 4hafta gelinlik giy kuaföre git.

naber kızlar derını yıkadım bıraz önce şimdi de ayağımda sallıyorum dalmak uzere.inşallah bi kaç saat uyur.akşama yemeğe mısafırım var uyusun da yemeklerımı yapayım.öptüm sizi.

slm bayanlar bizimkiler çoşmuş yine,şimdilik kızımın uyku düzeni maşallh iyi önceden beşiğinde yatırıyordum saatte bir emmeye kalkıyordu valla başedemedim 1 aydır yanıma alıyorum ne o uyanıyo nede ben kalkınca hemen emio tekrar uyuyo sabit sabahta 8.30da kalkıyor.umarım yoluna girmiştir düzeni en yakın zamanda hepside girecektir düzene.

konyada da erte var öle :) erte de ertesi gün gerlinin sacı bası yapılıp hanımlar kendi arasında eğleniyor :)

Of kızlar, göğsümün altı resmen delindi ya :) canım çok yanıyor, ağlıyarak emziriyorum. Sıpa gündüz bari ek gıda alsa da sadece geceleri emzirsem ama 3 saate bir meme istiyor durduramıyorum.

konyada da erte var öle :) erte de ertesi gün gerlinin sacı bası yapılıp hanımlar kendi arasında eğleniyor :)

Eskidendi o, şimdi yapmıyorlar artık. Ben gitmiştim bi kere erteye, gerdek gecesinin ertesi günü damat kızın boynunu boğazını morartmış, kız o haliyle ortadaydı, ne ayıp şey ya...

slmm
herkesin bebeği böle olunca yanlış anlamayın ama kendimi yanlız hissetmiyiyorumm bende sanıyorum tek benimki böylee
çok zormuş çocuk büyütmek dün bi arkadaşın ikizlerini görmeye gittik 4.5 aylıklar melek yavrular gık çıkarmıyolar insanlar şaşırdı zehrayı görünce ayy biizimkiler böle olursa ne yaparız demeye başladılarr
bide dişeri çıkıyo annesine dün biz gösterdik kadıncagzın haberi yok komşum dio sen 3 aydır dişi çıkcak diip duruyon bak çıkaran çıkarıyo sessiz sakin dio
ama yinede benim canım melek kızım o bide yemek yese ben herşeyine razıyım ama yememesi uykusuzluktan kötü emin olunn

kızlar ya oğlumun kabızlığı 1-2gün düzelip sonra tekrarlıyo. hergün yapıyo ama katı yapıyo.
mamasına z.yağı koydum, armut-erik yedirdim.
ama tamamen düzene girmedi.
yardımcı olusanız sevinirim.

üzülme binnurcummm
atak geçiiriyordurrrrr
yoksa zehra annesini üzmez

gelinle damada çok güldüm ya...
Uzun zamandır kavuşamıyorlardı galiba saldırmışlar birbilerine he he :)

Kızlar normal tip oto koltuğuna geçen var mı? Elifcik artık ana kucağı tipine sığmıyor. Römer, maxi cosi, be safe mi karar veremedim? Kullanan memnun kalan? Marka tavsiyesi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…