Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım şu en altta peçeteyle savaş yapan benimki:roflol:
zevkti canımyasemin zeynep ellerine sağlık
Teyzesi benim kuzumun resmini de koymuş.Çok teşekkür ederiz.Hayırlı günler ve cumalar bayanlar.Burda olmayı seviyorum ve de yazmayı.Yalnız bağımlılık yapıyosunuz beni işten kovacaklar aman aslında atsalarda bende fıstığımla kalsam ne güzel olur.
rica ederim hanımlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar teşekkür ederiz teyzesi bizimde en yaramaz halimizi koymuşkaydirigubbakcemile3
en kısa zamanda yazarım semacımcanım ya ne güzel düşünmüşsün deeee bana kızmasınlar arada tanıyamadığım bebişler var işimlerinii yazsan sol baştan olmammııııolumunekankayizsmile
evet ecm sinanı resmini bulamadım canım unuttum sanmaa.s.RESİMLER COK GUZEL OLMUS ZATEN BENIM OGLUMUN RESMI COK OLMADIGI ICIN BURDA OLMAMASIDA NORMAL :ecrin_bebek:
solbaş yağmurrrrrrr başı çekiyo bizim cimcimee:lepi:
canım şu en altta peçeteyle savaş yapan benimki:roflol:
solbaş yağmurrrrrrr başı çekiyo bizim cimcimee:lepi:
[/COLOR]
zevkti canım
en kısa zamanda yazarım semacım
tatlı cimcimemkaydirigubbakcemile3
kızlar ya benim ek gıdalarla başım dertte benim bebiş bizim yediğimiz çorbalardan yemeklerden yiyor. Kendine özel yaptığım şeylerden yemiyor. Birde biz daha bir düzen oluşturamadık.Yani tam olarak öğün sıralı değil aklımıza ne zaman eserse yiyoruz bişiler düzensiz yani...
yirim ben onuuu tosbikimmmm peçeteyi görmesinlerrr çıldırıyolaar yawww
yağmur zaten öle sessiz sessiz sıra beklemez hemen atılıverir atik kızım benim onda öle beklicek göz yokaklinialirimsmile
Günaydın arkadaşlar.
doğru sölüyorsun walla semaa cingöz diyorum ben kızımaa.hiç kaptırırmı baksana enbaştaa..:ecrin_bebek:
hoşgeldin özgeee elif nasılllllopuyorumnanaktan
kahvaltımızı yaptık şimdi uyku zamanı.benden iyi walla yağmur yumurtasını bitiriyoo:ben hayatta yememmm kafamçokkarıştıhiç sewmiyorum yaa.ama kızıma hep yedircemm ..
canım ya ne güzel düşünmüşsün deeee bana kızmasınlar arada tanıyamadığım bebişler var işimlerinii yazsan sol baştan olmammııııolumunekankayizsmile