2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

niye biz kötü niyetlimyiz de iyimisiniz orasını anlamadım siz yokken ben urdaydım isterseniz ilk sayfalara bakın bi ama tabi kızımdan fısat bulamıyordum ev filanda taşıdık kaldı öyle

ben size kötü niyetlisiniz falan demedim, burdaki kimse kötü niyetli değil dedim
bende ilk günden beri burdayım, hatırlıyorum seni zaten ama yanlış tepkiler veriyorsun
hatta sorunada cevap verdim
Dünürüm de yazmış sağolsun, beni takmıyorlar diyen arkadaşa yazdım zaten bunlarıda

[750 ml..
bi daha not edim bakım iremcik ek gıda arasında ne kadar tüketiyor söylediğin iyi oldu emelcim tşkler a.s.
opuyorumnanaktan

Özgecim iyi haberlerle gelirsin inşallah, ağlattın beni ama işyerindeyim rezil oluyorum senin yüzünden :)

Tekrar geçmiş olsun ilkecim

takmıyorlar dıyen arkadas benım ama kötü nıyetlı lafını almayacagım üstüme..kutlarım dedım sadece cok guzel bır arkadas ortamı olusturmuslar dedım..bende sorun olmaz..nıyetımde halıstır benım kötü olmaz inş.

yok canım yanlış anlamadım biliyorum yanlış anlaşılmayalım

Hoşgeldin arkadaşım aramıza..

Diş çıkarcak galiba binnurcum, Allah yardımcın olsun, uykusuzluk çok zor

maşallah canım çağataya, çorap fırlatmak bizimde en sevdiğimiz oyun :))

kızlar biraz okudum ama baktım başa çıkamıycam kuzu uyanıcak yazim dedim
semacım Çağatayın incileri hayırlı olsun bundan sonrası mantar gibi çıkıyomuş bizim kuzu 4.5 aylıkken çıkarmıştı 2 dişini diğerlerini bekliyoruz.
mümine geçmiş olsun canım Azramızı öpüyorum...
Kızlar muzun kabızlık yapmasından bahsetmişsiniz ben kızıma hergün veriyorum maşallahı var günde en az 3 kez mıçıyo:) bu bünye işi sanırım bizlerdede öyledirya...
BAtuşumuzada geçmiş olsun yürüteç için erken diilmi gerçi pek bilgim yok ama biraz erken gibi geldi bana...
Emelcim hediyemizi aldık hediyemiz evi bekliyo bi fırsat bulup veremedim kargoya bide sen işteyken verdiğin adreste birisi olur dimi yarın kısmetse üzerinde durup bu konuyu halledicem umarım Yusuf Kayramız beğenir hediyemizi...
Özgecim sanki bizimde duygularımıza tercuman olmuşsun.Bende karalıyorum bişeyler severim anıları yazmayı.Kızıma doğduğundan beri günlük tutuyorum öle günlük dediğsem ayda 3-4 kere yazıyorum.
Bu arada biz bu gün tam 0.5 yaşımıza girdik Zeynep Duru 15 Haziran doğumlu
Kızlar sütten bahsetmişsiniz benim kızım ek gıdadan sora emmeği azalttı o az emince sütümde azaldı sanırım bende çok üzülüyorum acaba aktardan süt arttırıcı karışımlardanmı almam bari işe başlayana kadar güzel emzirsem.

aynı dertten muzdaripiz..hatta uyaıksa emmıyor asla..uyumus olmalı emmek ıcın..3 aylıkken ıse baslamamında tesiri var die dusunuorum ama

Ayangel sanada kötü niyetli demedimki, kötü niyetli kimse yok dedim
ama alıngan günümü haziran annelerinin bugün ya
ismin ne bu arada?

Yeşimnur canım , ne zaman müsait olursan hiç acelesi yok, tabiki beğeniriz
ev adresimde kayınvalidem var, o bakıyo bebeğe hafta içi bizde yani
muz bizdede kabızlık yapmıyo her bebek farklı sanırım

mrb arkadaşlar ben yeni üyeyimm 25 haziran doğumlu bi kızım var. ismi ada

kaç saatarlıkla besliyorsunuz minikleri
bide benimki basmıyo varmı basmayan bebegi

adım aysel....bende alınmadım boşver...uzamasın konu...paylaşımlara devam edelım..benım ıcın cok faydalı oluyor...kahvaltı için ceviz olayı benımde aklıma yattı ama bebeklerimiz aha çok küçük değil mi olur mu ki??

işin şakası yok ben elimden geldigince cevap veriyorum da kaç cc mma verionuz demiştim bde terleme oluyomu bebeklerde

canım burda kkımse kımseyı boş bırakmaz merak etme.bn şimdi okudum daha.ben gunde 3 kez 120 cc verıyorum 1 kez de kaşık maması.
benım kızımın ayakları çok terlıyor ayağında orap tutamıyorum çıkarıp atıyo nefret edıyo.ben de korkuyorum hasta olacak dıye ama terlıyo yazık.sorucam kontrolde dr.a

canımmmm yüreğine sağlık şiştim ağlamaktan.benmı duygularıma tercüman olmuşssun.:gitme:

kaç saatarlıkla besliyorsunuz minikleri
bide benimki basmıyo varmı basmayan bebegi

3er saat arayla beslemeye calısıorum ama robot değiller ki süresi değişebiliyor..uyudugu zaman yada huzursuz oldugu zman aksıyo..birde kaşıgı götürdüğümde istemiyorsa kesınlıkle ısrarcı olmuorum..yemezse sonra denıyorum..

kaşığı görünce ağlamaya alışmamalı..allah korusun zaten hergören zayıf deyıp duruyo...bırde yemezse uçar heralde üflemeyle...

basma yetenegımız var..drunuz ne dıor..bazı bebeklerde adım atma b azılarında zıplma değişior bebeklere göre reflex olarak yapıorlar bence daha bilinç yok

canım orda işin şakası yok gibi çıkmış aslında o işin şakası ayrı sagol canım cevabın için memnun oldum aysel gelelim şu ceviz işine daha çok erken 9 aylıkken filan verilmesi gerekiyo çünkü ceviz agırn bi şey bgırsaklara daha agır gelir bana da arkadaşım demişti doktoru demiş

ya basıyo ama aslında ayaklarıda çok hareketli bmaşallah basmayabilir diyo ne bileym bidaha gittigimde daha ii soracam

bence doktorun haklı..arkadaşımın bebeğide hala dönemiyor mesela...bence her çocuk farklı gelişiyor..eskiden cok dert ediyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…