Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh iyi sevindim iyi olmasına..canım biraz daha ii bugünnn kusmadı allaha şükürr ama çocuğun dengesi bozuldu gecesi gündüzü şaşırdı gündüz uyuyo gece ayaktayızzz
nasıl bidaaha düzene sokucam bilmemm
dişiniz çıktımıı hayırlı olsun cnmmm
hastaya bende çok ellemek istemiyorum iice bi düzelsinn deee uyutmucamm
slm kızlar ii akşamlar
ayşe canım nasılsın faceye üyeligin varmı canım senide eklim varsa
yok canım malesef face yasak koçiş sen de bende açmıcaz diyokaydirigubbakcemile3
bizde hep evdeyiz arkadaşlara gidiyorum arada yürüş yapıyoruz denetleme başladı çıkamıyoruz bir yere-tatlicadiarzu-ah şu kıskanç kocalar napıyosun nasıl geçiyor günlerin biz evdeyiz genelde havalar yagmurlu olunca dün girnrdeydik birz dolaştık yagmur vardı ama yagmur falan dinlemedik valla kaydirigubbakcemile2
ayşe yaptınızmı tercihlerii cnmm
yıpratma cnm sinirlerini seni anlıyorum sakin olmaya çalış biz stresli oldukça bebişleriiz daha çok huzursuzlanıyoo
1 haftadır he gün değişik çorba yapıyorum 1 kaşık bile almadan tükürüyor, sanırım pes etmek üzereyim, yoruldum artık,birde sürekli mızmız, bana yemek bile yedirmiyor, hep b, huzursuzluğu var, bugün iyice sinirlerim yıprandı artık.
düzelir cnm düzelir merak etm senncanım biraz daha ii bugünnn kusmadı allaha şükürr ama çocuğun dengesi bozuldu gecesi gündüzü şaşırdı gündüz uyuyo gece ayaktayızzz
nasıl bidaaha düzene sokucam bilmemm