2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızarma oluyormu canım çocuklara, nasıl yaptın.

aslında istanbulda bizde bi buluşma ayarlasak dışarda biryerlerde..

ben de çok sevinirim yaa, çok dedim daha önce ama hiç umursayan olmadı ki :umursamaz:

kızlar bende çıkıyorum saat kaç olmuş evimi toparlayım kızımın çorbasını yapmam lazım gene görüşürüz..
bu arada ilk kez balkabağı çorbası yapıcam inşallah Duru beğenir...

canım ben de dün yaptım iki gündür yiyo kızım, ben patates ve pirinçle yaptım

canım ben geçen kabaklı patatesli çorbaya, azcık koydum, hormonlu diye pek de cesaret edemiyorum, hiç domates rendesi de koymamıştım dondurucuya (

canım çok güldüm yaa, bizim hamilelikden beri aynı şey, zaten davranışları da tam erkek fatma, umarım büyüyünce biraz kibarlaşır, yoksa elimizde kalcak yani :))

meraba herkesee, nidacım ilaydanın incileri de hayırlı olsuunn,

arzu canım ben kaç haftadır sağmıyorum ama sıkınca daha süt var tekrar düzenli sağsam gelir mi acaba yaa, sen arttı deyince umudum geldi bi daha deniceem sağmayı bakalım

balık tarifleri için bende teşekkür ederim canım ..
ben bir test aldırayım kocişe, mahvolurum valla çift çıkarsa (

:roflol::roflol::roflol:
Yok anacım bizimkine toka takılacak yerde yok. Ama dediğin gibi pembeler içinde bile erkek dimi diye soruyorlar.
Senin rus olayı da iyiymiş. Ama sen yine iyisin. Beni Bursa'da travesti sanmışlardı. Boy uzun olunca. Sabah duruşmam vardı. Bursa'da Almira Otel diye bi otelde yer ayıtmış bizim sekreter. Onun da önü kaynıyor yerleriydi herhalde. Taksici erken indirdi beni. 3, 5 adım yürüyene kadar aralarına alıyorlardı az kalsın :roflol::roflol:

özge canım aynı durum bizimde başımıza geliyor saçsız ve babaya benzeyince böyle oluyor:roflol:

aynı durum desene, erkek fatma bizimkiler gamyoncuiremsu

bence hiçte erkeğe benzemiyor, elifte derinde zeynepte, fıstık gibi kızlarımız maşallah

a.s.a.s. Dimi ya a.s.

ay özgecim çok güldüm valla....
liseyi bursada okumuştum.almira otelin önü gerçekten öyle olur..
sanada denk gelmiş.

mümine bence sağmaya başla canım.yani öyle bol bol gelmiyo tabiki.ama ben 60ccye razıyım.günde 4 defa yapıyorum.60cc 4defa olunca havalarda uçmaya başladım.
mamasını 130cc veriyorum.bi saat sonrada anne sütünü içiriyorum.azda olsa içiyo.

yasemincim yaptım valla.akşam vericem umarım sever.
bi kaç parça kuşbaşını sebzelerinin içine attım.hepsini beraber blendardan geçtim.püre haline geldi

[

kendimize yaptıgım gibi zeytin yagıyla kızarttım canım ben bi zararının olacagını düşünmüyorum etli bi balık zaten içinin etinden yedirdim

Zeytinyağının çok kötü bir kokusu oluyor kızarınca, eşimde yemez zaten ayçiçek yağıyla kızartsam ne olur acaba, iç tarafından veririm, yağ içine işlermiki.

kızlar almira otel bize yakın, yürüme mesafesinde
geldiniz madem niye uğramadınız bana klava: delikafadulden

slm kızlar nasılsınız neler yapıyonuz ben kaynanamlar oldugu için çok okup takip edemiyorum kızımın 2 ci inciside çıktı hiç uyumuyo geceleri gün içindede mızmız sürekliallaha kolaylık versin hepimize

aynen cnm bende gydirmeye fırsat bulamıyorum ama artık dışarı çıkmayı beklemeden gydircemmm bari öyle küçülsünlerrr
şimdi baktım canım %22.5 domates varmış
hımm sğl cnm
evet canım hergün aynı şekilde öğün öğün düzenli veriyorum bnmki emmediği için sütüe fazla içip saatli oluoo zorlanmıyorum
birde çok şükür öğün öğün oluşturunca saati geldiğinde acıkıyor ve yiyor

oh oh maşallah ilaydaya incileri hayırlı uğurlu olsun
olsun cnm muhallebi çokda gerekli bşy dğl meyveli yoğurtla tatlı isteğinide alıolar işte
bebelac,milupa aldım şimdiye kadar
karışık sebze püresi
brokoli patetes püresi
tavuklu karışık sebze püresi
pırasa havuç patetes püresi
pirinçli sebze püresi

sizinde hayırlı olsun incileriniz

sagol canım darısı size

bugün annecim geldi mutfağı toplaı işlerimi gördü sofra hazırladık yedik içtik gitti kal dedim ama kalmadı nisa bugün biraz daha iyi artık oyun oynuyo gülücük atıyo keyfi yerine geldi o iyi olsunda bende iyi oluyorum bu arada müzik çalışmalarım tğm hız devam fakat sesimi kaydediyorum ama hastalığımdan dolayı güzel çıkmıyo başka şarkıları deniyorum sesime gidebilecek bakalım hayırlısı iyi eğlence oldu banada heesositososito

benim oğlumu da mavi giydirdiğim halde kız zannediyorlar,kız diye seviyorlar,bi ara tişört bastırmayı düşündük 'benim pipim var' yazdıracaktık :)

oh oh ne gzll eline koluna sağlık annenin hülyam
hadi bakalımmm denemelere devamm
hiç dinlemeden direk oyumu sana vercem olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…