2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hhmmm sağol özgecim öptüm tostişini :ecrin_bebek:

vitamin miydi o hülyacımm
bu bahsettiğim şurup çinko ile alakalıymış
ne işe yarıyor die sorduğumda doktora zararı yok iştah için demiştiii

ne ilacı cnım benimde sütüm çok azz

bebişi diş çıkaan hanımlar diş buğdayı yaptınızmı veya yapmayı düşünüyomusunuzz bizde daha diş fln yok ama araştırmalara başladım şimdidena.s

bizim çıkmadı neslihancım çıktığında en güzelinden bşyler yapmayı düşünüyorum fırsatım olursaa

hatta kkdan bi arkadaş yapmış kızına o kadar çok uğraşmışki bulursam link atım da bakkk

müminecim repine bak arkadaşım
Sağol canım takılmıştım sadece, yalnız biraz cahillik gibi olucak da o repe nasıl bakılıyo :ecrin_bebek:

müminecim sen duydun mu nutri zinc i
doktorsun ya biliyorsundur

canım çok iyi bilmiyorum ama çocuk dr arkadaşlara bi sorayım, ben de düşünüyorum başlamayı

ne ilacı cnım benimde sütüm çok azz

canım şimdi sana önermeyeyim, genellikle sütü gelmemiş prematür annnelere veriliyo, aslında bulantı ilacı ama yan etkisi göğüslerden süt gelmesi

kızlar resim nsıl yükleniyo diye sormuşsunuz bende haziran bebeklerinin resimleri diy topiğe ekledim rsimli olarak anlattım artık bekliyorum bebişlerin fotolarını

kıssss hülyaaaa
aşk olsun msn yolladım insan bi ekler neyse bak özel msj atıyom ekle msn i açarım birazdannn

anammmmmzemuszemus
dünürüm gelmişşşşşeyvahedigeldismile
sevgi pıtırcığıımmmopuyorumnanaktan
can kızımın anasıııolumunekankayizsmile
güzel insan :asigim:
nassınız inşallahhhhhhh:1hug:

yok yavrum ya ne mayalaması
kayganam sütçüsünden mayalanmış yoğurt alıyo ama ben şimdilik çağataya çok yoğurt vermiyorum hem tadını çok sevmiyo hemde kabızlıktan dolayı dr verme dedi

Bahsettiğin ilaç nedir canım.işe yarayan bişey ise bende deneyeyim

ayy ceylinde öyle huysuz ki bugün gezmeyede götürdüm yine aynı al kucagına ayakta tut odanın içinde gez diyo karnımda ağrıyo

neslihancım bi kadın doğumcu ark.la konuştum öneriyorum dedi ama yine de ben bi deniyeyim faydası olursa tekrar konuşuruz, sonuçta her ilacın kendilerine göre yan etkisi olabilir, seni yanlış yönlendirmek istemiyorum, öncelikle still tea falan dene, ama günde 4 fincan filan içmek gerekiyomuş, bi de çok düzenli sağmamız gerekiyo

Gülincim nasılsın canım ??? derin nasıl ? şimdi çorbasını yedırdım ceme oynuo halısında babamla konustum yarın ıstanbul yolcusuyuz bakalım hayırlısıyla gıdıp gelelım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…