2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

emelime de çok üzüldüm yaaaa ooffff birer birer hasta oldukkk kış bi bitsydi hayırlısıyla dicem ama daha yeni başlıyooo

çok evde durmaktan çok sakınmaktan hasta oluyo anam bizimkilerrrr

ben buna karar verdimmmm

çingeneler çadırda yaşayanlarda çocuk büyütüyo üstte yok başta yok büyüyolarr vallaaa

emelcim çok çok geçmiş olsun çok üzüldümmm
binnurcum zehraya tekrar tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin
sadetcim gözün aydınnn

mevlana409kiyv5.jpg

alkisalkisalkisalkisalkisalkissengözlerimebaksanabhihoyyyt:içelim::teytey:

herkese ii gecelerr yarın görüşmek üzereee

:sm_cool:

Oooo epey kaynamış buralar.
Eşim şehir dışında bende mertle ilgileniyorum. Göğüs yaram hala iyileşmedi 1 aydır yara ve bugün ısırdı kanattı sıpa.

kısss
pınarrrrr
aradım kaç kere senin annenle konuştum ama sen beni unuttun
batuşum hastalanmış geçmiş olsunnn şimdi nasıl sen nasılsınn

Oooo epey kaynamış buralar.
Eşim şehir dışında bende mertle ilgileniyorum. Göğüs yaram hala iyileşmedi 1 aydır yara ve bugün ısırdı kanattı sıpa.

canım göğsünü açık tutmaya çalışş kusurunnn
bi de yapabilirsen küçük bi şişe gül suyunun içine 20 tane kadar ayva çekirdeği at bi sıcak yerde beklet ama aceleyse kaynat da göğsüne sür dr um sölemişti bana
ben hiç göğüs yarası çekmedim
gerçi benim oğlum 4 ay silikon uçla emdi ama olmadı yanii

ısırmaya gelince ona yapcak bişe yok ısırınca parmağını götür ağzınaaa ama sakın kızma memedeyken okişşşş

havvacım sen eklisin amaaaaaa
sildim bi daha ekledim okiş
şu an açık msn
inşallah bu sefer olur a.s.

canım göğsünü açık tutmaya çalışş kusurunnn
bi de yapabilirsen küçük bi şişe gül suyunun içine 20 tane kadar ayva çekirdeği at bi sıcak yerde beklet ama aceleyse kaynat da göğsüne sür dr um sölemişti bana
ben hiç göğüs yarası çekmedim
gerçi benim oğlum 4 ay silikon uçla emdi ama olmadı yanii

ısırmaya gelince ona yapcak bişe yok ısırınca parmağını götür ağzınaaa ama sakın kızma memedeyken okişşşş

Gül suyunda değilde ayvayı 2-3 gün beklettim jole kıvamına getirdim ama faydasını göremedim, göğsümü açıktada bıraktım tam 1 hafta ama olmuyor işde iyileşmedi, tepine tepine emziriyorum.
Isırdığında kızamamki ona :ecrin_bebek: aklı ermiyorki yavrum benim, annesinin canını acıtacağını bilse yapar mı :emir_bebek:

oyyy canım cemde ısırıo bazen cok acıyo ya bıde sende yara varmıs uf ınsallah gecer tez zamanda :ecrin_bebek:

İnşallah canım, alttan iki dişi var, parmağımı ısırdığında bile deliyor nerdeyse. Piranna gibi sırnaşık şey
Göğsümü ısırdığında kanıyor resmen yarım saat sızısı gitmiyor ama annelik işde çekiyorsun :CüvCüv:

Kızlar bifizol diye bir damla var serum fizyolojik, reçetesinde kapağı açıldıktan sonra 5 gün içerisinde tüketilmelidir yazıyor. Bifizol kullanan var mı?

abowww niler olmuş öyle...
oku oku bitiremedim valla..
yanlış anlaşılmalar olmuş benceee
neyse bişeycik demiyorum..konular yeniden açılmasınnn..
hepinizi çoookkk seviyorum.

Kızlar bifizol diye bir damla var serum fizyolojik, reçetesinde kapağı açıldıktan sonra 5 gün içerisinde tüketilmelidir yazıyor. Bifizol kullanan var mı?

canım o marka değil ama ABDİ İBRAHİM firmasının bölge md benim abim.onlarınkınde de yazıyo aynı şey.öyle mi abi dedim yok beee öyle yazmasak nasıl satıp para kazanıcaz dedi.24 saatte atmana gerek yok yanı bıtmezse.ben bı kaç gun kullanıyorum bı tüpü.

X