2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neslihancım bi kadın doğumcu ark.la konuştum öneriyorum dedi ama yine de ben bi deniyeyim faydası olursa tekrar konuşuruz, sonuçta her ilacın kendilerine göre yan etkisi olabilir, seni yanlış yönlendirmek istemiyorum, öncelikle still tea falan dene, ama günde 4 fincan filan içmek gerekiyomuş, bi de çok düzenli sağmamız gerekiyo

canım teşekkür ederim.İnşallah faydasını görürsünde bizde deneriz

kızlar az önce emeli aradım kaç günden beri girmiyordu
salı günü markette bayılmış düşerken çok kötü vurmuş kafasını ağzında dikiş varmış gözü mormuş 10 gün raporluymuş çok üzüldümya çok yoruluyor tabi

salı günü markette bayılmış düşerken çok kötü vurmuş kafasını ağzında dikiş varmış gözü mormuş 10 gün raporluymuş çok üzüldümya çok yoruluyor tabi

hadi yaa üzüldüm bak şimdiiii.ararsan geçmiş olsun dileklerimizi ilett.

emel cok gecmiş olsun canım rtelin olsa areadım ama yok cok yoruluyor kız gercekten allah daha beterinden korusun

canım yaa, çok üzüldüm, bu çocuklar tepetaklak attırıcak insanı, havvacım yine konuşursan selamımızı ve geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen

emel cok gecmiş olsun canım rtelin olsa areadım ama yok cok yoruluyor kız gercekten allah daha beterinden korusun
istiyosan verebilirim canım
canım yaa, çok üzüldüm, bu çocuklar tepetaklak attırıcak insanı, havvacım yine konuşursan selamımızı ve geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen

söylerim canım ne demek

müminecim ben de bi ilaç ismi duymuştum süt artıran ama advers etkilerinde göğüslerden süt gelmesi yazıodu zaten antiemetik bi ilaç adı domperidon du galiba ark dru önermiş tek basına artırmıyordu o hastaların %10 unda gögüğslerden süt geliği görülür yazıodu

müminecim ben de bi ilaç ismi duymuştum süt artıran ama advers etkilerinde göğüslerden süt gelmesi yazıodu zaten antiemetik bi ilaç adı domperidon du galiba ark dru önermiş tek basına artırmıyordu o hastaların %10 unda gögüğslerden süt geliği görülür yazıodu

mümine deneyip isim verecekmiş canım.Sonuçta o doktor faydasını görürse bende deniycem

çok çok geçmiş olsun canım benim yaa allahım beterinden korusun inş biran önce düzelir

ah canım benimmm ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm
yanında ailesi var mıydııı
eşi yardımcı olur yoksada
nede olsa eş hayat arkadaşıı
boşuna demiyormuyuz ii günde kötü günde diye :asigim:

slm kızlar anaaaa herkez burda

glitterfy-flpbk007333798823134.gif

Son düzenleme:
ah canım benimmm ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm
yanında ailesi var mıydııı
eşi yardımcı olur yoksada
nede olsa eş hayat arkadaşıı
boşuna demiyormuyuz ii günde kötü günde diye :asigim:

evt canım sana katılıyorum
eşi yardım eder hem annesi kayın valdeside yakın işallah tez zmanda ayağa kalkar

ben emeli hatırlayamadım ama üzüldüm inşallah toparlanır çabucak.derini uyuttum bı de türk kahvesı yaptım kendime ohhh şimdi behlül zamanı:)))

X