2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar zeynebe salıncak alıcaz bitane begendim ama birde siz bakın kullanan varmı aranızda nasıl
Ayhan Çocuk Lüx Yatarlı Ayarlı Tenteli Salıncak, #23215297 Gittigidiyor.com

canım poyrazınsa bu salıncaktan var ama fazla sevmiyo

evet canım benim kız yazmış
ee annem yazdı cvp veren olmadı bide ben yazayım bakalım cvp gelecekmi diye düşündü yavrum

hoşgeldin canımolumunekankayizsmile

hoşbulduk canım benim pc bozuktu giremedim hamileliğimin ilk ayından beri bu topikte yazığıyordum arkadaşlar tanırlar ama gözden kaçtı sanırım yazım sizin bebeğiniz kız mı? erkemi ? allah analı babalı büyümesini nasip etsin

hoşgeldin morboncuk nasıl kızların iiler mi

seni cok bekledik hediye için ama opc bozukmuş bi dahaki sefere inşallah

neslihancım bizimkide son yıllık iznini kullanıyor sonra emekli dilekçesini vercekkk
hep yanımızda artık inşşş

hoşgeldin morboncuk nasıl kızların iiler mi

seni cok bekledik hediye için ama opc bozukmuş bi dahaki sefere inşallah

hoşbulduk canım bende çok üzüldüm o kadar bağımlılık yapmışki burası çok bunaldım ama elimden gelen bişey yoktu artık burdayım ve tekrar kaybolmaya niyetim yok sizlerde inşallah iyisinizdir ben ve kızlar çok şükür çok iyiyiz
aslında 1 ay önce kötü günler yaşadım büyük kızı anaokuluna göndermiştim çok güzeldi herşey öğretmenleri çok menundu çok sosyal bi çocuk diyorlardı ama sınıf arkadaşlarından birinin annesi terkedip gitmiş çocukta bunu bizim kza anlatmış bizimkininde psikolojisi bozuldu çıklıklar falan atıyordu anne beni bırakma diye bağırıyordu uykudan krızlerle uyanıyordu götürmediğimiz dr kalmadı allah a şükür düzeldi ama sinirli bi yapsı oldu inşallah oda düzelir

morboncukcum hoşgeldin seni ve kızlarını unuturmuyum hiç aşk olsun :)

oyyyyyyyyyyy yavrum ya kıyamam bitaneme canım benm cok etkilendi demek allahım ya ne anneler var allah hidayet versin canım şimdi ii olmasına sevindim düzelir canım karakterinde yoksa asbiyet atlatır senin yardımınla o siniri de inşallah

canım bende hamileliğimden beri burdayım ama fazla bakamıyrum ee kaynanayla yeme içme bir olunca kendi evine bile hasret kalıyo insan bnim oğlum var adı poyraz

sizlere kavuştuğuma çok sevindim ya sizlere çok alışmışım unutmadığada çok sevindim şimdilik akşam yemeğini yemeye gidiyorum müsadenizle ma artık burdayımmmm öpüldünüz görüşmek üzere

herkese merhabalarrrrrrropuyorumnanaktan

çokkk uzun zaman oldu tam 3aydır sizlerden ayrıyım
amaşimdi tekrar burdayım
mesaj atan herkese çokkk teşekkür ederim

umarım herkes iyidir

evimi taşıdım bilgisayarım merdivenlerden düştü ,kırıldı ,
servise gönderdim
internet aboneliğimi başlattım derken araya epey bir zaman girdi

sizleri özledim

hoşgeldin sedacım bebişde baya büyümüştürrr özlettiniz kendinizi

hadi yaa zor olur cnm inş sağlıklıca gider gelir

evt canım baya bi zor olucak işte burda szinle vakit geçiricem inş.

hoşgeldin sedacım opuyorumnanaktan

hoşbulduk kızlar
bizde siziii çokkkkkkkk ama çokkkkkkkk özledik

evet kuzum büyüdü cocaman kız oldu az sonra resimlerini eklicem diğer topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…