2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım yamura yumurtayı nasıl ayrı veriyosun? bende ayrı vermek istiyorum ama Allah korusun tıkanır diye korkuyırum

1 tatlı kaşığı veya daha fazla sarısının yarısı oluyo genelde.
walla bütün bütün veriyorum oda yutuyoo güzelcee.bence ver korkma alışssın yutmayaa.
benim bi arkadaşımın bebeği vardı kahvaltısını hep bulamaç yapardı yani herşeyi karıştırır öyle verirdi 1 buçuk yaşına geldi pütürlü yiyemiyoo..alışkın bulamaça hep çorba tarzı şeyleri yiyoo.bence alışssın korkmaaa.

ayy tatlım bunlar ne güzel olmuş hepsi birada kızlarımız çok ama hepside birbirinden güzeller maşalla kuzucuklara iyi bakmışuz a.s.

yasemin çok tatlı olmuş eline sağlıkkk

yeşimnur bende ayrı ayrı veriyorum kahvaltısını ceylin maşallah 1 yumurta sarısının hepsini yiyor yavaş yavaş ver bişey olmaz canım alışsın

resimler süper olmuş ellerine sağlık canım teşekkür ederiz ortalarda kahve fincanıyla boğuşan benim kuzum

aynen bağımlılık yaptığı konusunda sana katılıyorum canım allahtan çalışmıyorum bus ene evdeyimde rahat rhat girebiliyorum
bugece benim zkıda hep ağlayarak uynadı anlamdım ne olduğunuinş bir daha olmaz.. zor bir geceydi
ah ahh sorma biz bi haftadır öyleyiz eşimle nöbetleşe ilgilniyoruz batuyla çook zorr allah yardımcımız olsun ne diyeyim

çoook zor canım allah yardımcınız olsun zamanla alışırı inşallah sıkma canını şartlar bunu gerektiriyoa yapacak bişey yok ama dimi canım

bu arada bugün oğlumun yoğudunu kefirl mayalıyorum bakalım sabah koydum mayalanıyo daha sonra nasıl olduğunu yazarım kefir çok yararlıymış bide oğluma kabak çorbası yapıyorum bugün biraz kabız olmuş akşam zeytinyağıyla masaj yaptık fitilde koduk sabah gayet güzel kaka yapmıştı çok mutlu oldun birinin kaka yapmasını bu kadar sevineceğim daha önce aklıma gelmzdii:roflol:
[

bu arada sabah tam batuhanın kahvaltısını hazırladım yumurtayı haşladım kayısıyı rndeledim cevizi rendeledim falan filan tam yediricem nasıl oldu anlamadım küüt bi vurdu tabağa her tarafımız yemek içinde kaldı önce oğluşu yıkadım sonrada kendimi:sm_cool:

Kızlar merhaba , yusuf kayra uyurken bir size bakayım dedim,
salı akşamı işten gelirken markete uğrayım dedim, başım döndü yavaşladım rafların aralarında, kasaya giderken bayılmışım, ama nasıl vurduysa yüzüm 3 dişim kırık, sol gözüm mosmor ve 3 te dikiş var yüzümde, birde uyuşturmadan diktiler , dudak uyuşturulmazmış
2 günde 3 kilo verdim bişey yiyemediğim için :)
şimdi 10 gün evdeyim bişey yapmıcam dinlenicem
arayan destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
biraz geçmişi okuyayım bakalım neler kaçırdım

çook çok geçmişler olsun en kısa zamanda iyileşirsin inşallah kendini fazla yormamaya çalış duyunca çok üzüldük valla büyük geçmiş olsun kendine iyi baka.s.

İyiyiz gülüm napalım, ben işte o evde. Özlemle geçiyo gün... Allaha şükür mutlu ananesiyle.

Sizin iş daha zormuş canım. Benim anneminde evi uzak ama allahtan bizde kalıyor. Babamı bıraktı evde. YAza doğru annemlere yakın taşıncam inşallah. O zamana kadar bizde kalıcak annem. Sizin öyle bi şansınız yok mu? Hiç yoktan sabahları eşin getiremz mi anneni? Akşamda bırakır. Bir iki ay idere etseniz. Sonrasında büyür zaten daha kolay olur.

Oooo bende hep pütürlü veriyorum. Baya baya pütürlü hemde. Çok güzel yiyiyor Allaha şükür. Yumurtayı ekmek içini parça parça koyuyorum ağzına. Çiğnemeye bile başladı minik sıpam. Çok komik oluyor. Ağzında kocaman şey varmış gibi bi dakka çiğniyor. :1rolleyes:

Çok güzel olmuş ellerine sağlık ama biz yokuz küstük o yüzden. Facede kayıtlıyım ya ordan bulabilirsin bizi aslında. kaydirigubbakcemile5 Dememe kalmadı zaten bulmuşsun. Barıştık geri :)

benim bebeğimin adı duru ece ama.

BıDE BENı MSN LERıNıZE EKLERSENıZ SEVıNıRıM

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benide eklemek isteyen eklesin msnsinee olumunekankayizsmile

Son düzenleyen: Moderatör:

cok geçmiş olsun canım cok üzüldm dikkat et kendinea.s.a.s.

bu arada azra yla batuhanın mama sandalyeleri anıymışş güle güle kullansınlar:)

Çok güzel olmuş ellerine sağlık ama biz yokuz küstük o yüzden. Facede kayıtlıyım ya ordan bulabilirsin bizi aslında. kaydirigubbakcemile5 Dememe kalmadı zaten bulmuşsun. Barıştık geri :)

canımm unuturmuyum elifi mi facede kopyalayamadım resmini burdan buldum didik didik ettm valla sayfaları ama degdi cok güzel oldu daha eksik çok ama bulamadım resimlerini

Canım arkadaşım benim çok geçmiş olsun. Dinlen lütfen iyice. Artık öyle yorma kendini.

canımm unuturmuyum elifi mi facede kopyalayamadım resmini burdan buldum didik didik ettm valla sayfaları ama degdi cok güzel oldu daha eksik çok ama bulamadım resimlerini

Canımsın a.s.

emelcim çoook geçmiş olsunnnn çok üzüldümm umarım hemen düzelirsin cnm yaa...
opuyorumnanaktan

canım çok çok geçmiş olsun tansiyonun falan mı düştü aman dikkat et

canım çok güzel ellerine sağlık

aa yaesmin zyenepcim betül ipeğimde girmiş listeye..çokl güzel olmuş canım.. elelrine sağlık..:)maşh tüm bebişlere yavv.. hepsi birbibirnden şekerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…