Malesef bunu biz ayarlayamıyoruz, bu spoşlar canı ne isterse onları yaptırıyorlar bize. Ben ek gıda vermeye çalışıyorum 2. kaşıkta ağzını açmıyor biraz zorlayıncada ağlamaya başlıyor ve emmek istiyor. :ecrin_bebek: Mecburen emziriyorum. Yarın 7. ayı dolduruyoruz ama ben daha hiç emmeden bir öğün atladığımızı hatırlamıyorum. -tatlicadiarzu-
hmm ewt haklısın cnm bazı bebekler sorun çıkarabiiliyo yemek konusunda..
umarım düzelir..
bizim öğünümüz şöyle..
sabahh:1 çay kaşığı pekmez,ıhlamur yada meyve suyu(milupanın organik meyve suları)içine 4,5 cicibebe.bunları bulamaç gibi yapıyorum.
ayrı tabağa yumurtanın sarısı ve 1 çay kaşığı labne peynir ayrı ayrı weriyorumm yumurtaya bayılıyoo ..walla kase bitiyoo hiçbişey kalmıyoo.1 saat sonra falan emziriyorumm.
öğle:meyve püresi,yoğurt..
ikindi:çorba ,anne sütü..
akşama :muhalllebi ,anne sütü
gece:gece tahılı ,anne sütüü..
tabi bu düzen her zaman aynı olmuyooo.değişebiliyo zamanlar ve yiyecekler..
ne zaman isterse anne sütü alıyo ama sütüm çok değil ona yetecek kadar emiyo kendi bırakıyo..işte geçen sordum ama sadece sen cvp wermiştin sanırım.
neyse tekrar sorayım bari..anne sütü 500 ml alması gerekiyomuş ekgıdaya geçtikten sonra benim okadar stüm hayattaa çıkmaz..
acaba bu eksiklikmi yani dewam sütümü ilave edicezz..saçma geliyo bana bu zamana kadar hiç mama vermedim şimdi ek gıdaya geçince wermek mantıksız geliyo bana..
aman neyse gece gece çok uzattımm.
özgeeeeee çok güldüm sanaaa.
hülya bende istiyorumm şarkıyııııı..
ben yatayımm yarın görürşükkk
iyigecelerrrrrrrrrrrrrr