oyyyyyy oyyyyyyyy
ben bu oğlana nasıl su içircem ya
sütden başka sıvı almıyooo
nepcamı şaşırdım
ne bardak ne suluk ne biberon ne kaşık tükürüyo oyun oynuyo suyla
içmiyoooo
alıştırma bardağı denicem bi o kaldı bakalım inşallah onla içerrr
çünkü hala 1 bronş açıcı şurup 1 kabızlık çin şurup eee 2 de vitamin demir ve multitab yandık böbreklerinin çok çalışması lazım ama nerdeeee
oyyyyyy oyyyyyyyy
ben bu oğlana nasıl su içircem ya
sütden başka sıvı almıyooo
nepcamı şaşırdım
ne bardak ne suluk ne biberon ne kaşık tükürüyo oyun oynuyo suyla
içmiyoooo
alıştırma bardağı denicem bi o kaldı bakalım inşallah onla içerrr
çünkü hala 1 bronş açıcı şurup 1 kabızlık çin şurup eee 2 de vitamin demir ve multitab yandık böbreklerinin çok çalışması lazım ama nerdeeee
8 mart doğum günüm hediyeler bana yuppiiiii:lepi:Şeniz
kızlar zeynebe salıncak alıcaz bitane begendim ama birde siz bakın kullanan varmı aranızda nasıl
evet canım güzel ama bazıları tam yatıyo sırt kısmı fln bendki öyle ben çok memnunum kullandığım salıncaktan graco markası
sahibinden.com/graco_marka_yepyeni_bebek_salincagi
ii değil cnm olay çok olurceylanpınarda mı kaldınız havvacım bizde yazdık orayı nasıl bi yer şimdi değişmiş baya ama
ii değil cnm olay çok olur
slm bizde yarının yemeğini yaptık
kızımda mert abisiyle oynadı 3 saat uyumadan durdu şaşırdımmm valla
çocuk çocugun aynasıdır diye boşa dememişlerr :lepi:
şimdi uyuyooo
buda yatıyor canım 4 kademeli bunun markası ne bilmiyorum cok kullanışlı ii gibi geldi banakızlar zeynebe salıncak alıcaz bitane begendim ama birde siz bakın kullanan varmı aranızda nasıl
evet canım güzel ama bazıları tam yatıyo sırt kısmı fln bendki öyle ben çok memnunum kullandığım salıncaktan graco markası
sahibinden.com/graco_marka_yepyeni_bebek_salincagi
güzelmiş hawacım bnm olmadığı için fikir weremiorum ama madem beğendn al ne kdrcnmm fiyatı?**
ilkecim fiyatı 84 tl kargoda bize ait
şşjööhköllnjhljhleddesdwkftyıujgohgljimlğüığolx,hü,ükyüullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllşklşıl
senin yavrular yazdı galibaagamyoncuiremsu:ecrin_bebek:
hıhufıguuhjhhhjıhjjhjhhbj jjg hjdjkgjdııhhljhk
jjgffgdjyufgwrkrkkkbjgddttgrdgvgvgjlhjjfenfdwwrrtfeerfrtr64544r55355555555555765ıyıoylt65t65yer9ygfhghj
eğlencek bişeyleri olduğunda uyumuyolar walla ellerinize sağlık ne yaptınız bakalımvalla benim komşum olmadığı için özeniyorum doğrusu burda herkes çok soğuk çoğuyla merhabam bile yok çok hamaratsın bu arada cnm ben bugünün yemeğini zor yapıyom sen yarını bile aradan çıkardın bravooalkisalkisalkis
sağol cnm söylemeyim emziklisinizzz :ecrin_bebek:
cnm yarın dedemiz geliyor ya ondan bgnden yaptım bugün eşim nöbetçi yemek yapmadım bgn için
yarında temizlik ypcaz ondann yemeği aradan çıkartım dedimm sağolsun komşum çok iidirrr
buda yatıyor canım 4 kademeli bunun markası ne bilmiyorum cok kullanışlı ii gibi geldi bana
ilkecim fiyatı 84 tl kargoda bize ait
canım bide buna bak istersen
Oyuncak > GRACO marka yepyeni bebek salıncağı #13825622 - sahibinden.com
canım bide buna bak istersen
Oyuncak > GRACO marka yepyeni bebek salıncağı #13825622 - sahibinden.com
canım cok güzel ama satıldı diyor benmi yanlış anlıyorum bi baksana tekrar
senin yavrular yazdı galibaagamyoncuiremsu:ecrin_bebek:
2 3 ay giremedim çabuk unutulmuşuz bi hoşgeldin diyen çıkmadı((