2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:-) ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

arzucum midesini üşütmüş olabilir midesini sıcak tutmaya çalış canım...Benim kızımda uyudu bi size bakim dedi neler konuşmuşsunuz diye benim kızımda sebze çorbamı beyenerek yiyo şimdilik çok şükür bizde yoğurtta biraz zorlanıyoruz...Bahsetmiştim yoğurdu evde yapıyordum pastorize keçi sütüyle son bi kaç kez yaptığım yoğurtlar tutmadı uzuyodu resmen jel gibi bende bi çiftik buldum eve inek sütü sparişi verdim dün ve yoğurdu çok güzel oldu hem kendimize hemde Zeynep Duru ya haftada 2 kez mayalasam yeter.Annelerimiz bizi inek sütüyle mayalanan yoğurtlarıyla büyüttü...Bende süt tozlarından oluşan yoğurdu vermektense gerçek sütteen mayalanan yoğurt veriyorum kızıma.Gerçi Zeynep Duru nun yoğurtla pek arası yok ama napalım 2-3 kaşıkta kardır.

Canım bende çiftlikten alıyorum sütü, süt çok kaliteli bir süt ama yoğurdu tutturamadım, yoğurt resmen sünüyordu tadıda hiç güzel değildi, ben maya olarak sütaşın baby mıx i kullandım ondan olabilirmi acaba?

kızlar günaydın,cevaplarınız için teşekkürler.kızım sütü kabul etmedi zaten,süt annelik hikayesi de burda bitti.bundan sonra benim var olan sütümle ve ek gıdalarla devam.zaten 5 gün sonra 6 aylık olucaz.ben daha çorba ve kahvaltıya başlamamıştım.7.ayda başlıycam hayırlısıyla böyle gideriz.bir yaşına kadar.

bende pastorize sütle mayalıyorum ama maya ev yapımı buarada

günaydın kızlar bugün nisanın aşı günü inş huzursuz olmaz şu kan ilacındanmıdır nedir zor yapıyo kakasını kabız değil ama çok ıkınıyo bi kaç gün vermicem ve bugün ebeyede sorucam off ya yiyorum yiyorum doymuyorum bugün ya eşime kahvaltı hazırladım bende kahvaltı yaptım az önce gene 2 bardak çay içtim ama karnım gene kazınıyo yaa erken kalktım galiba ondan görenlerde çok zayıflamışsın diyo hele nisa yürümeye başlasın peşinde koşturmaktan dahada zayıflıcaksın diyolar inş diyorum bende :):) he şu resimleride ekliyeyim :)

günaydın tüm annişleree, bugün öğleye kadar babamız evde, bize kahvaltı hazırlıyo şimdi, evde bulmuşken ne kadar kullansak kardır di mi ama :)) kaydirigubbakcemile3

günaydın tüm annişleree, bugün öğleye kadar babamız evde, bize kahvaltı hazırlıyo şimdi, evde bulmuşken ne kadar kullansak kardır di mi ama :)) kaydirigubbakcemile3

nasılsın canım? azra nasil oldu?bu arada ist te hangi semttesiniz? ordayken hep aklima geldiniz, keske yakin olsalar gorusurduk vs diye

öle valla canım valla benim eşim yardım etmeyi hiç sevmez bana karşı dışardakilere pek yardımsever çok tembel bende bu huyuna çok sinir oluyorum

nasılsın canım? azra nasil oldu?bu arada ist te hangi semttesiniz? ordayken hep aklima geldiniz, keske yakin olsalar gorusurduk vs diye

çok mutlu olurduk canım yaa, biz kağıthanede oturuyoruz, ist. a bi daha yolunuz düşerse bekleriz mutlaka,
azra da daha iyi çok şükür ama geceleri beni perişan ediyo, bu ara gece sürekli mama istiyo, 3 saatte bi 130 cc içiyo, gündüz içmediklerini gece telafiye uğraşıyo galibaa:))
egemiz nasıl?

günaydın annişler nasılsınız
biz yeni uyandık
mama yemeğe gidicez
oh miminecim kullan babayı.
bizimde olsada kullansak neyse öğlenleri yemeğe geliyor bnde oarada kullanırım demi :)

günaydın fıstıklar nasılsınız biz albüme yeni fotolar ekledik bakın balalım büyümüş mü tatlı kızımmm

kızlar benim kzıda iştahsız bu ara.. sanrısam sebze çorbasından bıktı.. bende dün yayla çorbası yaptım ona şehriyeyle.. bir tane buzluk kalınbından tavuk tablet attım.. unla yoğpurdu karıştırdım.. acııkda domates suyu (evde yapılmış:) bayıla bayıla yedi şükr.. demekki arda değişik bişeyler vermek gerekyiromuş anladım.. hep sebze hep sebze bıkmış çocuk.. bugünde tarhan aypamayı düşünüyprum. tabi onun çorbalarına yağ tuz salça koymuroum..

oooh afiyet olsun armağanım kuzuna, biz daha sebzeye yeni başladık, fena değil yiyo ama çok değil,
kullan zuzucum, geceleri biz kalkarken onlar tosurduyo yani:))

kızlar benim kzıda iştahsız bu ara.. sanrısam sebze çorbasından bıktı.. bende dün yayla çorbası yaptım ona şehriyeyle.. bir tane buzluk kalınbından tavuk tablet attım.. unla yoğpurdu karıştırdım.. acııkda domates suyu (evde yapılmış:) bayıla bayıla yedi şükr.. demekki arda değişik bişeyler vermek gerekyiromuş anladım.. hep sebze hep sebze bıkmış çocuk.. bugünde tarhan aypamayı düşünüyprum. tabi onun çorbalarına yağ tuz salça koymuroum..
ohhh afiyet olsun minişe...

X