2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim oğlumunda ayakları çok terliyor sonrada soğuyor. Acaba diyorum fazlamı giydiriyoruzda terliyor ve soğuyor.

annelik başka annelerle aynı duyguları hissettmekmiş bende senden bunu öğrendim çok güzel olmuş eline yüreğine sağlık..

offf...amma ilerlemiş sayfalar..oku oku bitmedi..pınar geçmiş olsun..ne kadar dikkat etsek de oluyor kazalar işte..
semacım dişiniz hayırlı olsun:)))darısı bize daha tık yok bizde...
ayselcim hoşgeldin..ben de türkçe öğretmeniyim bu arada..mesleki paylaşımlarda da bulunuruz :)))
xxhydxx bebişinin basmamasını dert etme..bizimki de ayakta tutunca tarla kazıgı gibi duruyordu.adım atmıyordu..birden bire basladı adım atmaya..her bebeğin gelişimi farklı.

ozzge kullanıcısından alıntı
Bugün çok duygusalım, bunu da kızıma yazdım...

Sen gelince ben en çok sevmeyi öğrendim…
Doyasıya, içine sokarcasına, her şeyden vazgeçercesine sevmeyi…

Seni ilk kez göğsüme koyduklarında sıcaklık ne demekmiş onu öğrendim.. Senin sıcaklığını, Aylar sonra düşündüğümde hala sağ kolumda hissettiğim aynı yakıcılıktaki sıcaklığını…

Uykusuzluk ne demekmiş öğrendim. İlk doğduğunda her yarım saatte bir uyanıp nefesini dinlemeyi… Seni mışıl mışıl uyurken seyretmenin dünyadaki en tatlı uykuya bile bedel olduğunu…Uykusuzluktan keyif almayı…

Emzirmenin hayatta yapılabilecek en keyifli iş olduğunu, ilk günler yaşanan acıya rağmen seni doyurabilmek adına acı çekmeyi ve sen emerken rahatsız olma diye acıdan dudaklarımı ısırıp kanatabilmeyi ama yine de seni zevkle izleyebilmeyi öğrendim.

Sahip olmayı… Dünyadaki her şeye sahipmişçesine gururla bakmayı, bir mucize meydana getirmenin ve ona sahip olmanın muhteşemliğini...

Kendinden başkasının sorumluluğunu almayı ve bunun nasıl da heyecan verici ve korkutucu olabileceğini… Hayatta ilk defa “Başarabilecek miyim? “ sorusunu sormayı…

Gülmeyi öğrendim sonra, gerçek bir kahkaha atmayı… Seninle gülmeyi…
Anlamsız şarkılar söylemeyi, beraber dans etmeyi… Bir gülüşün için sahip olduğum her şeyi feda edebilirim demeyi…

Hastalandığında endişe ne demekmiş çaresizlik nasıl olurmuş onu öğrendim…
Bütün gece başında elimde derece ile beklemeyi ve beklerken hiç durmadan dua etmeyi…

Yaramazlık yaptığında sabretmeyi öğrendim. Arka odaya geçip, sinirim geçince yanına gelerek sana gülümseyebilmeyi…

Uyuman için gözünün içene bakıp, fazla uyuduğunda ise kokunu özledim… Özlemeyi öğrendim… Sen yerde oyuncaklarınla oynarken bile, kucağımda olmanı özlemeyi…

Mutluluğu öğrendim.. Delicesine mutlu olmayı… Her akşam kafamı yastığa koyup şükretmeyi…

Huzuru öğrendim… Sen odanda uyurken, içeriden yayılan bebek kokusundaki huzuru…

Eşimi yalnızca aşık olduğum adam olarak değil, senin baban olarak sevmeyi öğrendim.. Beni anne yaptığı için daha çok daha çok sevmeyi öğrendim…
Acele etmeyi öğrendim… Yemek yaparken, duş alırken, sevişirken, tuvaletteyken… Hayatı acele yaşamayı ve geri kalan tüm zamanımı sana verebilmeyi öğrendim…

Gözyaşının içimi nasıl da acıtabildiğini… Ağlamaman için her türlü şaklabanlığı yapabileceğimi öğrendim…

Kıskanmayı öğrendim… Herkesten ve her şeyden kıskanmayı… Seni kimseyle paylaşamayacağımı… Babanın kucağındayken bile bana doğru yöneldiğinde yüzümde oluşan mutluluğu ve gururu sırf baban üzülmesin diye gizleyebilmeyi öğrendim…

Annemi anlamayı… Ona kızmamayı ve teşekkür edebilmeyi öğrendim…

Zamanın acımasızlığını öğrendim.. Şimdilerde tek bir bacağının bile içine sığmayacağı küçücük tulumlarının bir gün bana destan yazdırabilecek kadar anlamlı olduğunu… Zamanın geçtiğini… Senin büyüdüğünü ve geçen hiçbir anın geri gelmeyeceğini…

Hayat ne demekmiş yaşamak ne demekmiş sen gelince öğrendim meleğim…

Yarı yaşın kutlu olsun güzeller güzelim… Hayat boyu hep gül. Sağlıkla, mutlulukla…

MÜKEMMEL Bİ YAZIII....

ya offf yemeği yaktım...çok azını kurtarabildim o da yetmez şimdi...moralim bozuldu..başka birşeyler düşüneyim ben ..

urfaya gelirken bir de giderken ağlarmış herkes..duydunuz mu bunu da giderken ağlamayın sonra
evet duydum
geldiğimde ağladım...
giderken ağlıycağımı hiç sanmıyorum beni cezbeden bşy yok ki...
ha belki bi iki göz yaşım olur o da çok sevdiğim iskenderunlu komşum için...

mrb arkadaşlar ben yeni üyeyimm 25 haziran doğumlu bi kızım var. ismi ada

merahaba cnm hoşgeldinn..allah bağışlasın

sagol canım cevapladıgın iiçin ne bileyim normalde basması lazım gibi geliyoda
canım çizelgeyi ben yapamıyorum burdaki arkadaş yaptı

hayatım bugün aradılar kargodan fakat kız tamam gönderiyorum dedi ama ne gelen oldu ne giden neyse yarın gelirler herhalde bu arada çook sağol canım benim opuyorumnanaktan
işin şakası yok ben elimden geldigince cevap veriyorum da kaç cc mma verionuz demiştim bde terleme oluyomu bebeklerde
ben 90 cc anca içiyo zilli bende terleme olmuyo şükürama her bebek bir değil terleyen bebek çok zor
aynen öyle ...
bende pek görmüyorum braz takılırsan kaynaşırız
sadece braz zamannn :lepi:
bura meleklerimizin topiği
melek anneleri buyrun efendim :icecream:
oyy yesinler senin şirinliklerini saadetcimopuyorumnanaktan
Merhaba kızlar,
bende aşağıya ev kirasını vermeye indim oğlum uyuyor ama gidip gelenekadar yusuf çektim.
Elma kabızlık yaparmı kızlar, oğlma içiricem ama zaten kabız iyice kötü olmasın.
bende veriyorum canım ama sorun yok elma yapmaz diye biliyorum
ohh maşallah catomuza neler diyo o öle dillenmiş iyice incilerinizde hayrılı olsun canım sorunsuz atlatırsınız ninizede bayıldım vallakaydirigubbakcemile3
ahh özgecim ya aynı durumdayız çok duygusalım bende hormonlar gene yer değiştirdi manyaklaitım iyice sulu gözlü oldum valla bu arada yazdığın şiir çok hoş bi anne duygularını ancak bu kadar güzel anlatabilirkaydirigubbakcemile5 bu arada şair yönünüde öğrenmiş olduk elifin şair annesizemuszemus
hoşgeldin canım aramıza inş güzel paylaşımlar olucak öğretmen sayımız arttı bu arada
oyy kıyamam size yaa allahım yardımcın olsun güzelim inş uslanır zehroşumuz evet kucağa alıştımı çşok zor ama şurda 2 3 ay daha idare et ondan sonra sana ihtiyacı kalmıcak heryere gidicek emekliyerek kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun ilkecim ya inş ilaç iyi gelirde diğer tedaviye ihtiyaç kalmaz çok zor allah yardımcın olsun hayatım
mrb arkadaşlar ben yeni üyeyimm 25 haziran doğumlu bi kızım var. ismi ada

aminn hülyacım bu alttaki çizelgeyi nasıl yapıyoruz
hoşgeldin canım aramıza benim adımda bu arada hülya karışmasın hülyalar kaydirigubbakcemile3

arkadslar bebişlerin ne kadar oldgu nu gösteren etiketleri nasıl eklıyosunuz lilypi den yaptım ekleyemıyorum ya yardımcı olurmusunuz

heheh bu arada bu sayfayı ben doldurdum :) ayy nisayı az önce yerde minderde bıraktım bi baktım taa nerde emekleyince ben ne yapcam bilmem şimdiden gidiceği yere döne döne gidiyo bu gidişle dünya turuna çıkıcakkaydirigubbakcemile3

arkadslar bebişlerin ne kadar oldgu nu gösteren etiketleri nasıl eklıyosunuz lilypi den yaptım ekleyemıyorum ya yardımcı olurmusunuz
kullanıcı paneli profili düzenle diyosun orda doğum kilo yeri var oaraya yapıştırıyosun ama lilypiden herşeyi bitirdikten sonra hani linki kopyalaman lazım ya o ımage olması lazım onu kopyalaman lazım

kızlar ben bu arada geçen hafta ilk reglimi oldum..sütüm de bu ara çok azaldı zaten azdı..bir baglantısı var mı..sizde de oldu mu

kızlar ben bu arada geçen hafta ilk reglimi oldum..sütüm de bu ara çok azaldı zaten azdı..bir baglantısı var mı..sizde de oldu mu

canım ben 2ayda oldum ama benimde gitmişti gerçi benimki dogrü dürst emmmiyo ondandır humana içmiştim ben ii geliyo

bn daha olmadım cnm...
bayılıyorum şu seninn avatarınaaa
yerim ben onuuu ya maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…