2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım dün havva söyledi
çok üzüldüm büyük geçmiş olsun canımmm

canımm unuturmuyum elifi mi facede kopyalayamadım resmini burdan buldum didik didik ettm valla sayfaları ama degdi cok güzel oldu daha eksik çok ama bulamadım resimlerini

canım benim oğluş da yok orda!!!aşkolsun...Bi de gelinim(ELİF'in) yanına batuşun resmini koymuşun oğlum çok bozuldualsanaalsanasmile

çok güzel olmuş cnm, ellerine sağlık

bu arada azra yla batuhanın mama sandalyeleri anıymışş güle güle kullansınlar:)

çok sağol canım, çok memnunuz sandalyeden, çok seviyo azra, batuhan daa güle güle kullansın, çookk mamalar yiyip büyüsünler inşallah

kızlar bu tartışma bitsin artık hiçbirimize yakşmıo, zaten işte evde yeterince stres oluyoruz, bence hiç hoş değil :umursamaz: , durum uzaktan aynen şöyle görünüyo alsanaalsanasmile , ayrıyetten kapatıcaklar topiğmizi bu gidişle

Son düzenleyen: Moderatör:
6 - 12 Ay Bebekler için Beyin Geliştirici Aktiviteler
Akıllı Bebek - Beyin Geliştirici Aktiviteler
Sayfa 1 Toplam: 3

* Bebeğinizi sık sık kucakların ve ona sevgi dolu sözler söyleyin.

* Evde yaptığınız işlerle ilgili onunla konuşun. Ne yaptığınızı ve neden yaptığınızı anlatın.

* Ninni ve tekerlemeler söyleyin, müzik dinletin. Müzik matematik, dil ve diğer beceriler ile ilgili alanları uyarır.

* Küpleri üst üste dizip devirin. "Alt" ve "üst" kavramlarını anlaması için ona ne yaptığınızı anlatın.

* Bebeğinizi aynanın önünde tutun ve yüzünün bölümlerini ona gösterin.

* Neden sonuç ilişkisini anlatın. Örneğin elektrik düğmesine basılınca ışık açılır veya musluğu açınca su akar gibi. 9-12 aylık olduğunda gözetim altındayken bunları denetin.

* Bebeğinizin başka çocuklarla bir araya gelmesini sağlayın.

* Bir kabın içinde top yuvarlayın.

* Hışırtılı sesler çıkaran objeleri buruşturun, bu tip sesler bebeğinizin hoşuna gidecektir.

* Kutu, tencere, plastik kap gibi malzemelerle oynayın. Küçük objeleri büyüklerin içine yerleştirin, kapaklarını kapatın.

* Dergi ve gazetelerden insan ve obje resimleri gösterin. Böylece resimlerin gerçek objeleri temsil ettiğini ve hepsinin birer adı olduğunu öğrenir.

* Beraber topu ileri geri yuvarlayın.

* Bir objeyi havlu altına saklayarak bulmasını sağlayın. Böylece "altında" kavramını öğretmiş olursunuz.

* Bebeğinize değişik ve yeni yerler gezdirin ve gördüklerinizi anlatın.

* Adını söyleyerek bir objeyi bebeğinize verin ve geri vermesini isteyin.

* En sevdiği oyuncakları saklayıp nerede olduğunu bulmasını isteyin.

* Bebeğinize kağıt ve kalem verip, neler yapabileceğini gösterin.

* Ellerinizi çırpın ve onun taklit etmesini isteyin.

albümde benim kızımın resimleride var sabah eklemiştim benim bebişimi de fotolara ekle adaşım yaseminnnn albümde bebişim erva duru ismi

hmmm yağmura tarhana çorbası yaptım mis gibiiii inaşallahh içerrr...
akaşama ne yapıcam bilmiorummm..

tarhanaın içine ekmekiçi doğradım,yemedi.yoğurtla verdim yediii..
sewmedi tarhanyıı yaaa

benım oglum cok sevıyor tarhanayı ılkecım .. yogurt koyup ıı yapmıssın ama benım oglanın alerjısı var ınek sutune veremıyorum yogurt

walla ecem ben mayalıorum mis gibi ohhh sewio kızımda

Noluyor burada??
Kendinize gelin kızlar bu topictede tartışma çıkar mı?
Sakin olun,bende bir geçmişi okuyup geliyim..

Önce etiketleri düzenleyeyim,sonra okuyayım.Birbirinize ettiğiniz iltifatları.
Bu konu hiç bir şekilde uzamasın.
Ceza alacaklar yönetimce belirlenecek.
Ayıplıyorum sizleri.
Bir annesiniz siz,neyin kavgasıdır bu anlamıyorum.Hele hele ay annesisiniz.
Aferin..

vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ben günlük pastörize süt ile mayalıyorum yoğurdu. Maya olarak da sütaş kaymaklı kullanıyorum.
Tarhanayı Elif'te sevmedi. Haftaya tekrar deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…