2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 2 kere felan kullandım ama koca bir tüp yani, 5 günde zaten bitmez, ne saçma bişeymiş öyle ya, yani menfaatleri için nasıl yazarlar o reçeteye o ibareyi, türkiyede insan hayatı sudan ucuz valla.

arzucum size de gecmiş olsun inşallah en kısa zamanda iileşir ben hiç duymadım ve kullanmadım o ilaçtan netten baksana bi

tşk ederim nazcım.ilaç için netede baktım canım ama pek bişey bulamadm.neyse kuruntu yapmamayım yine.dr yazdıgsa vardır herhalde bildiğii.

bende duymadım arzucum
çok geçmiş olsun tekrardann
oh ne gzll ağrısız çıkarsın incilerini asyacık

inşllh hepsi öyle agrısız çıkar.ama ben burda bi kaç kişiden duymuştum sanki.ilk dışı ateş yapmadı ama bu yeni dişleri ateşlendirdi diyen.
niyeyse benim drlara güvensizliğim var.bi kaç bişey başıma gelmişti.şimdi ne deseler inannasım gelmiyo.illa kendim araştırıp ikna olcam..

Kızlar oğlum cennet hurmasını çok seviyor, gün aşırı vermemmin bir zararı olurmu acaba, kabız vs. gibi yada bazı meyve sebzeler 1 yaşına kadr yasak ya, cennet hurması hakkında bilgi yok nette.

çok gzl olmuşş helal olsun o arkadaşa

evet canım bi ara bulunca adresi at da bakalım gerçi bizimkinde diş miş yok daha görğnğrlerde ama olsun fikrimiz olur

hihoyyytişte 2009 haziran gülleri:asigim:
umarım hoşunuza gider arkadaşlar
resmine ulaşamadıgım cok arkadaşım oldu
özür dilerim kızlar unuttum sanmayın
resimde eksik olanlar bana msj atıp resimlerini ulaştırsınlar
onlarıda ekliyeyimolumunekankayizsmile
sizleri cok seviyorum iyi ki varsınızkaydirigubbakcemile3:1hug:a.s.

boshayallersmilezemuszemusopuyorumnanaktanalkisalkisalkis:dance:hihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
Teyzesi benim kuzumun resmini de koymuş.Çok teşekkür ederiz.Hayırlı günler ve cumalar bayanlar.Burda olmayı seviyorum ve de yazmayı.Yalnız bağımlılık yapıyosunuz beni işten kovacaklar aman aslında atsalarda bende fıstığımla kalsam ne güzel olur.

arzu çok geçmiş olsun canım benim.

Binnurcum zehra nın tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim dilerim en kısa zamanda kaybettiği kiloları yeniden alır ve sağlığına kavuşur maviş gözlü fıstığın.

günaydın kızlar teşekkür ederiz teyzesi bizimde en yaramaz halimizi koymuşkaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnnn
burda hava aydınlanamadı ama olsunnn
yağmur var samsundaaaaaaa

çağatay kahvaltı yapıcakkk geç kaldık bugünnnnn
yumurtası haşlanıyooo oda yerde tepişiyooo

canım ya ne güzel düşünmüşsün deeee bana kızmasınlar arada tanıyamadığım bebişler var işimlerinii yazsan sol baştan olmammııııolumunekankayizsmile

RESİMLER COK GUZEL OLMUS ZATEN BENIM OGLUMUN RESMI COK OLMADIGI ICIN BURDA OLMAMASIDA NORMAL :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…