2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

her çocuğun gelişimi farklı demekki, yusuf kayra uzun zamandır agu gugu konuşup duruyordu ama net bir şekilde dün baba dedi, bir kaç gündür de dede diyor
yürümesi dersen nerdeyse bir aydır bütün evi geziyor , hatta koşturmaktan ter içinde kalıyor,
7. ayımız bitiyor bugün 8 e giriyoruz
ama bebekler ilk önce geri geri gitmeyi öğrenirlermiş , yakında ileri viteside öğrenirler merak etmeyin

off çok uykum var ya dün kızım sabah 5 te mızılandı durdu benide uyutmadı bu sabahda 4 te aynısını yaptı 4 ten beri uykusuzum sürekli ağladı emziriyorum 5 dk sonra gene aynı sallamaktan kollarıma ağrılar girdi kakasını yapamıyo nedense sabaha karşı oluyo başlıyo mızıldanmaya inş geçici bi durumdurda huy edinmez bunu gözlerim şişti vall o kadar özledimki şöle yatıp gamsızca uyumayı

canım cicibebe şekerli zaten bence şeker koyma, belki çok tatlı olduğu için yemiyordur,
benim oğlumda tatlı şeyleri sevmiyor

aynen canım kimisi biraz geri kimisi biraz ileride oluyo ama sonuçta hepsi büyüyo inş öğrenirlir canımkaydirigubbakcemile3

günaydınn kıslarr
herkesde yemek sorunu ne zor yemeyen cocuk herşey yapıyorum tezgahın önü çarşamba pazarı gibi oluyoo bugün tek tek denedim yine yemedi kahvaltısını sonra biberona koydum içti aslında kaşığa alışması lazım ama npim artık işimede gelmedi deil öbür türlü yemicem die heryeri batırıyodu şimdi şipak içtii
yürütece koymaya başladınızömı ben 9.ayda koyulur die duymuştum bende çok isteim hele benim gibi kucak hastası bi bebeği olana çok ii gelir anneye büyük kolaylık ama eşim çok katı bu konuda asla koydurmazz
halbuki ben yürütecdeymişin ayaklarım sölemesi ayıp sütun gibidir

binnurcum yurutec kalca kaslarini calistirmiyormus sadece bacak kaslarini calistiriyormus, bu nedenle drlar onermiyor...yurumeyi bu nedenle geciktirebiliyormus..gerci beni de bindirmisler 11 aylik yurumusum...

bu arada biz 6.ay kontrolune gitiik, bu ay sadece 430gr almis, 7230 gr cikti oglum....uzuldum biraz, ayrica eklem yerinedeki kizarikliklar gecmedi, kortizonlu kremse artik kullanmak istemiyorum, verdigi diger kremler ise yaramiyor...bebeginde egzama (adini da yeni soyledi dr) olan var mi?4 aydir devam ediyor... uff cok uzuluyorum

kıyamam fıstığıma yaa, çok geçmiş olsun fatmacım, umarım çabuk düzelir

fatoşçum benim kardeşim egzama olmuş bebekken, tedaviyle geçmiş üzülme geçmiş olsun,
bende yürütece günlük en fazla 1 saat koyuyorum, ama çok hoşuna gidiyor, bu sayede sehpalara dolaplara çekmecelere ulaşbildiği için seviniyor yavrum, tabi herşeyi döküp yere attığı için biraz bana eziyet oluyor ama napalım

merhaba arkadaşlar. ben de haziran 2009 annesiyim.
sizleri hamileliğimdem beri takip ediyorum ama bi türlü fırsat bulup katılamamıştım aranıza.
bu zamana kadar da sizlerden çok şey öğrendim.
umarım paylaşımlarımız devam eder.

kızlar işyerindeyim, 3 saatte bir sağıyorum ya sütümü , şimdi sağdım çok azalmış 30 cc anca çıktı, halbuki bir biberon doluyordu , çok üzülüyorum , okadar da kestane yedim kahvaltıda bile

kıyamam fıstığıma yaa, çok geçmiş olsun fatmacım, umarım çabuk düzelir

fatoşcum geçmiş olsun cnmm...
inş geçer cnm,

Fatoş anneme sorarım istersen tedavisi nasılmış ,napmış

tesekkurler kizlar, muminecigim dogumgunun kutlu olsun,yaysin demek, yaylar hep fedekar olurlar, hep karsisindakileri dusunurler,en iyi arkadaslar da yaylardan cikarmis:) emelcim annene sorabilirsen cok sevinirim, dr kortizonlu krem vermisti, onu surunce geciyordu ama uzun sure kullanilmasi sakincaliymis, baska onerilen krem de 2 yasindan once kullanilmisyormus, diger kremler ise yaramadi zaten

günaydın herkese..
Bütün bebişlere keyifli birgün diliyorum tabi annelerde...
Yürüteç işini şimdilik düşünmüyorum bende...
ırem sağ ve sol
olmak yan dönüyordu ne zamndır..4 gündürde sol tam dönüş yapıyorr :)Sırt üstüyken sola dönüp gövdesini kaldırıp hop yüzükoyun ...Çok hoş oluyor izlemesi :)
Sonra geri geri gidiyor emekleyerek..yorulduğundada çığlık atıyooo çevir beni diye :))
inş onuda yakın zamnada kendisi yapar..
az önce ütü yaparken yerdeydi irem dönmüş emekleyerk betona düşmüş ağlamasına gttm yanına bi baktım sırt üstü yatıoo.bşy yoktur inş..baktım keyfi yerinde çok ağlamadı zaten..

hoşgeldin canım hem benim kızım ismide melis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…