Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım diğer yerlerde pek iç açıcı değil hayırlısıopuyorumnanaktanayşecim bana ceylenpınarı sormuşsun canım
biz 97 ve 2001 yıllarında kaldık ozaman pek gelişmemişti düşünsene manav bile yoktu.ve olaylı biyer genellikle saadetcim de söylemiş.lise ikiye kadar orda okudum.kötü biyer kısacası işallah çıkmaz canım
neslihan en başlarda sağmayı denedim ama canım çok yandı sonraa da hiç sağmadım tekrar sağabileceğimi düşünmüyorum,azaldı tabi sütüm ama bence emdiği kadar yetiyor,geceleri gayet güzel emiyor, tosunum zaten 11kg oldu 72 cm
oyyyyyy oyyyyyyyy
ben bu oğlana nasıl su içircem ya
sütden başka sıvı almıyooo
nepcamı şaşırdım
ne bardak ne suluk ne biberon ne kaşık tükürüyo oyun oynuyo suyla
içmiyoooo
alıştırma bardağı denicem bi o kaldı bakalım inşallah onla içerrr
çünkü hala 1 bronş açıcı şurup 1 kabızlık çin şurup eee 2 de vitamin demir ve multitab yandık böbreklerinin çok çalışması lazım ama nerdeeee
hoşbulduk tatlım benim,hoşgeldin sedacım bebişde baya büyümüştürrr özlettiniz kendinizi
hoşgeldin sedacım opuyorumnanaktan
QUOTE=aarzuu;11007356]seda ve morboncuk hoşgeldiniz..[/QUOTE]morboncuk ve sedacım hoş geldiniz kaçaklar sizi
hoşgeldin sedacımmmm çok tatlı olmuş eylülün
morboncuk ve sedacım hoşgeldiniz özlettiniz kendinizi valla hem sizi hem bebişleri çok özledik sedacım kızın kocamann olmuuş allahım tam ısırmalık valla kadroda hala eksik var ama
sedaaaa hoşgeldin bitanem ne güzel oldu gelmen seni çok özledimmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
seda hoşgeldn cnmmm..
sonunda uyuttum yağmuru biraz face biraz burası sonra yatarımm..napıosunuz kim var bakıyım ??
evt canım baya bi zor olucak işte burda szinle vakit geçiricem inş.
hoşgeldin sedacım opuyorumnanaktan