kızlar zeynebe salıncak alıcaz bitane begendim ama birde siz bakın kullanan varmı aranızda nasıl
Ayhan Çocuk Lüx Yatarlı Ayarlı Tenteli Salıncak, #23215297 Gittigidiyor.com
evet canım benim kız yazmış
ee annem yazdı cvp veren olmadı bide ben yazayım bakalım cvp gelecekmi diye düşündü yavrum
hoşgeldin morboncuk nasıl kızların iiler mi
seni cok bekledik hediye için ama opc bozukmuş bi dahaki sefere inşallah
hoşbulduk canım bende çok üzüldüm o kadar bağımlılık yapmışki burası çok bunaldım ama elimden gelen bişey yoktu artık burdayım ve tekrar kaybolmaya niyetim yok sizlerde inşallah iyisinizdir ben ve kızlar çok şükür çok iyiyiz
aslında 1 ay önce kötü günler yaşadım büyük kızı anaokuluna göndermiştim çok güzeldi herşey öğretmenleri çok menundu çok sosyal bi çocuk diyorlardı ama sınıf arkadaşlarından birinin annesi terkedip gitmiş çocukta bunu bizim kza anlatmış bizimkininde psikolojisi bozuldu çıklıklar falan atıyordu anne beni bırakma diye bağırıyordu uykudan krızlerle uyanıyordu götürmediğimiz dr kalmadı allah a şükür düzeldi ama sinirli bi yapsı oldu inşallah oda düzelir
hoşbulduk canım benim pc bozuktu giremedim hamileliğimin ilk ayından beri bu topikte yazığıyordum arkadaşlar tanırlar ama gözden kaçtı sanırım yazım sizin bebeğiniz kız mı? erkemi ? allah analı babalı büyümesini nasip etsin
nie semracım beraber yiyorsunuz ki?
hadi yaa zor olur cnm inş sağlıklıca gider gelir
herkese merhabalarrrrrrropuyorumnanaktan
çokkk uzun zaman oldu tam 3aydır sizlerden ayrıyım
amaşimdi tekrar burdayım
mesaj atan herkese çokkk teşekkür ederim
umarım herkes iyidir
evimi taşıdım bilgisayarım merdivenlerden düştü ,kırıldı ,
servise gönderdim
internet aboneliğimi başlattım derken araya epey bir zaman girdi
sizleri özledim