Dualarımız seninle canım, çok geçmiş olsun. Ne olmuş niye hastlanmış? Rota virüsü filan mı?
Hemmen doktora gidin tatlım, düşmesi lazımdı şimdiye. Haberdar et bizi. Aysacık halsiz düşmüştür ondan uyuyordur.
Hımmm ben duymadım hiç. CADIARZU
ne ilacı cnım benimde sütüm çok azzsağol arzucum, ama en 3 haftadır falan tam sağamadım, bu ara tekrar başadım ama yine düzenli olmadı artık 10 ccye falan düştü, ama olmazsa bi de ilaç kullanmayı denicem, belki bu aydan sonra gerek yoktur ama şansımı bi zolıcam, yoksa psikolojik olarak çok yıpratıcı süt verememek, böyle olabileceğini hiç düşünmemeiştim aha önce
:kedi:zemuszemusopuyorumnanaktane:lepi:yerimsenibenkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmilesadoşun sana kurban olsun canım şurda sevdiğim nadir kişilerden birisin
seniii çookkk seviyorum
çok gzl olmuşş helal olsun o arkadaşa
Sağol canım takılmıştım sadece, yalnız biraz cahillik gibi olucak da o repe nasıl bakılıyo :ecrin_bebek:müminecim repine bak arkadaşım
müminecim sen duydun mu nutri zinc i
doktorsun ya biliyorsundur
ne ilacı cnım benimde sütüm çok azz
sağol arzucum, ama en 3 haftadır falan tam sağamadım, bu ara tekrar başadım ama yine düzenli olmadı artık 10 ccye falan düştü, ama olmazsa bi de ilaç kullanmayı denicem, belki bu aydan sonra gerek yoktur ama şansımı bi zolıcam, yoksa psikolojik olarak çok yıpratıcı süt verememek, böyle olabileceğini hiç düşünmemeiştim aha önce