2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıorumm yemek hazırlığı malumm görüşrüzzzz

Yok yok ben bu oğlana çorba içiremiycem. 1 kaşık bile almadan tükürüyo. Ama bende ne yaptım yoğurduna karıştırdım yedi.

Bende acıktım ama ne pişireceğimi bilmiyorum, hoş mertin yemek yaptıracağını hiç sanmıyorum ya, yine kahvaltı yapcam heralde, bıktım her öğün kahvaltıdan.

ıyı aksamlar kızlar cok mutluyum....bebeğim çölyak değil...süt allerjısı cıktı tahlilllerinde...emelcim cooooooooooooooooooooooooooooooooook gecmiş olsun....cok uzuldum ınan...kendini yorma bu kadar...iş market ev cocuk hepsını halledıyon valla...marketı kocana yukle..bu kadar yıpratma kendını ...

hadi gözün aydın canım çok sevindim geçmişler olsun

Yok yok ben bu oğlana çorba içiremiycem. 1 kaşık bile almadan tükürüyo. Ama bende ne yaptım yoğurduna karıştırdım yedi.

yılmadan pes etmeden dene canım ara ver sonra tekrar dene pes etme böyle böyle mecbur yicek bide ben alternatif sunmuyorum yemediği zaman hemen bırakıyorum 5 dk sonra tekrar deniyorum öyle öyle yiyo

hadi gözünüz aydın çok sevindim.
:lepi:

yılmadan pes etmeden dene canım ara ver sonra tekrar dene pes etme böyle böyle mecbur yicek bide ben alternatif sunmuyorum yemediği zaman hemen bırakıyorum 5 dk sonra tekrar deniyorum öyle öyle yiyo

1 haftadır he gün değişik çorba yapıyorum 1 kaşık bile almadan tükürüyor, sanırım pes etmek üzereyim, yoruldum artık,birde sürekli mızmız, bana yemek bile yedirmiyor, hep b, huzursuzluğu var, bugün iyice sinirlerim yıprandı artık.

canım inan çok sevindim Allah a binlerce kez şükürler olsun.

pes etme canımm alışacak bir şekilde inşallah

gözünaydın canım çok sevindimmm

cok saolun kızlar......1 haftadır ne yasadıgımı ben bılıyom...mahfoldum ınanın...dualarınız ıcın cooooooooooooooooook tesekkurler

çok sevindim canım gözün aydınnn ohh bütün bebişler sağlıklı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…