2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

solbaş yağmurrrrrrr başı çekiyo bizim cimcimee:lepi:

[/COLOR]
yasemin zeynep ellerine sağlık
zevkti canım
Teyzesi benim kuzumun resmini de koymuş.Çok teşekkür ederiz.Hayırlı günler ve cumalar bayanlar.Burda olmayı seviyorum ve de yazmayı.Yalnız bağımlılık yapıyosunuz beni işten kovacaklar aman aslında atsalarda bende fıstığımla kalsam ne güzel olur.

günaydın kızlar teşekkür ederiz teyzesi bizimde en yaramaz halimizi koymuşkaydirigubbakcemile3
rica ederim hanımlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ya ne güzel düşünmüşsün deeee bana kızmasınlar arada tanıyamadığım bebişler var işimlerinii yazsan sol baştan olmammııııolumunekankayizsmile
en kısa zamanda yazarım semacım
RESİMLER COK GUZEL OLMUS ZATEN BENIM OGLUMUN RESMI COK OLMADIGI ICIN BURDA OLMAMASIDA NORMAL :ecrin_bebek:
evet ecm sinanı resmini bulamadım canım unuttum sanmaa.s.

tatlı cimcimemkaydirigubbakcemile3

canım şu en altta peçeteyle savaş yapan benimki:roflol:

yirim ben onuuu tosbikimmmm peçeteyi görmesinlerrr çıldırıyolaar yawww:emir_bebek:

yağmur zaten öle sessiz sessiz sıra beklemez hemen atılıverir atik kızım benim onda öle beklicek göz yokaklinialirimsmile
[/COLOR]
zevkti canım

en kısa zamanda yazarım semacım

tatlı cimcimemkaydirigubbakcemile3

okiş tatlımmmm yani çoğunluğu biliyomda bilemdiklerimde varrrrr
emeğine sağlıkkkolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

ayy yasemin bunlar ne ya.çok çok tatlılar.bayıldım valla..
hepsi birbirinden güzel maşallah haziran bebişlerine:nazar:
tam bir 2010 takvim yapragı gibi olmuşlar....

günaydın kızlar, resimler güzel olmuş elinize sağlık ben bebişimin resmini hiç koymadığım için benim bebişim yok. :)

kızlar ya benim ek gıdalarla başım dertte benim bebiş bizim yediğimiz çorbalardan yemeklerden yiyor. Kendine özel yaptığım şeylerden yemiyor. Birde biz daha bir düzen oluşturamadık.Yani tam olarak öğün sıralı değil aklımıza ne zaman eserse yiyoruz bişiler düzensiz yani...

kızlar ya benim ek gıdalarla başım dertte benim bebiş bizim yediğimiz çorbalardan yemeklerden yiyor. Kendine özel yaptığım şeylerden yemiyor. Birde biz daha bir düzen oluşturamadık.Yani tam olarak öğün sıralı değil aklımıza ne zaman eserse yiyoruz bişiler düzensiz yani...

aynen bizi anlatmışsın canım
bizdede durum aynı henüz bizimde oturmadı:1no2:
özenerek sebze corbası yapıyorum yemiyor gidiyor
bizle beraber yaglı tuzlu yemekleri yiyor
sanırım emdiklerinden zamanla oturur inşallah

slm annişler hepinize hayırlı cumalar nihayet nete kavaştum 15 gün aradan sonra

bizimde gece emme problemimiz sürmekte daha saat başı kalkıp emiyo sanki kuruyoruz saat gibi onu her saat başı emmeye kalkıyo karnının tok olduğundan eminim ama bu probleme bir türlü çözemiyoruz. aramızda bunu yaşayıp atlatan varmı varsa nasıl atlattı??

birde balgamlı öksürük broşları dolu şurup ta veriyorum ama geçmedi başka ne yapılabilir paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlarr

yirim ben onuuu tosbikimmmm peçeteyi görmesinlerrr çıldırıyolaar yawww:emir_bebek:

yağmur zaten öle sessiz sessiz sıra beklemez hemen atılıverir atik kızım benim onda öle beklicek göz yokaklinialirimsmile

doğru sölüyorsun walla semaa cingöz diyorum ben kızımaa.hiç kaptırırmı baksana enbaştaa..:ecrin_bebek:

Günaydın arkadaşlar.

hoşgeldin özgeee elif nasılllllopuyorumnanaktan

kahvaltımızı yaptık şimdi uyku zamanı.benden iyi walla yağmur yumurtasını bitiriyoo:ben hayatta yememmm kafamçokkarıştıhiç sewmiyorum yaa.ama kızıma hep yedircemm ..

günaydın kızlar bi geçmişe bakim dedim yetişemedim walla pet ettik biraz canlar sıkılmış sanırım.üzüldük sabah sabah...hasta bebeklere çok çok geçmiş olsun...Bende gelecek ay işe başlıycam artık inşallah kızım yollarda hasta olmaz babamız sabah 6 da çıkıyo normalde bide bizi anneye bırakıcak o yüzden ailecek sabah 5:30 da çıkıcaz evden zavallı kızım nasıl uykusunu bölüp sıcak yatağından alıcağımı düşünüyorum şimdiden kara kara...

doğru sölüyorsun walla semaa cingöz diyorum ben kızımaa.hiç kaptırırmı baksana enbaştaa..:ecrin_bebek:

hoşgeldin özgeee elif nasılllllopuyorumnanaktan

kahvaltımızı yaptık şimdi uyku zamanı.benden iyi walla yağmur yumurtasını bitiriyoo:ben hayatta yememmm kafamçokkarıştıhiç sewmiyorum yaa.ama kızıma hep yedircemm ..

canım yamura yumurtayı nasıl ayrı veriyosun? bende ayrı vermek istiyorum ama Allah korusun tıkanır diye korkuyırum

ahahh çalışan anne olmak çok zor gereçketende.. Alah'tan ben saat 10da iş başı yapıyorum.. erkne işe gitmek çok zor olsa gerek yazık kuzulara ya:KK43:

X