2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım..canım evin çok sıcaksa eğer ondanda üşütür.. ben evimi hiç öyle sıcacık yapmadım.. yapmamdma.. şükrüler olsun hiç hasta olmadı kıızm maşh yavruma..

ilahi havvacım.. sende ben gibi desene.. bende öyle ne duysam yapıyorum..ama olcaksa oluyor.. olmayınca olmuyor işte

birde kızlar asyada sebze püresini severek yemiyordu hatta bi kaşıkdan sonra asla agzını açmıyodu..ama bi kaç gündür yogurtla karıştırınca hoşuna gitti.sonunda bi yolunu buldum yaniii:teytey:
inşllh böyle devam ederiz.
alışınca yavaş yavaş yogurdunu azaltırım diye düşünüyorum.
yemeyen bebişlere tavsiye ederimm

kızlar benim adetim 2 gün geçti, çok korkuyorum,
bir test alsammı yoksa bir iki gün dahamı beklesem

anammm hiç böyle bi gün yaşamamıştım.
kızlar burda resmen 4mevsim yaşanıyo...
yarım saat arayla bi güneş çıkıyo
bi yagmur yağıyo.bi fırtına çıkıyo(hatta balkondaki çamaşırlarım uçtuu)
şimdide camı kırıcak gibi dolu yagıyo.korktum valla

Kızlar oğluma balık yedirmek istiyorum, dün çipura aldık, çorba sevmiyor oğlum, nasıl pişireyim sizce, fırında yapmakistiyorum, kalanınıda eşim yicek nasıl yapsam acaba?

valla güzelim aynen burası da öyle

Kızlar oğluma balık yedirmek istiyorum, dün çipura aldık, çorba sevmiyor oğlum, nasıl pişireyim sizce, fırında yapmakistiyorum, kalanınıda eşim yicek nasıl yapsam acaba?

eşin fırında seviyosa fırında yap güzelim
vitamini de gitmemiş olur
ayyy bende mi yapsam acaba bak şimdi
eşin fırında seviyosa

filiz oğlunun resimleri çok şeker maşallah ya.Hele o mouse u tutan haline bitiyorum.Allah ım nazarlardan esirgesin.

ay aldım kızımı attık dışarı kendıımızi.havann güzelliğine inanamazsınız ocak ayı değil sankı.denbız kenarında dolaştık drın uyudu ben de oturdum sahılde bi çay içtim.ana kız bol bol ıyot kokusu çektık temız hava aldık ordan migrosa zaten derını tanıyolar artık hergun çıkıyo alacak bişey:) velhasıl yoruldum ama iyi oldu.

aşk kırıntısı hazır sebzelerde sağlıklı mı oda tartışılırr anca organik pazar fln varsa o ayrı tabiii

Buraa köylüler fela kış sebzelerini getiriyorlar ama bilemiyorum tabi ilaç kullanıyorlarmı, zaten dün 3 kutu kavonoz maması aldım bakalım yiyecekmi.
Sen hangi marka ve hangi çeştleri kulanıyorsun canım.

eşin fırında seviyosa fırında yap güzelim
vitamini de gitmemiş olur
ayyy bende mi yapsam acaba bak şimdi
eşin fırında seviyosa

Ben balık sevmem, sevmediğim içinde kızartma dışında hiç pişirmedim, eşim hep dışarda yiyor, biliyorsan tarif verirmisin canım.

Son düzenleme:
bişzim karsımızda da süpermarket var artık defneyi tanımayan çalışanı kalmadı elden ele hoppidi :)

buraya gelin buraya gelin die kasa basında hangisine gitceğimizi şaşırıyoruz :))

ah keske gelsem tatlım ya cok isterdim

ne güzel ana kız sahil keyfi:))

bizim bugün hava kapalı bu meteorolojinin her dediğği dogru ya hayret valla :)

Çok geçmiş olsun kuzuya, Allaha emanet hepsi. Düşe kalka büyüyecekler.

Allaha emanet canım, korkma demek ki önemli değilş çok. Önemli olsa hemen gelin derdi. Sen yine takipte ol.

Canım biz anne sütü takılıyoruz :)

Çok geçmiş olsun canım. Birilerini çağır yanında dinlen azcık.

Damatttttt yine hasta mı oldun kuzum sen ya. Kıyamam ben sana. Canım ondan sana senden de yine ona geçmiş olabilir. TÜh ya. İnşallah iyileşir bir an önce. Kayınvalidem bize geldikçe Elifin ağzına 3-4 damla limon damlatıyo ya da emdiriyo. Hastalıktan korur ve de boğazında mikrop varsa temizler diyo ama ne kadar doğru bilmiyorum ki.

Hımmm bence taze ver canım. Önce kıyma ve tavuk sonra et veriyoruz diye biliyorum ama.

bence olur nıye olmasın kı CADIARZU afıyet olsun

bu ara kızlar sız bebıslere ıhlamur cayı nasıl yapıpda verıyorsunuz?

Ihlamur çiçeğini önceden kaynamış suda demliyorum 5 dk kadar sonra içiriyorum tatlım.

filiz oğlunun resimleri çok şeker maşallah ya.Hele o mouse u tutan haline bitiyorum.Allah ım nazarlardan esirgesin.
sağol canım amin canım özledim paşayı

bilmiyom ki canım
bi netten bakalım

Ayyy dün sabah kalhvaltıya gittik. Garsonlar benim kızı yakışıklı diye sevdiler. O kadar çok eşime benziyo ki erkek gibi. Zaten saçta yok... :) Çok ama çok komikti :)

Ayyy dün sabah kalhvaltıya gittik. Garsonlar benim kızı yakışıklı diye sevdiler. O kadar çok eşime benziyo ki erkek gibi. Zaten saçta yok... :) Çok ama çok komikti :)

ay çok salak insanlar yaaa.ben de eçen gün bi avm deyım.o gun de baştan aşağı pembeli derin.maşallah erkek di mi dedi kadının bırı.teyze dedim yaa pes çporabına kadar pembe hala soruyosun hiç bukadar pembe gıyen erkek gördün mü sen hayatında dedim:)) ama yetti yanı derini de herkes erkek sanıyo.ben de en sonun da gitttim kızıma renk renk toka aldım.yemın ederim kafasında toka varken bıle soran oldu.yuhhh dedim artık daha ne dıyeyım:)
bi kerede bı tatıılde antalyada salak bı garson benı rus sanıp bı dunya saydırmıştı bana:sm_cool:

ne güzel canım ya keyfini çıkarın burda bozuk hava sıkıldık evde
kızlar benim adetim 2 gün geçti, çok korkuyorum,
bir test alsammı yoksa bir iki gün dahamı beklesem

benimkıde 7gün gectı halen daha gelmedı sadece lekelenme oluyo:bbo:
he he yeni bebişler mi geliyor kızlar
çipura bebek için en ii balık bence geçen hafta bende aldım kızarttım cok sevdiyor haftada en az bir kere yediriyorum balık

ince çekilmiş yutabilecegi biçimdeyse kat canım bir şey olmaz

üfff cok sıkıcı bir gün ya hava bozuk zeynepte mızmız oda sıkılıyor sanırım yavrum akşam babamızla gezmeye gidelim bari biraz neşelensin kuzum

özge canım aynı durum bizimde başımıza geliyor saçsız ve babaya benzeyince böyle oluyor:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…