canım yamura yumurtayı nasıl ayrı veriyosun? bende ayrı vermek istiyorum ama Allah korusun tıkanır diye korkuyırum
ayy tatlım bunlar ne güzel olmuş hepsi birada kızlarımız çok ama hepside birbirinden güzeller maşalla kuzucuklara iyi bakmışuz a.s.hihoyyytişte 2009 haziran gülleri:asigim:
umarım hoşunuza gider arkadaşlar
resmine ulaşamadıgım cok arkadaşım oldu
özür dilerim kızlar unuttum sanmayın
resimde eksik olanlar bana msj atıp resimlerini ulaştırsınlar
onlarıda ekliyeyimolumunekankayizsmile
sizleri cok seviyorum iyi ki varsınızkaydirigubbakcemile3:1hug:a.s.
http://
boshayallersmilezemuszemusopuyorumnanaktanalkisalkisalkis:dance:hihoyyyt
resimler süper olmuş ellerine sağlık canım teşekkür ederiz ortalarda kahve fincanıyla boğuşan benim kuzumhihoyyytişte 2009 haziran gülleri:asigim:
umarım hoşunuza gider arkadaşlar
resmine ulaşamadıgım cok arkadaşım oldu
özür dilerim kızlar unuttum sanmayın
resimde eksik olanlar bana msj atıp resimlerini ulaştırsınlar
onlarıda ekliyeyimolumunekankayizsmile
sizleri cok seviyorum iyi ki varsınızkaydirigubbakcemile3:1hug:a.s.
http://[URL=http://img85.imageshack.us/i/57649309.jpg/][/URL]
boshayallersmilezemuszemusopuyorumnanaktanalkisalkisalkis:dance:hihoyyyt
aynen bağımlılık yaptığı konusunda sana katılıyorum canım allahtan çalışmıyorum bus ene evdeyimde rahat rhat girebiliyorumTeyzesi benim kuzumun resmini de koymuş.Çok teşekkür ederiz.Hayırlı günler ve cumalar bayanlar.Burda olmayı seviyorum ve de yazmayı.Yalnız bağımlılık yapıyosunuz beni işten kovacaklar aman aslında atsalarda bende fıstığımla kalsam ne güzel olur.
ah ahh sorma biz bi haftadır öyleyiz eşimle nöbetleşe ilgilniyoruz batuyla çook zorr allah yardımcımız olsun ne diyeyimbugece benim zkıda hep ağlayarak uynadı anlamdım ne olduğunuinş bir daha olmaz.. zor bir geceydi
çoook zor canım allah yardımcınız olsun zamanla alışırı inşallah sıkma canını şartlar bunu gerektiriyoa yapacak bişey yok ama dimi canımgünaydın kızlar bi geçmişe bakim dedim yetişemedim walla pet ettik biraz canlar sıkılmış sanırım.üzüldük sabah sabah...hasta bebeklere çok çok geçmiş olsun...Bende gelecek ay işe başlıycam artık inşallah kızım yollarda hasta olmaz babamız sabah 6 da çıkıyo normalde bide bizi anneye bırakıcak o yüzden ailecek sabah 5:30 da çıkıcaz evden zavallı kızım nasıl uykusunu bölüp sıcak yatağından alıcağımı düşünüyorum şimdiden kara kara...
çook çok geçmişler olsun en kısa zamanda iyileşirsin inşallah kendini fazla yormamaya çalış duyunca çok üzüldük valla büyük geçmiş olsun kendine iyi baka.s.Kızlar merhaba , yusuf kayra uyurken bir size bakayım dedim,
salı akşamı işten gelirken markete uğrayım dedim, başım döndü yavaşladım rafların aralarında, kasaya giderken bayılmışım, ama nasıl vurduysa yüzüm 3 dişim kırık, sol gözüm mosmor ve 3 te dikiş var yüzümde, birde uyuşturmadan diktiler , dudak uyuşturulmazmış
2 günde 3 kilo verdim bişey yiyemediğim için :)
şimdi 10 gün evdeyim bişey yapmıcam dinlenicem
arayan destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
biraz geçmişi okuyayım bakalım neler kaçırdım
doğru sölüyorsun walla semaa cingöz diyorum ben kızımaa.hiç kaptırırmı baksana enbaştaa..:ecrin_bebek:
hoşgeldin özgeee elif nasılllllopuyorumnanaktan
kahvaltımızı yaptık şimdi uyku zamanı.benden iyi walla yağmur yumurtasını bitiriyoo:ben hayatta yememmm kafamçokkarıştıhiç sewmiyorum yaa.ama kızıma hep yedircemm ..
günaydın kızlar bi geçmişe bakim dedim yetişemedim walla pet ettik biraz canlar sıkılmış sanırım.üzüldük sabah sabah...hasta bebeklere çok çok geçmiş olsun...Bende gelecek ay işe başlıycam artık inşallah kızım yollarda hasta olmaz babamız sabah 6 da çıkıyo normalde bide bizi anneye bırakıcak o yüzden ailecek sabah 5:30 da çıkıcaz evden zavallı kızım nasıl uykusunu bölüp sıcak yatağından alıcağımı düşünüyorum şimdiden kara kara...
1 tatlı kaşığı veya daha fazla sarısının yarısı oluyo genelde.
walla bütün bütün veriyorum oda yutuyoo güzelcee.bence ver korkma alışssın yutmayaa.
benim bi arkadaşımın bebeği vardı kahvaltısını hep bulamaç yapardı yani herşeyi karıştırır öyle verirdi 1 buçuk yaşına geldi pütürlü yiyemiyoo..alışkın bulamaça hep çorba tarzı şeyleri yiyoo.bence alışssın korkmaaa.
http://[URL=http://img211.imageshack.us/i/yenik.jpg/][/URL]
resmini bulamadıgın bir kaç arkadaşında resmini
bulup ekledim ekleyemedigim arkadaşlarımın da
resmini bulamadıgım için yoklar cok aradım arkadaşlar ama bulamadıma.s.a.s.a.s.
Kızlar merhaba , yusuf kayra uyurken bir size bakayım dedim,
salı akşamı işten gelirken markete uğrayım dedim, başım döndü yavaşladım rafların aralarında, kasaya giderken bayılmışım, ama nasıl vurduysa yüzüm 3 dişim kırık, sol gözüm mosmor ve 3 te dikiş var yüzümde, birde uyuşturmadan diktiler , dudak uyuşturulmazmış
Çok güzel olmuş ellerine sağlık ama biz yokuz küstük o yüzden. Facede kayıtlıyım ya ordan bulabilirsin bizi aslında. kaydirigubbakcemile5 Dememe kalmadı zaten bulmuşsun. Barıştık geri :)
canımm unuturmuyum elifi mi facede kopyalayamadım resmini burdan buldum didik didik ettm valla sayfaları ama degdi cok güzel oldu daha eksik çok ama bulamadım resimlerini
canım çok çok geçmiş olsun tansiyonun falan mı düştü aman dikkat etKızlar merhaba , yusuf kayra uyurken bir size bakayım dedim,
http://[URL=http://img211.imageshack.us/i/yenik.jpg/][/URL]
resmini bulamadıgın bir kaç arkadaşında resmini
bulup ekledim ekleyemedigim arkadaşlarımın da
resmini bulamadıgım için yoklar cok aradım arkadaşlar ama bulamadıma.s.a.s.a.s.