tşk ederim kızlar.ateşi bi çıkıyo bi iniyo.şimdi üzerini soydum.ilaç vermeden yine düştü ateşi.uykuya geçti.
binnurcum arzucum geçmş olsunnn inşallah hemencecik iyileşirlerrr...dularımız siiziinlee
arzucum asya ya da çok çok geçmiş olsun kıyamam ya nazar mı oldu güzel bebişlerimiz
Arzucum çok geçmiş olsun, muhtemelen halsiz olduğu için uyuyodur, vitamini ben de çok unutuyorum , sanırım arada bi atlamak o kadar sorun olmaz,
canım sen günde kaç kere sağıyosun ne kadar geliyo süt, ben de tekrar sağıcam ama çalışırken çok zor, başaramıcam sanırım(, nerdeyse bitti zaten tekrar gelir mi bilmiyorum
Arzucum çok geçmiş olsun, muhtemelen halsiz olduğu için uyuyodur, vitamini ben de çok unutuyorum , sanırım arada bi atlamak o kadar sorun olmaz,
canım sen günde kaç kere sağıyosun ne kadar geliyo süt, ben de tekrar sağıcam ama çalışırken çok zor, başaramıcam sanırım(, nerdeyse bitti zaten tekrar gelir mi bilmiyorum
nasılsınız biz çok kötüyüz kızım çok hastalandı 2 şişe serum iğnelere ragmen ara ara ateşleniyo kusmayla başladı akabinde ishal ve ateşş çok zor günler geçiriyoruz
inanmazsınız ama kızım 4 günde 1.5 kilo verdi minicik kaldı yavrumm
hiç kimsenin yavrusu hastalanmasın yarı ömrüm gitti desem yeri varr hepinizden dua bekliyorum inş kızım biran önce toparlarrr bize dua edin olurmu herkesi çok öptümm
kızlar benim asyamda düzelmedi.
fitilde kullanmama ragmen ateşi 5-6saat sonra tekrarlıyor.
babamızı bekliyoruz dra gidicez artık.
zaten iştahsızdı.şimdi hiç bişey yemiyo.off ya öldüm valla.. yaşlandıgımı hissediyorumm
ne olur bizede dua edinn
müminecim sen duydun mu nutri zinc i
doktorsun ya biliyorsundur