iyi akşamlar kızlar yine haftasonu bitti yarın işbaşı ve ben dinlenemedim yine kızım bugün de aç aç uyudu 1 gün yerse 3 gün yemiyo of ne zormuş ya .cicibebeyi her çocuk sever bizimki ağzına koymuyo valla yesin diye şeker de koyuyorum tuz da napıyım yoksa hiçbişey yemicek bazen yiyo o zaman.
bizim cadı bay bay yapmayı öğrendi bu arada.akşama kadar el sallıyo herkese
yeni katılan arkadaşlar var aramıza hoşgeldiniz ama ben katılamıyorum artık ya hiç vaktim olmuyor kendime bile zaman ayıramıyorum.
aynen canım kimisi biraz geri kimisi biraz ileride oluyo ama sonuçta hepsi büyüyo inş öğrenirlir canımkaydirigubbakcemile3her çocuğun gelişimi farklı demekki, yusuf kayra uzun zamandır agu gugu konuşup duruyordu ama net bir şekilde dün baba dedi, bir kaç gündür de dede diyor
yürümesi dersen nerdeyse bir aydır bütün evi geziyor , hatta koşturmaktan ter içinde kalıyor,
7. ayımız bitiyor bugün 8 e giriyoruz
ama bebekler ilk önce geri geri gitmeyi öğrenirlermiş , yakında ileri viteside öğrenirler merak etmeyin
binnurcum yurutec kalca kaslarini calistirmiyormus sadece bacak kaslarini calistiriyormus, bu nedenle drlar onermiyor...yurumeyi bu nedenle geciktirebiliyormus..gerci beni de bindirmisler 11 aylik yurumusum...günaydınn kıslarr
herkesde yemek sorunu ne zor yemeyen cocuk herşey yapıyorum tezgahın önü çarşamba pazarı gibi oluyoo bugün tek tek denedim yine yemedi kahvaltısını sonra biberona koydum içti aslında kaşığa alışması lazım ama npim artık işimede gelmedi deil öbür türlü yemicem die heryeri batırıyodu şimdi şipak içtii
yürütece koymaya başladınızömı ben 9.ayda koyulur die duymuştum bende çok isteim hele benim gibi kucak hastası bi bebeği olana çok ii gelir anneye büyük kolaylık ama eşim çok katı bu konuda asla koydurmazz
halbuki ben yürütecdeymişin ayaklarım sölemesi ayıp sütun gibidir
kıyamam fıstığıma yaa, çok geçmiş olsun fatmacım, umarım çabuk düzelir
fatoşçum benim kardeşim egzama olmuş bebekken, tedaviyle geçmiş üzülme geçmiş olsun,
bende yürütece günlük en fazla 1 saat koyuyorum, ama çok hoşuna gidiyor, bu sayede sehpalara dolaplara çekmecelere ulaşbildiği için seviniyor yavrum, tabi herşeyi döküp yere attığı için biraz bana eziyet oluyor ama napalım
fatoşcum geçmiş olsun cnmm...
inş geçer cnm,
Fatoş anneme sorarım istersen tedavisi nasılmış ,napmış
merhaba arkadaşlar. ben de haziran 2009 annesiyim.
sizleri hamileliğimdem beri takip ediyorum ama bi türlü fırsat bulup katılamamıştım aranıza.
bu zamana kadar da sizlerden çok şey öğrendim.
umarım paylaşımlarımız devam eder.