- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
selam kızlar geçmişi okuyum dedim ama o kadar çok ki okuyamadım(
hülyacım hala hastasın geçmiş olsun, ne yarışmasına katılacağını yakalayamadım ama başarılar.
gülincim size de geçmiş olsun...
nida havalardan mı yoksa neden bilmiyorum ama biz şeyimizi doğrultamıyoruz!!! Oğlum yine hastaaaaa. Önce balgam atmaya çalışıyodu burnu tıkalıydı, öksürüyodu. Dün akşamdan beri de iki gözü, burnu ağzı kısacası yüzünden su gelebilecek heryeri şıpır şıpır akıyoooo..
uyudu da sizden yardım almaya geldim. üşüttümü, dişten mi bilemedim.İki hafta oldu atlatmıştı hastalığı şimdi yine başladı siz ne yapıyosunuz tavsiyelerinizi bekliyorum.Ya da ben nerde yanlış yapıyorum zırt pırt hastalanıyo anlamadım.
geçmiş olsun canım..canım evin çok sıcaksa eğer ondanda üşütür.. ben evimi hiç öyle sıcacık yapmadım.. yapmamdma.. şükrüler olsun hiç hasta olmadı kıızm maşh yavruma..
ilahi havvacım.. sende ben gibi desene.. bende öyle ne duysam yapıyorum..ama olcaksa oluyor.. olmayınca olmuyor işterica edrim canım umut işte ne duysak deniyoruz işte o gün kociş bana gül yapraklarını kaynatıyosun içiyosun acayip süt arttırıyo dedi bende aaaa ozaman yapayım dedim nasıl güldü sakın yapma şaka yaptım diyo ne duysam yapıyorum valla.