2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşecim bana ceylenpınarı sormuşsun canım
biz 97 ve 2001 yıllarında kaldık ozaman pek gelişmemişti düşünsene manav bile yoktu.ve olaylı biyer genellikle saadetcim de söylemiş.lise ikiye kadar orda okudum.kötü biyer kısacası işallah çıkmaz canım

ay dizi varmış az kalsın unutuyormuşum yeni farkettimmm kaydirigubbakcemile3

sağol canım diğer yerlerde pek iç açıcı değil hayırlısıopuyorumnanaktan

seda ve morboncuk hoşgeldiniz..

kızlar hepinize çok tşk ederim.asyam biraz daha iyi.fitilde verdim.bakalım ne kadar idare etcek.
inşllh tekrar ateşlenmez.
yavrucum bugün hiç bişey yemedi.bebişlerimiz hasta olmasın allahımmm:Saruboceq:
basit ateşlenmesi bile beni mahvetti.allahım daha kötülerinden korusun bebişlerimizi

arzucum geçmiş olsun bizim dr da calpol önermio fitil ver diyo ama fitil gerçekten çok işe yarıyo

morboncuk ve sedacım hoşgeldiniz özlettiniz kendinizi valla hem sizi hem bebişleri çok özledik sedacım kızın kocamann olmuuş allahım tam ısırmalık valla kadroda hala eksik var ama

masallh cnm ya benım bebişte emiyo ama kilo almıyo ya cok hareketli emekliyomu senınkı galiba erkek dımı ek ne veriyosun

sedaaaa hoşgeldin bitanem ne güzel oldu gelmen seni çok özledimmmmmmmmmmmmmmmŞeniz

seda hoşgeldn cnmmm..
sonunda uyuttum yağmuru biraz face biraz burası sonra yatarımm..napıosunuz kim var bakıyım ??

akşam ireme yoğurt eşliğinde milupanın meyveli yulaflısını yedirdimm tavisye ederim şekerler

Selam kızlar, yine sohbet koyulaşmış.
Bizimde monovitimiz bitti, eşimi sağlık ocağına gönderdim alsın diye, oadaki ebe, çocuğu getirin bakalım bıngıldağı sertleştiyse vermeyin zararlı olabilir demiş, başka bir sağlık ocağındaki ebede 1 yaşına kadar kullan demişti.Size bişey söyleyen oldumu bu konuda.

Birde hero baby nin organik ürününde Gluten içerir yazıyor, Organik olamayan normal ürürününde ise gluten içermez yazıyor, ne yapmam lazım.

semacım bu kadar ilacı nasıl içiriyorsun valla ben vitamini demiri zorla veriyorum.neye katıyorsun yada direkt ağzına mı veriyorsun?

hoşgeldin sedacım bebişde baya büyümüştürrr özlettiniz kendinizi
hoşbulduk tatlım benim,
evetya valla bebişler hep büyümüş resimlere baktım fark inanılmaz
bizde sizi çok özledik vallahi
yokluğunuzu hissettik gerçekten
iremimi öpüyorum çoktatlı maş.opuyorumnanaktan

hoşgeldin sedacım opuyorumnanaktan
morboncuk ve sedacım hoş geldiniz kaçaklar sizi
QUOTE=aarzuu;11007356]seda ve morboncuk hoşgeldiniz..[/QUOTE]

hoşbulduk canımlarımmm a.s.
arzucum asyama çok geçmiş olsun ,
allahım beterinden saklasım
umarım daha iyidir
dişmi çıkarıyor acaba

hoşgeldin sedacımmmm çok tatlı olmuş eylülün

sağol canım çok teşekkür ederiz
boncuk kızını öpüyoruz maşallah onaopuyorumnanaktan

[
morboncuk ve sedacım hoşgeldiniz özlettiniz kendinizi valla hem sizi hem bebişleri çok özledik sedacım kızın kocamann olmuuş allahım tam ısırmalık valla kadroda hala eksik var ama

canım arkadaşım benim çok sağol :1hug:
artık hep burdayım Allahın izniyle:lepi:
tam ısırmalık ama çok sıkıntılı hiç dara gelemiyor hanfendibilmiyorumkismile
senin bızdıkta çok tatlı olmuşya zaten tatlıydı gerçi
kadro tek tek tamamlansın inşallah kimler yokki

sedaaaa hoşgeldin bitanem ne güzel oldu gelmen seni çok özledimmmmmmmmmmmmmmmŞeniz

canımmmmm tatlı arkadaşım benimmm:teselli:
bende çok özledimmmmmm çok delikafadulden
ay evde çok bunaldım valla siz olmadan çok zorya:çok üzgünüm:
bağımlılık gibi
ama artık hep burdayım açığı telafi edicem:lepi:

seda hoşgeldn cnmmm..
sonunda uyuttum yağmuru biraz face biraz burası sonra yatarımm..napıosunuz kim var bakıyım ??

sağol tatlıma.s.

oo bi akşam yemeğe çıktık neler olmuş burda nelerrr:1rolleyes:
okudum ve yatıyorum burası insanda bağımlılık yapıyo bu aradaa.s
8 mart çekilişi için kimsecikler bişey dememişşş :çok üzgünüm:

evt canım baya bi zor olucak işte burda szinle vakit geçiricem inş.

hoşgeldin sedacım opuyorumnanaktan

bende altlı üstlü yaşıyorum kaynanamla bebeğime bakıyor.Yavruma bakacak kimseyi bulamayınca güvenilir.Bende evimi buraya taşıdım.Yaklaşık 4 aydır böyle.Çok içli dışlıyız.Bide mahallede heryer eşimin akrabası.Bunaldım aslında ama yavrum için katlanıyorum.En iyi bakıcı bile babaannesinden iyi davranamaz sonuçta.Kızım bu fedakarlığımı hakediyor ne yapayım.Bizde birlikte yemek yiyoruz.Kaynanam yapıyor.Kapım hiç kitli değil ben evde olmasamda eve giriyorlar.Bende bişey diyemiyorum.Çünkü yine bana yardım etmek için giriyorlar.Hayırlısı olsun kreşe gidecek yaşa gelsin ayrılıcam yine ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…