bende öyle düşünüyorum valla hiç yomam kendimi uyduruktan yapıyorum bitiyo iş yapmayınca çabuk bitiyo yani anlayacağınnn
canım şimdi sana önermeyeyim, genellikle sütü gelmemiş prematür annnelere veriliyo, aslında bulantı ilacı ama yan etkisi göğüslerden süt gelmesi
adını verde doktorumuza soralım bi canım
ne olmuş buraya..
herbirinize çok teşekkür ediyorum kıslarrr
neyse biz bugün doktordan geldik tüm tektikleri yaptık rota röntgen vs. temiz çıktı evden cıkmıyorum nerden kaptı bu virüsü çıldırcam yaaa
az önce yine kustu
( ishalide deam
(
bi düzelse hemen bi kan akıtcam allah kimseyi evladıyla sınamasınn..
nerden kapıyo virüsü biliyomusun evde kapalı kalmaktan doktorlar her gün kara kış bile kar yağmur bile olsa her gün 15 dk sıkı giydirip çıkarın diyolar aklında olsun tatlım
canım benim gördüm inşallah hayatım allah razı olsun hepinizdenn
neye üzülceğmi şaşırmış durumdayım narencim ben hastayken zehrayı 4 gün emzirememiştim ardından zehra hastalandı ve çekmeye zorlandı emmeyi bırakıyor gibi bişey
şuan milupanın ishal hd25 mamasını alıyo benim en kortuğum şey beni bırakmasıydı gerçi sağlığı yerinde olsun artık bırakırsada bıraksın demek istiyorum ama yapamıyorum psikojim berbat durumda 1 haftada acayip yıprandım
canım hiç yıpratma kendini sen üzüldükçe yavrun hisseder sütünde azalır hep pozitif şeyle düşün herşey düzelir merak etmee:teselli:
bizim dedoşumuz daha yeni incek 22.10 da biz gidiyoruzz dedemizi almaya
yeter artık bu kadar rotarr :))
hadi gözünüz aydın canım selam söyle babayabuyrunnnnnnnnn
Kızlar bifizol diye bir damla var serum fizyolojik, reçetesinde kapağı açıldıktan sonra 5 gün içerisinde tüketilmelidir yazıyor. Bifizol kullanan var mı?
canım ben serum fizyoljik kullanıyorum ama atmıyorum 24 saat içinde satma politikası diye düşünüyorum sonra vakumla mümüklerini çekiyorum çok rahatlıyo