2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızlar biz hiç damla falan kullanmıyorduk.bu ay kan tahlilimiz yapıldı gerçi kansız çıkmadı ama dr yinede ferro sanol verdi.
birde polivit vitamin şurup kullanıyoruz.
ama ilaç vermek çok zor ya.damlayı portakal suyuna sıkıp veriyorum.hem z vitaminiyle emilimi daha kolay oluyormuş
ama vitamini daha tam rayına oturtamadım.veriyim derken uyuyo bende unutuyorum

binnurcum arzucum geçmş olsunnn inşallah hemencecik iyileşirlerrr...dularımız siiziinlee

arzucum asya ya da çok çok geçmiş olsun kıyamam ya nazar mı oldu güzel bebişlerimiz

tşk ederim kızlar.inşllh hemencik iyileşirler.zehracıkda asyamda...
birde asya kendini iyice uykuya verdi.iyi bişeymi kötümü bişeymi acaba.çok uyumaya başladı

sıkmayın kızlar canınızı düzelirler allahın izniyle ama doktoru ihmal etmeyin aman ateş tehlikeli hasta da olcaklar düşçekler de öyle öyle büyückler işte bide bakmışız biz bunlarla boğuşurken kocaman oluvermişlerrrguclubacismile

Arzucum çok geçmiş olsun, muhtemelen halsiz olduğu için uyuyodur, vitamini ben de çok unutuyorum , sanırım arada bi atlamak o kadar sorun olmaz,
canım sen günde kaç kere sağıyosun ne kadar geliyo süt, ben de tekrar sağıcam ama çalışırken çok zor, başaramıcam sanırım :KK43:(, nerdeyse bitti zaten tekrar gelir mi bilmiyorum

Arzucum cok gecmıs olsun canım bızım bebeklerımız anne sutu aldılar cabuk toparlarlar kendılerını canım :)
ben ogluma devıt 3 ve ferro sanol verıyorum gunde 9 damla kılosuna gore d de 5 damla baskada bısey vermıorum .NESLIHANG canım benım doktorumda bu ay yazıcakmıs o dısler ıcın olan damlayı onada buay baslıcaz sanırım a.s.

Arzucum çok geçmiş olsun, muhtemelen halsiz olduğu için uyuyodur, vitamini ben de çok unutuyorum , sanırım arada bi atlamak o kadar sorun olmaz,
canım sen günde kaç kere sağıyosun ne kadar geliyo süt, ben de tekrar sağıcam ama çalışırken çok zor, başaramıcam sanırım :KK43:(, nerdeyse bitti zaten tekrar gelir mi bilmiyorum

hayatım sakın bıttı deyıp sagmamazlık yapma canım 2-3 sene emzıren kadınlar var sen devam et sagmaya cnm kaydirigubbakcemile5

canım bazen 4 bazen 3defa sagıyorum.en az yarım saat ugraşıyorum.60cc anca oluyo.bende çalışmaya başlayana kadar devan edeyim diyorum.nisanda falan işe başlıcam.ozamana kadar sütüm dayanırmı bilmiyorum ama olursa sagıcam.hele bu hasta halinde 60ccde olsa bebişeme çok faydası olucanı düşünüyorum

arzucum ve binnurcum çok geçmiş olsun bebeişlerniz.e. Alah şifa versin inşş.. ama onalr küçükler çabuk atlatırlar .. üüzlmeyin..

arzucum binnurcum geçmiş olsunnnn
ya bu bebekler sadoşumun dediği gibi evde durmaktan hastalanıyo sanırım çağatayda bi düzelemediiii
çok çok geçmiş olsun rabbim tez şifa versinnnnn dualarım sizlerleeee

BıNNUR canım sımdı gordum sana ve bebegınede cokcok gecmıs olsun optum canım senı ve bebegını :emir_bebek:

arzucum binnurcum geçmiş olsunnnn
ya bu bebekler sadoşumun dediği gibi evde durmaktan hastalanıyo sanırım çağatayda bi düzelemediiii
çok çok geçmiş olsun rabbim tez şifa versinnnnn dualarım sizlerleeee

Zehra ya ve asya ya Çok geÇmıŞ olsun kızlar.dılerım Çabuk atlatırsınız.
Acaba zehranın rota vırÜs aŞısı var mıydı?
Sanırım rota vırÜs salgını var son gÜnlerde ındependent arkadaŞta aynı belırtılerden bahsetmıŞtı.

Rabbım Şıfa versın ınŞallah.

Arzu ve mÜmıne ben gÜnde enaz 5 kez saĞıyorum.uyanabılırsem gece de kalkıp saĞıyorum.Çok ŞÜkÜr 450-500 cıvarında ıÇırebılıyorum.dÜzenlı saĞmak etkılı ara ara azalıyor ama.

SÜtÜn artması ıÇın saatte bır 10 dk boŞta olsa saĞmayı deneyın.bana Öyle sÖylemıŞlerdı.

Allah ın bugÜnÜne Çok ŞÜkÜr.ne kadar sÜt Çıkarsa o kadar kar

sağol arzucum, ama en 3 haftadır falan tam sağamadım, bu ara tekrar başadım ama yine düzenli olmadı artık 10 ccye falan düştü, ama olmazsa bi de ilaç kullanmayı denicem, belki bu aydan sonra gerek yoktur ama şansımı bi zolıcam, yoksa psikolojik olarak çok yıpratıcı süt verememek, böyle olabileceğini hiç düşünmemeiştim aha önce :KK43:

neslihancım çok sağol canım, deniicem bi daha, yılmak yok:)), hatta sütüm artarsa gece göğüs ucu takıp vermeyi denicem, memeyi almıyo ya belki ona kanar diye aklinialirimsmile

nasılsınız biz çok kötüyüz kızım çok hastalandı 2 şişe serum iğnelere ragmen ara ara ateşleniyo kusmayla başladı akabinde ishal ve ateşş çok zor günler geçiriyoruz
inanmazsınız ama kızım 4 günde 1.5 kilo verdi minicik kaldı yavrumm
hiç kimsenin yavrusu hastalanmasın yarı ömrüm gitti desem yeri varr hepinizden dua bekliyorum inş kızım biran önce toparlarrr bize dua edin olurmu herkesi çok öptümm

Dualarımız seninle canım, çok geçmiş olsun. Ne olmuş niye hastlanmış? Rota virüsü filan mı?

kızlar benim asyamda düzelmedi.
fitilde kullanmama ragmen ateşi 5-6saat sonra tekrarlıyor.
babamızı bekliyoruz dra gidicez artık.
zaten iştahsızdı.şimdi hiç bişey yemiyo.off ya öldüm valla.. yaşlandıgımı hissediyorumm
ne olur bizede dua edinn

Hemmen doktora gidin tatlım, düşmesi lazımdı şimdiye. Haberdar et bizi. Aysacık halsiz düşmüştür ondan uyuyordur.

müminecim sen duydun mu nutri zinc i
doktorsun ya biliyorsundur

Hımmm ben duymadım hiç. CADIARZU

X