Kızlar benim kızımın kusma durumu var..Midesi babasına benzemiş,anında kusmaya hazır.Ben ondan da biraz verememiştim iştahsızda olunca dedim yesinde bir şekilde yesin pütürsüz olsun..Ama çok pişmanım:sinifsinif:
Tavuksuyuna patates salın öyle çorba yapın,Alya çok seviyor belki sizin meleklerinizde sever.
Ahh ne imreniyorum eliyle bişeler yiyen bebeklere..Maşallah hepsine
bizde dişsiziz vallaa dede gibi oğluşumsüprizzzzzşeker kız dişiniz hayırlı olsun sağlam olsun inşallah darısı bizeesana geçmiş olsun dişinkırıldıgı için
paşanada maaşallah
bakalım biz nezaman çıkaracagız dişlerimizi
dişsiz ebeler gibi kaldık valla
mercimek şehriye yapabilirsintavsiyeeler için saol.ben pütürrlü weriorum alışşsın die..
tarhana yaptım sewmedi karıştırdım bende yoğurtlaa.
yayla çorbasını zaten sewioo..
başkada ne yapabilirizki???
yutuyosa iyi benimki sevmedidği zaman tükürüyo veya diliyle itiyo:dance:bizim kızda asla kaşıkla bişiy yemiyor illa agzının içine kadar kokmam gerekiyor anca öyle yiyor
şehriyeleri taneli çorbaları ekmege banıp ekmekle birlikte agzının içine sokuyorum çaresiz yutuyor kuşum
gözünüz yadın.sana da tekrar geçmiş olsun emelcim.
kızlar kırmızı mercimek yeşil mercimek falan yapsam gaz yaparmı acaba
özellikle yeşil mercimek cok faydalı
kızlar ben şimdi geceleri süt veriyorum çalışıyorum diye birde sabah gün içinde de kahvaltı ve sebze çorbası yiyor akşam üstüde meyveli cicibebeli yoğurt acaba yetiyor mu muhallebi de vermelimiiyim?
kızlar kırmızı mercimek yeşil mercimek falan yapsam gaz yaparmı acaba
özellikle yeşil mercimek cok faydalı
bizde dişsiziz vallaa dede gibi oğluşumsüprizzzzzşeker kız dişiniz hayırlı olsun sağlam olsun inşallah darısı bizee
mercimek şehriye yapabilirsin
yutuyosa iyi benimki sevmedidği zaman tükürüyo veya diliyle itiyo:dance:
zeynepte cok seviyor elle beslenmeyi akşam portakal dilimleyip vermiştim elinesarubocek valla benım oglum elle beslenmeyı ck sevıyor masallah :) tanelı tanelı verıyorum agzında geveleyıp yutuyor ınsallahda hep bole devam eder hayattakı en zor sey yemek secen ve yemeyen bebekole olmasınlarda
kızlar ben şimdi geceleri süt veriyorum çalışıyorum diye birde sabah gün içinde de kahvaltı ve sebze çorbası yiyor akşam üstüde meyveli cicibebeli yoğurt acaba yetiyor mu muhallebi de vermelimiiyim?
arkadaşım ben kırmızı mercimekte veriyorum yeşilmercimekte her bünyede farlı olursa bilemem ama bizde Allaha şükür yapmadı dene derim
birde ben artıkın bebişime özel çorba felan yapmıyorum akşama kendimize ne pişirirsem onada veriyorum
kurular ve pilav ve makarnalar hariç
geçen akşam karnıbahar yedirdim mesela ben böyle yapıyorum damagı her lezzete alışsın herşeyden vitaminini alsın diye
evet canım denemek lazım bende her zaman ona özel yapmıyorum akşama onun yiyebilecegi bir şey olmazsa ayrı yapıyorum yoksa bizim yedigimizden yiyor
bizde dişsiz ebe gibiyiz ekmek felan verince agzına yazık damagına yapışıyor yutmak için ugraşıyorrrkafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen cnm yaa çıksada şu dişler ısırabilseler kıyamam yaaa..zemuszemus