2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arzucum geçmiş olsun cnmm herkes söylemiş fitil diye doktorunda demiş..tekrarlarsa götür cnmm..
eda milupa ve hipp kullanıyorum tavsiye ederim doktorumuz önermişti.(organik olacak)
havvacım kapıya kadar geldiler haa ne güzelmiş burda öyle birşey yokk.iiyiymiş wallaa..
özgecim tarif için sağol belki fazla yediyse yada pirinç yapabilirr..
bende genelde mama sandalyesinde yediriyourm özellikle kahvaltısını.çok rahat oluyo..

bizde kızımla pazara gittik geldikk sebze meyvemizi aldıkk.
yağmurarabaya binince kızaa bişeyler oluyoo hemen uyuyooo çok sewiyo gezmeyi..
adam yanında bağırıyooo patatesssss,soğannnnnn die yok kız duymuyo bile ewde bi tıkırtı yapsam hemen uyanıyı anlamadım gitti walaa..
yoruldu yoğurdunu yedi şimdi uyuyo bende yemek yapıcamm..

semacım yağmurda kesinlikle biberon almıyo..
ben kaşıkla veriyorum suyu su manyağı kız kana kana içiyo resmennn..
ddene bakalım alıştırma bardağını..inşallah içer su çok önemlii

cnaım benim oğlumda içmiyodu kaşıkla verdim ilk zamanlar tükürdü bütün suyu kşığı götürüyodum ağzını açınca döküveriyodum ağzının içine sulukla zor içiylar zaten çok delikli ya tıkanıyo benim oğluş şimdi biberonla veriyorum aralarda yemek arasında yemekten sonra uyanınca fln baya içiyo maşallah

güzelmiş hawacım bnm olmadığı için fikir weremiorum ama madem beğendn al ne kdrcnmm fiyatı?**

ceylanpınarda mı kaldınız havvacım bizde yazdık orayı nasıl bi yer şimdi değişmiş baya ama
ii değil cnm olay çok olur

slm bizde yarının yemeğini yaptık
kızımda mert abisiyle oynadı 3 saat uyumadan durdu şaşırdımmm valla
çocuk çocugun aynasıdır diye boşa dememişlerr :lepi:
şimdi uyuyooo

eğlencek bişeyleri olduğunda uyumuyolar walla ellerinize sağlık ne yaptınız bakalım valla benim komşum olmadığı için özeniyorum doğrusu burda herkes çok soğuk çoğuyla merhabam bile yok çok hamaratsın bu arada cnm ben bugünün yemeğini zor yapıyom sen yarını bile aradan çıkardın bravooalkisalkisalkis

şşjööhköllnjhljhleddesdwkftyıujgohgljimlğüığolx,hü,ükyüullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllşklşıl

hıhufıguuhjhhhjıhjjhjhhbj jjg hjdjkgjdııhhljhk

jjgffgdjyufgwrkrkkkbjgddttgrdgvgvgjlhjjfenfdwwrrtfeerfrtr64544r55355555555555765ıyıoylt65t65yer9ygfhghj

senin yavrular yazdı galibaagamyoncuiremsu:ecrin_bebek:

sağol cnm söylemeyim emziklisinizzz :ecrin_bebek:
cnm yarın dedemiz geliyor ya ondan bgnden yaptım bugün eşim nöbetçi yemek yapmadım bgn için
yarında temizlik ypcaz ondann yemeği aradan çıkartım dedimm sağolsun komşum çok iidirrr

aa ne güzel bizim dede çok meşgul pek gelemiyo allah herkese öyle komşular versin ne diyeyimmafoldumben

evet satıldı diyomuş ona dikkat etmedim zaten bu senin prensese olmazdı maviş maviş:)))

2 3 ay giremedim çabuk unutulmuşuz bi hoşgeldin diyen çıkmadı ((

ben yeniyim onun için kim kimdir pek bilmiyorum ama HOŞGELDİNNNNNNNN tabiki sefalar getirdinn şimdi kimse yok sanırım herkes yemek hazırlığındacokacimcoook biz kocacımla yemeğe çıkcaz onun için bişi hazırlamıyorumhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…