çok güldüm ya evt izledim kızmış bide o erkek gibi.nasılda girdin ona zeynebi şimdi koysam sığmaz inanki.
hadiya belki burda başlamışlardır oraya yavaş yavaş gelir 5-10 sene sonra :)
tez zaman da kurtulun canım ay bilirim oraları 5 sene kaldık ceylenpınar da
cvplar için tşk ederim kızlar..
fitil hiç kullanmadık.ismi ne yazbilirmisin?eşime söylim alsın bari...
keyfi şimdilik iyi gibi.çok ateşlenince aglar demi??
bide suluğunu buzluga koydum.şimdi elinde dışlerini kaşıyo.dışlıgın soguklugu hasta etöez demi???
buarada saadetcim gözün aydın.ne güzel babişkon geliyo.komşunda iyimiş valla.yemege falan yardımcı maşallah
ceylanpınarda mı kaldınız havvacım bizde yazdık orayı nasıl bi yer şimdi değişmiş baya amaçok güldüm ya evt izledim kızmış bide o erkek gibi.nasılda girdin ona zeynebi şimdi koysam sığmaz inanki.
hadiya belki burda başlamışlardır oraya yavaş yavaş gelir 5-10 sene sonra :)
tez zaman da kurtulun canım ay bilirim oraları 5 sene kaldık ceylenpınar da
EDA canım benım doktorum milupa önerdi rahatlıkla yedırebılırsın demıstı bana ama benım olgum hero baby ın armut mandalına muzunu cok sevıo :))) sadece o markanın o cesıdını alıyorum yani . normalde mılupa yedırıyorum cokacimcoook
canım benim kullandığım fitil bu çok memnunum spasmo-panalgine hem ağrı kesici hem ateş düşürücü çok yii geliyo nisaya inş ateşlenmezde kuzucuj gerek kalmazcvplar için tşk ederim kızlar..
fitil hiç kullanmadık.ismi ne yazbilirmisin?eşime söylim alsın bari...
keyfi şimdilik iyi gibi.çok ateşlenince aglar demi??
bide suluğunu buzluga koydum.şimdi elinde dışlerini kaşıyo.dışlıgın soguklugu hasta etöez demi???
buarada saadetcim gözün aydın.ne güzel babişkon geliyo.komşunda iyimiş valla.yemege falan yardımcı maşallah
ohh ne iyi be bizim burdaki arada bir gelir ama öle tam teşekküllü değil daha çok ben gidiyorum oraya çok güzelmiş kız sölede burayada uğrasınlar :roflol:daha yeni kapı çaldı sağlık ocağından dr ve hemşire geldi zeynebi knt e çok şaşırdım bu yeni bir uygulamı mı acaba bide kızdılar bize biz aşıları özel hastanede yaptırıyoruz arada bizede uğrayın dediler.
neyle koruyonuyorsunuz dedi şaşırdım aniden sorunca ne korunması dememişim dr neeee korunmuyormusun dedi ya. bende yok eşim korunuyor dedim.böyle evlere gelmeleri güzel ama.
canım belki kakasını yapamamıştır nisa öle yaptığında hep kakasını yapmak için zorlanıyo ayağa kaldırıyorum yapıyo sonra rahat rahat uyuyoya arkadaşlar ben toplu alıntı yapmayı beceremiyorum zaten kafa mafa kalmadııı gece hemen hemen hiç uyumadık bizde uyumuyo oğluşum ya naptıysam uyumuyo açmı diyorum mama yapıp yediriyorum kusuyo altını değiştiriyorum ayağımda sallıyorum yatağında sallıyorum salıncakta sallıyorum yooookkk uyumuyoooo eşimle nöbetleşe uyanık durdk offoffohaoldumsmile
ahh canım kıyamam ben size çok zor bebek büyütmek ama bi o kadarda zevkli ne yapalım geçiciek bu durumlarneyki bu bebelerin derdi ya
aynı durumdayız canım gece çoştu bizimki uyuyor 20 dk sonra ağlayarak uyanıyo.bende sersem gibiyim
canım kiminkini alıntı yapcaksan MQ yazana bas sonra enson kişinin MQ suna bastıktan sonra alıntı yapa bas umarım anlatabilmişimdir
hero baby ninkini kullanıyorum kızımda severek yiyoselam kızlar bebısıme kavanoz maması alacam... hangı markaları ve cesıtlerı tavsıye edersınız?
saol cnm kaydirigubbakcemile2 bende milupa veya hıpp almaya düsünüyordum....
selam kızlar bebısıme kavanoz maması alacam... hangı markaları ve cesıtlerı tavsıye edersınız?
edacım ben pek kullanmıyorum kavanoz maması anca dışardaysam bi yere gidiceksem fln acil urumlarda alıyorum milupa alıyoum hipp lerde güzelmiş ben sadece sebze aldım meyve almadım cnmselam kızlar bebısıme kavanoz maması alacam... hangı markaları ve cesıtlerı tavsıye edersınız?
güle güle kullansn ceylincik çok rahat hemde biz bi aydır kullanıyoruz yedirmesi rahat masayada alıyoruz batumu biz yemek yerken elinede kendi tabağını ve kaşığını veriyorum çok hoşuna gidiyo:ecrin_bebek:ceylinimin mama sandelyesi geldi akşam çok sevdi...çok da rahat oluyo yedirmesi iyiki almışım :))
evet ikeadakini gördüm bende küçücük ama pek bi özelliği yoktu bende kraft tan aldım güle güle kullanın güzel güzel yemekler yesin bebişcokacimcoookherkese merhaba ay günlerdir giremiyordum internet çok şükür şimdi yaren uyudu bende geçmişi okuyorum .kızıma mama sandalyesi aldık ıkeadan tavsiye ederim 45tl.hemde yer kaplamıyor çok rahat ettim vallaha onun sayesinde oturmayı da öğrendi.kızlar akşam yemeklerime ne zaman başlanıyor bilen var mı yaren 18 ocakta 8 aya gircek
annen nasıl yapmış acaba özgecm.kıyamam ben elife.söyledğin iyi oldu.gerçi yoğurdu çok sewiyo yağmur bayadırda yiyoo neden gaz yaparkiiCADIARZU
gunaydın kızlar
kızım gece hıc uymuyo cıldrcam artıkakannehirgunduzde ayagımdan ınmıyor cok sıkıldım ve bunaldım hıcbısey yapamaz haldeyım ve tum gun uyuyo gunduz 1 2 saat duruyo sonra uykusu gelıyo
sızınkıler ne kadar uyuyo gunde uyku duzenı kurdunuzmu???
kızlar yardımmm edinnnn
asya dün akşam atşlendi.calpol verdik.düştü.uyuttum.gece 4de kalktı.bi baktım çocuk yanıyo.ateşini ölçtüm.koltuk altından 37.5 çıktı ama asya kıpkırmızıydı.yani dereceye güvenmedim.ateşi daha çok gibiydi.tekrar calpol verdik.üstünü soyduk.ıslak havluyla falan serinlettik.1saat sonra ateşi düştü uyudu.yarım saatte bi baktım iyidi.sabah 10da tekrar kıpkırmızı oldu.yine calpol falan verdim ama bu ateş geçmiyo ya.napıcammmm
koltuk altında ölçüyorum normal çıkıyo 36.5 falan.ama popodan 38 çıkıyo.çocuk kıpkırmızı.derecee bozuk galiba.koltuk altı ve popo arasında çok fark çıkıyo.
ateşlenmeside sanırım dışlerinden.ilk dışı çıkarken hiç bişey olmamıştı.ama yeni dışleri fena geliyo galiba.eli hep kulagında.
ilk defa ateşleniyo.baya panik oldum yaa..
ne yapmalıyım.4saatte bi calpol veriyorum.böylemi devam etmeliyimm???
daha yeni kapı çaldı sağlık ocağından dr ve hemşire geldi zeynebi knt e çok şaşırdım bu yeni bir uygulamı mı acaba bide kızdılar bize biz aşıları özel hastanede yaptırıyoruz arada bizede uğrayın dediler.
neyle koruyonuyorsunuz dedi şaşırdım aniden sorunca ne korunması dememişim dr neeee korunmuyormusun dedi ya. bende yok eşim korunuyor dedim.böyle evlere gelmeleri güzel ama.