şekerkızcandy canım emel
afiyet olsun ohhhhh bende aşkı memnuyu izliyorum
haklısın canım azcık seviniversin katılıyorum canım
binnurcum olcağı varsa oluyor işte canımm
acil şifa diliyorum mavişimee,
hemencik iileşsin inş :Saruboceq:
binnurcum feysine de yazdım inan cok üzüldüm yavrum inşallah hemencik iileşir allahım başka dert vermesin görüp göreceğiniz bu olsun
bende duymadım arzucumkızlar bizde drdan geldik..
hafif bi bogaz kızarıklıgı varmış.ateşlenmesi ondanmış.
azro diye bi antibiyotik verdi.aranızda bunu kullanan varmı.çok farklı bi ilaç.hiç duymamıştım
dışlerinden ateşlendiğini düşünmüştük ama değilmiş.ilk dışını çıkarmıştı.dr ilk dışı ateş yapmadıgsa diğerleride yapmaz dedi:sm_confused:
:teytey:
kıyamam yaaa iyi barı en aından derdını bılıyosunuz aertık.kızlar bizde drdan geldik..
k
azro diye bi antibiyotik verdi.aranızda bunu kullanan varmı.çok farklı bi ilaç.hiç duymamıştım
dışlerinden ateşlendiğini düşünmüştük ama değilmiş.ilk dışını çıkarmıştı.dr ilk dışı ateş yapmadıgsa diğerleride yapmaz dedi:sm_confused:
ne olmuş buraya..
herbirinize çok teşekkür ediyorum kıslarrr
neyse biz bugün doktordan geldik tüm tektikleri yaptık rota röntgen vs. temiz çıktı evden cıkmıyorum nerden kaptı bu virüsü çıldırcam yaaa
az önce yine kustu( ishalide deam (
bi düzelse hemen bi kan akıtcam allah kimseyi evladıyla sınamasınn..
geçmiş olsun arzucum iyikide gitmişsin dr akızlar bizde drdan geldik..
canım benim gördüm inşallah hayatım allah razı olsun hepinizdenn
neye üzülceğmi şaşırmış durumdayım narencim ben hastayken zehrayı 4 gün emzirememiştim ardından zehra hastalandı ve çekmeye zorlandı emmeyi bırakıyor gibi bişey
şuan milupanın ishal hd25 mamasını alıyo benim en kortuğum şey beni bırakmasıydı gerçi sağlığı yerinde olsun artık bırakırsada bıraksın demek istiyorum ama yapamıyorum psikojim berbat durumda 1 haftada acayip yıprandım