2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben günlük pastörize süt ile mayalıyorum yoğurdu. Maya olarak da sütaş kaymaklı kullanıyorum.
Tarhanayı Elif'te sevmedi. Haftaya tekrar deneyeceğim.
bende dün yaptım tarhana sevmez sandım ama sevdi...bende mandalina suyu içiremiyorum tiksiniyo sanki limon suyu içiyokaydirigubbakcemile3

YA bende günlük yapıyım diye uğraşıp duruyorum sonra üşeniyorum. Bende iki günde bir yapıyım artık ya. Nasıl olsa dolapta duruyo bozulmaz dimi?
bişey olmaz canım dr bana çorbayıda yoğurdu da 2 gün yedirebilirsin dedi...

Hayırlı olsun inciniz emelcim. Sen daha iyi oldun mu? Dinleniyorsun dimi? Evdeyim diye iş güç yapma sakın. Dinlen iyice canım.

iyi akşamlar hepinize kızlar d,ger tpige ne olmuş bulamıyorumm
sizlerden ne habaerler var bebişler nasıll

Bu arada ek gıdaya geçiş dönemindesiniz,benim kızım daha yeni çorbaları yemeye başladı.Düşünün bu aya kadar tam hamal Osman gibi muhallebi yerdi:)
Hiç acele etmeyin ama pes de etmeyin.Korkuya da kapılmayın.
Bu arada eline bişeler verin yesin melekleriniz,blendardan asla geçirmeyin ben yaptım o hatayı.Kızım bugün çorbanın içinde bir tane şehriye içince sevindirik oldum..

sana geçmiş olsun dişinkırıldıgı için
paşanada maaşallah
bakalım biz nezaman çıkaracagız dişlerimizi
dişsiz ebeler gibi kaldık valla

sonra yemiyecek diye ben her şeyi taneli veriyorum...ilk başta zorlanıyolar tabi ama şimdi ço güzel yiyor.. inş. senin minişinde ham ham yutar

ben blenderdan geçiriyorumda biraz pütürlü bırakıyorum,
tel süzgeçle daha pütürsüz oluyor çünkü, biraz alışsın istiyorum

gözünüz yadın.sana da tekrar geçmiş olsun emelcim.

Bende hiç ezmiyorum, elif pütürlü pütürlü yiyiyor Allaha şükür.
Alyacık inşallah en kısa zamanda çorbalara ve sonra da tüm yeni tatlara alışır ve sever.

bende robottan gecırıyorum ama puturlu bırakıyorum ıns ılerleyınce yer ya arada elımle bıseyler verıorum o gevelıyor agzında :)

tavsiyeeler için saol.ben pütürrlü weriorum alışşsın die..
tarhana yaptım sewmedi karıştırdım bende yoğurtlaa.
yayla çorbasını zaten sewioo..
başkada ne yapabilirizki???

bizim kızda asla kaşıkla bişiy yemiyor illa agzının içine kadar kokmam gerekiyor anca öyle yiyor
şehriyeleri taneli çorbaları ekmege banıp ekmekle birlikte agzının içine sokuyorum çaresiz yutuyor kuşum

Kızlar benim kızımın kusma durumu var..Midesi babasına benzemiş,anında kusmaya hazır.Ben ondan da biraz verememiştim iştahsızda olunca dedim yesinde bir şekilde yesin pütürsüz olsun..Ama çok pişmanım:sinifsinif:
Tavuksuyuna patates salın öyle çorba yapın,Alya çok seviyor belki sizin meleklerinizde sever.
Ahh ne imreniyorum eliyle bişeler yiyen bebeklere..Maşallah hepsine

bende dün yaptım tarhana sevmez sandım ama sevdi...bende mandalina suyu içiremiyorum tiksiniyo sanki limon suyu içiyokaydirigubbakcemile3
zaten mandalina ve portakalı pek önermiyolar cnm

YA bende günlük yapıyım diye uğraşıp duruyorum sonra üşeniyorum. Bende iki günde bir yapıyım artık ya. Nasıl olsa dolapta duruyo bozulmaz dimi?
ben 2 günde bi yapıyorum yemeğinide yoğurdunuda hiç bişicik olmuyo merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…