günaydınnnnnn.sabah kahvaltıda bı baktım regl olmuşumdoğumdan öncde bı kaçgun önceden başlıyodu sinyaller.maşallah d.spnra ne ağrıkaldı ne sızı ılk gnün yatardım hep sancıdan.
biz de bu akşam belki ilkkez derini bababneye bırakıp kocişle dışarı çıkıcaz,bu hafta sallayıp haftaya mı çıksak acabasırnaşık şey
günaydın kızlar..........oğlum gece çok ağladı........karnıbahar yemişti gaz yaptı sanırım.......uzun zamandır bu kadar uzun ağlamamıştı........çok korktum bitmeyecek diye...........
oh ne güzel ya bizimde bırakcak birisi olsada cıksak kocişle ama yok malesef arada ii olur böyle tadını çıkar canımgünaydınnnnnn.sabah kahvaltıda bı baktım regl olmuşumdoğumdan öncde bı kaçgun önceden başlıyodu sinyaller.maşallah d.spnra ne ağrıkaldı ne sızı ılk gnün yatardım hep sancıdan.
biz de bu akşam belki ilkkez derini bababneye bırakıp kocişle dışarı çıkıcaz,bu hafta sallayıp haftaya mı çıksak acabasırnaşık şey
herkese günaydınlar.. güzel bir hafta sonu olsun inşş.. hava soğuk ist da çok
günaydın kızlar..........oğlum gece çok ağladı........karnıbahar yemişti gaz yaptı sanırım.......uzun zamandır bu kadar uzun ağlamamıştı........çok korktum bitmeyecek diye...........
istanbuldada soğuk hava ben oğlumun kahvaltısını yaptırdım birazdan kapçam çıkçazkaydirigubbakcemile2
öğlenden sonra görümcem gelcek akşama arkadaşım gelcek onlar gelmeden bi havalanayım sonra hiç çıkamamzemuszemus
bizim de hala dişe dair hiçbişe yok.ama ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olur dıyo buyukler. ama gerçek mi hurafe mi bilemem:)
bunu kızıma yapabilirmiyimbilmiyorumkismile
canım diştendir bizim 2.side çıktı iştahsız keyifsiz sadece emmek istiyo 2 gündür böyleemelcim incinzi çöıkmış. hayılrı olsun cnaım. darısı başımzıa.. biizmkide bir çıksaydı. bu aralr çok iştahsız ve huyusuz olsu.. dişmi gelcek acabaki??bilmiyorumkismile