Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende dün yaptım tarhana sevmez sandım ama sevdi...bende mandalina suyu içiremiyorum tiksiniyo sanki limon suyu içiyokaydirigubbakcemile3Ben günlük pastörize süt ile mayalıyorum yoğurdu. Maya olarak da sütaş kaymaklı kullanıyorum.
Tarhanayı Elif'te sevmedi. Haftaya tekrar deneyeceğim.
maalesef elifçim.o arkadaşa göre gunlerımız sayılı.hele benım halim içler acısı.malum yaş 30.:1shok:
ben de günlük sutle mayalıyorum 2 gun verıyorum.
bişey olmaz canım dr bana çorbayıda yoğurdu da 2 gün yedirebilirsin dedi...YA bende günlük yapıyım diye uğraşıp duruyorum sonra üşeniyorum. Bende iki günde bir yapıyım artık ya. Nasıl olsa dolapta duruyo bozulmaz dimi?
ben de günlük sutle mayalıyorum 2 gun verıyorum.
kızlar bu topikte hamileliğimiz, doğumumuz anılarımız var,
lütfen kimse kimseyi kırmasın ,
Asya ve Zehra prensesler hastaymış , geçmiş olsun ,,
banada destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkürler,
anasının dişi kırıldı , oğluna geçti sanırım incimiz çıktı bugün :)
sonra yemiyecek diye ben her şeyi taneli veriyorum...ilk başta zorlanıyolar tabi ama şimdi ço güzel yiyor.. inş. senin minişinde ham ham yutarBu arada ek gıdaya geçiş dönemindesiniz,benim kızım daha yeni çorbaları yemeye başladı.Düşünün bu aya kadar tam hamal Osman gibi muhallebi yerdi:)
Hiç acele etmeyin ama pes de etmeyin.Korkuya da kapılmayın.
Bu arada eline bişeler verin yesin melekleriniz,blendardan asla geçirmeyin ben yaptım o hatayı.Kızım bugün çorbanın içinde bir tane şehriye içince sevindirik oldum..
kızlar bu topikte hamileliğimiz, doğumumuz anılarımız var,
lütfen kimse kimseyi kırmasın ,
Asya ve Zehra prensesler hastaymış , geçmiş olsun ,,
banada destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkürler,
anasının dişi kırıldı , oğluna geçti sanırım incimiz çıktı bugün :)
Bu arada ek gıdaya geçiş dönemindesiniz,benim kızım daha yeni çorbaları yemeye başladı.Düşünün bu aya kadar tam hamal Osman gibi muhallebi yerdi:)
Bu arada eline bişeler verin yesin melekleriniz,blendardan asla geçirmeyin ben yaptım o hatayı.Kızım bugün çorbanın içinde bir tane şehriye içince sevindirik oldum..
Bu arada ek gıdaya geçiş dönemindesiniz,benim kızım daha yeni çorbaları yemeye başladı.Düşünün bu aya kadar tam hamal Osman gibi muhallebi yerdi:)
sana geçmiş olsun dişinkırıldıgı için
paşanada maaşallah
bakalım biz nezaman çıkaracagız dişlerimizi
dişsiz ebeler gibi kaldık valla
Sağol canım,
darısı başınıza artık kaydirigubbakcemile5
zaten mandalina ve portakalı pek önermiyolar cnmbende dün yaptım tarhana sevmez sandım ama sevdi...bende mandalina suyu içiremiyorum tiksiniyo sanki limon suyu içiyokaydirigubbakcemile3
ben 2 günde bi yapıyorum yemeğinide yoğurdunuda hiç bişicik olmuyo merak etmeYA bende günlük yapıyım diye uğraşıp duruyorum sonra üşeniyorum. Bende iki günde bir yapıyım artık ya. Nasıl olsa dolapta duruyo bozulmaz dimi?