2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım biraz daha ii bugünnn kusmadı allaha şükürr ama çocuğun dengesi bozuldu gecesi gündüzü şaşırdı gündüz uyuyo gece ayaktayızzz
nasıl bidaaha düzene sokucam bilmemm

canım biraz daha ii bugünnn kusmadı allaha şükürr ama çocuğun dengesi bozuldu gecesi gündüzü şaşırdı gündüz uyuyo gece ayaktayızzz
oh iyi sevindim iyi olmasına..
gündüz uyutma canım 1 kaç gün zorlar seni ama oyala kuçakta uyutma
Ceylinde geç yatıyodu bende 4 den sonra uyutmuyorum akşamda 9 da uyuyo artık maşallah ama bu ara mız mız dişi çıktı ya

dişiniz çıktımıı hayırlı olsun cnmmm
hastaya bende çok ellemek istemiyorum iice bi düzelsinn deee uyutmucamm

yok canım malesef face yasak koçiş sen de bende açmıcaz diyokaydirigubbakcemile3

ah şu kıskanç kocalar napıyosun nasıl geçiyor günlerin biz evdeyiz genelde havalar yagmurlu olunca dün girnrdeydik birz dolaştık yagmur vardı ama yagmur falan dinlemedik valla kaydirigubbakcemile2

ah şu kıskanç kocalar napıyosun nasıl geçiyor günlerin biz evdeyiz genelde havalar yagmurlu olunca dün girnrdeydik birz dolaştık yagmur vardı ama yagmur falan dinlemedik valla kaydirigubbakcemile2
bizde hep evdeyiz arkadaşlara gidiyorum arada yürüş yapıyoruz denetleme başladı çıkamıyoruz bir yere-tatlicadiarzu-

selam kızlar ay gunduz ayrı akşam ayrı mısafırım vardı demın gittiler.of zaten yorucu bı gundu iyice yoruldum.bugun 7-8 aydır ilk defa pazara gıttım ay o buıle değişik geldi:) neyse ecem gıttı mi acaba.bu gece ist.a gıdıcektı babası anjıyo olmuş yazık aklı orda kaldı tabı.

gülincim gidicekti ama haberim yokk..neyse ben yatıyorum herkese iyi gecelerr..

....................................................................... sessizlik.iyi geceler herkese.

1 haftadır he gün değişik çorba yapıyorum 1 kaşık bile almadan tükürüyor, sanırım pes etmek üzereyim, yoruldum artık,birde sürekli mızmız, bana yemek bile yedirmiyor, hep b, huzursuzluğu var, bugün iyice sinirlerim yıprandı artık.
yıpratma cnm sinirlerini seni anlıyorum sakin olmaya çalış biz stresli oldukça bebişleriiz daha çok huzursuzlanıyoo

düzelir cnm düzelir merak etm senn

günaydınnnnnn.sabah kahvaltıda bı baktım regl olmuşum:KK43: doğumdan öncde bı kaçgun önceden başlıyodu sinyaller.maşallah d.spnra ne ağrıkaldı ne sızı ılk gnün yatardım hep sancıdan.
biz de bu akşam belki ilkkez derini bababneye bırakıp kocişle dışarı çıkıcaz,bu hafta sallayıp haftaya mı çıksak acabasırnaşık şey

X