Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazcım benim annem de yaşına kadar bakcak malesef sonra bulucaz birini, inşalah merhametli birileri denk gelir (
ya bu kayısı püresi olayını ben kaçırdım, ne iş???ben her seferinde azıcık yapıp yapıp veriyorum bi kolayı varsa öğreniyimopuyorumnanaktanözgecim kayısı püresini ben buzdolabında koydum.asyaya vermeden 2saat önce kavanozdan bi kaşık kaseye koyuyorum.ılımış oluyo..
kızlara bu yogurt çorbasını normal yogurtla yapılırmıki???
bugünde onu denesem diyorum.
bide bebişlerin çorbalarına sogan eklenirmi bilen varmı???
arzu canım soğan gaz yapabilir, ben sana dün denediğim yoğurt çorbasının tarifini vereyim hem kolay hem lezzetli oldu,
3 kaşık un, 4-5 kaşık normal yoğurdu güzelce çırptım, su ekleyip kaynattım arada karıştırarak, kaynayınca içine şehriye attım, sanırım pirinç de olabilir, kendimize piştikten sonra yağla kır.biber ve nanae kavurup döktüm çok güzel oldu, bebişler içinde güzel olur sanırım
Ne kusuru canım, ilk önce hediyelerini çook beğendim, ömür boyu saklıcam, çok teşekkür ederimEmelcim YUsuf Kayraya kayınvaliden bakıyodu dimi.Bende çalışmaya başlıyıcam o sebepten soruyorum.Nasıl hallediyosunuz bakım işini kayınvaliden sizdemi kalıyo.Ek gıdalarını senmi hazırlayıp bırakıyosun.Emzirme olayını nasıl yapıyosun?Çok şey sordum ama kusuruma bakma anne yüreği başlamadan plan yapmak istiyorum.
sğl teyzesiafiyet olsun iremimize, öyle öyle alışır gider annesi, benim de püre biraz yoğun oldu galiba bi dahakine biraz daha sulu yapıcam, bugün çorbasını içtikten sonra azra gaz çıkarıyom derken boynumun içine kustu :))
ya bizimki de bu sebze işinde hazırcı çıktı, hazırlarda ne varki onu yiyolar. halbuki bizim yaptıklarımıza sevgimizi de katıyoruz daha lezzetli olması lazım
ben de hastayım ısrarla ev yapımı deneyemiyorum bıraktım hazır da vermiyorum. kahvaltı meyve püresi yoğurtla idare ediyo şimdilik.
Arkadaşlar çalışma konusunu açmayın ben şimdiden düşündükce boğazım düğümleniyo ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Aile bütçemizi zorlayıp hazirana kadar dayanmayı ve oğlumla vakit geçirmeyi düşünüyorum. Daha var işe başlamama ama emin olun aynı acıyı hepimiz farklı zamanlarda tadıcaz.
Çocuk doktorumuz ne kadar yanında kalırsan o kadar iyi annesi uzatabildiğin kadar uzat izni dedi.
Ama psikiyatrist bi arkadaşım erken başlamanın daha doğru olduğunu ileride bebeğin ve benim bu duruma alışmamızın daha zor olacağını söylüyo. Bakıcısını daha zor kabullenirmiş.
Bu arada özge,mümine siz şanslısınız anneleriniz bakıcak ya "ellere" evladınızı bırakmanız gerekseydi?? Bunu düşünüp rahatlayın bence
sğl teyzesi
sırnaşık şey ilahi azra bebek
bende anlamadım mis gibi evde yaptığım sebze püresini,çorbasını yemiyor nazcım..
hazırı yiyor...cokacimcoook
nese yesin bakalımmm ben ynede arada deniycemm...yılmak yok :lepi:
saadetçim çorbasını sormuşsun kucağımda durmuyo şimdi
o uyusun yazıcam ,
düşen bebeciğede geçmiş olsun bu arada
Katı yapmayı denedinmi, ben katı yapıyorum ve güzel yiyor artık, kaşığı ağdiğimde düşmeyecek kıvamda oluyor, sulu oldumu yemiyor. Birde mercimekli çorbaları seviyor. Dene istersen.