- 17 Eylül 2007
- 4.815
- 30
ne güzel canım ya keyfini çıkarın burda bozuk hava sıkıldık evde
he he yeni bebişler mi geliyor kızlar
çipura bebek için en ii balık bence geçen hafta bende aldım kızarttım cok sevdiyor haftada en az bir kere yediriyorum balık
ince çekilmiş yutabilecegi biçimdeyse kat canım bir şey olmaz
üfff cok sıkıcı bir gün ya hava bozuk zeynepte mızmız oda sıkılıyor sanırım yavrum akşam babamızla gezmeye gidelim bari biraz neşelensin kuzum
aslında istanbulda bizde bi buluşma ayarlasak dışarda biryerlerde..
kızlar bende çıkıyorum saat kaç olmuş evimi toparlayım kızımın çorbasını yapmam lazım gene görüşürüz..
bu arada ilk kez balkabağı çorbası yapıcam inşallah Duru beğenir...
ahh zzuzum eskisi gibi nerdeeee boshayallersmile
cnm ya çok geçmiş olsun
irem şükür bağırsak enfeksiyonu atlattı bi kere daha olmadı bşy
hiç bi bebek hasta olmasın yaaa
iremciğime brokoli patetes püresi yedirdim şimdi uykuya geçti yavrum
yaa bşy sorcam 1 yaşına kadar domatesde yasaklılar listesinde ya hanii
domatesli bşyler yapan var mııı
yada yediren hazır kavonozlardanda olabilir
bn hiç vermedim de domatesli bşy aklım karıştıı
ay çok salak insanlar yaaa.ben de eçen gün bi avm deyım.o gun de baştan aşağı pembeli derin.maşallah erkek di mi dedi kadının bırı.teyze dedim yaa pes çporabına kadar pembe hala soruyosun hiç bukadar pembe gıyen erkek gördün mü sen hayatında dedim:)) ama yetti yanı derini de herkes erkek sanıyo.ben de en sonun da gitttim kızıma renk renk toka aldım.yemın ederim kafasında toka varken bıle soran oldu.yuhhh dedim artık daha ne dıyeyım:)
bi kerede bı tatıılde antalyada salak bı garson benı rus sanıp bı dunya saydırmıştı bana:sm_cool:
Kızarma oluyormu canım çocuklara, nasıl yaptın.
balık tarifleri için bende teşekkür ederim canım ..
ben bir test aldırayım kocişe, mahvolurum valla çift çıkarsa(
ay çok salak insanlar yaaa.ben de eçen gün bi avm deyım.o gun de baştan aşağı pembeli derin.maşallah erkek di mi dedi kadının bırı.teyze dedim yaa pes çporabına kadar pembe hala soruyosun hiç bukadar pembe gıyen erkek gördün mü sen hayatında dedim:)) ama yetti yanı derini de herkes erkek sanıyo.ben de en sonun da gitttim kızıma renk renk toka aldım.yemın ederim kafasında toka varken bıle soran oldu.yuhhh dedim artık daha ne dıyeyım:)
bi kerede bı tatıılde antalyada salak bı garson benı rus sanıp bı dunya saydırmıştı bana:sm_cool:
özge canım aynı durum bizimde başımıza geliyor saçsız ve babaya benzeyince böyle oluyor:roflol:
bence hiçte erkeğe benzemiyor, elifte derinde zeynepte, fıstık gibi kızlarımız maşallah
ince çekilmiş yutabilecegi biçimdeyse kat canım bir şey olmaz
üfff cok sıkıcı bir gün ya hava bozuk zeynepte mızmız oda sıkılıyor sanırım yavrum akşam babamızla gezmeye gidelim bari biraz neşelensin kuzum
[
kendimize yaptıgım gibi zeytin yagıyla kızarttım canım ben bi zararının olacagını düşünmüyorum etli bi balık zaten içinin etinden yedirdim
Zeytinyağının çok kötü bir kokusu oluyor kızarınca, eşimde yemez zaten ayçiçek yağıyla kızartsam ne olur acaba, iç tarafından veririm, yağ içine işlermiki.
aynen cnm bende gydirmeye fırsat bulamıyorum ama artık dışarı çıkmayı beklemeden gydircemmm bari öyle küçülsünlerrrbende geldimm...
dün havaya aldırış etmeden attık kendimizi dışları.
arkadaşlara gittik.
eşim hava soguk asya hastalanırsa falan diye mırıldandı ama ben inat ettim.çocuga okadar mont aldık.şapka ördük.bunları bu havalarda kullancaz işte dedim.bişey olmaz sımsıkı giyer çıkarız dedim.çocuk soguguda kışıda görsün yanı.
okadar elbiseler almışımki.çogu giyemeden küçülüp gitti.artık giydirip en azından evde fotosunu çekiyorum.
gece ev girdik.iyi geldi banada.
sizler nasılsınız bakalımmm???
geçmişi okumaya çalışıyorum ama yine çok birikmiş
hımm sğl cnmşimdi baktım canım %22.5 domates varmış
evet canım hergün aynı şekilde öğün öğün düzenli veriyorum bnmki emmediği için sütüe fazla içip saatli oluoo zorlanmıyorumcanım ya düzenli olarak hergün aynı şekilde verebiliyormusun,ben cok düzenli veremiyorum,bazen yemeği kaabul etmiyo,yada anne sütü istiyor,yada uyuyor oluyo,yani çok düzenli veremiyorum,öğünler arasında sadece kahvaltıyı veriyorum,gerisi kızımın keyfine baglı,ama düzene sokmam gerek galiba..
oh oh maşallah ilaydaya incileri hayırlı uğurlu olsunsemacim tesekkürler ..Evet canim bir seni götürmedim istanbula...3 Bavul ve bir oyun halisi ve bir ana kucagi ,ayrica bebek oto koltugu ile gittik..Arada esim 2 defa gitti almanya ya geldi de, gelen hediyelerin cogunu onunla gönderdim...
ILAYDAM 2 tane dis cikartti birde istanbul da...Zorlugu olmadi hic bana ...
Canim cok gecmis olsun ...
Acaba evlerin cok sicak olmasindan kaynaklaniyor olabilir mi bu hastaliklar..Soguk kadar asiri sicak da cocukalri hasta ediyor...Bir de disari cikartin cocuklari eve hapsetmeyin...Temiz hava!! alsinlar yavrular....( Bu arada istanbulun havasi bitmis iyice, ilaydayi arabasinin üzerinde yagmurlugu olmadan cikaramadim...)
olsun cnm muhallebi çokda gerekli bşy dğl meyveli yoğurtla tatlı isteğinide alıolar iştesaadetcim menümüz aynı sayılır.ben 3saatte bi veriyorum.tabi uyuyunca falan sarkmalar olabiliyo.bende muhallebi vermiyorum.çünkü ona pek sıra gelmiyo.
bizim dr en az 500ml mamayada anne sütü alması gerektiğini söyledi.muhallebide versem mama alımı azalıyo.arada az azda anne sütü veriyorum.şükürler olsun sütüm buaralar yine artmaya başladı.ne yedim ne içtim hiç bilmiyorum vallaazemuszemus
bebelac,milupa aldım şimdiye kadarBuraa köylüler fela kış sebzelerini getiriyorlar ama bilemiyorum tabi ilaç kullanıyorlarmı, zaten dün 3 kutu kavonoz maması aldım bakalım yiyecekmi.
Sen hangi marka ve hangi çeştleri kulanıyorsun canım.
Ben balık sevmem, sevmediğim içinde kızartma dışında hiç pişirmedim, eşim hep dışarda yiyor, biliyorsan tarif verirmisin canım.
slm kızlar nasılsınız neler yapıyonuz ben kaynanamlar oldugu için çok okup takip edemiyorum kızımın 2 ci inciside çıktı hiç uyumuyo geceleri gün içindede mızmız sürekliallaha kolaylık versin hepimize
aynen cnm bende gydirmeye fırsat bulamıyorum ama artık dışarı çıkmayı beklemeden gydircemmm bari öyle küçülsünlerrr
hımm sğl cnm
evet canım hergün aynı şekilde öğün öğün düzenli veriyorum bnmki emmediği için sütüe fazla içip saatli oluoo zorlanmıyorum
birde çok şükür öğün öğün oluşturunca saati geldiğinde acıkıyor ve yiyor
oh oh maşallah ilaydaya incileri hayırlı uğurlu olsun
olsun cnm muhallebi çokda gerekli bşy dğl meyveli yoğurtla tatlı isteğinide alıolar işte
bebelac,milupa aldım şimdiye kadar
karışık sebze püresi
brokoli patetes püresi
tavuklu karışık sebze püresi
pırasa havuç patetes püresi
pirinçli sebze püresi
sizinde hayırlı olsun incileriniz