canım çook saol bir haftası var ondan sonra yarışma başlıcak inş şu hastalığımı biraz olsa atlatsaydım çok iyi olucaktı ama iyileşirim herhalde haftaya pazartesi yarışmacıların snra ses kayıtları gönderilecek ondan sonra başlar herhalde :sm_cool:hulyaya yarısmada basarılar...nasıl oy verecegız ne zaman soyleyın kızlar ...yalnız bırakmayalım arkadasımızı..........
bu arada soruma cvp veren bı kişi olmus..o da arzu tesekkur ederim....bı daha sorayım...kasık maması devam sutu vs arkasında yazan mıktarı ( 210 cc bır ogunde gıbı) bebeklerınız ıcebılıyor mu...bana cok gıbı geldı...ben bıle doyarım...3te 1ını hazırlıyorum ben anca bıtırıyor zaten...sızde drum nedır
hulyaya yarısmada basarılar...nasıl oy verecegız ne zaman soyleyın kızlar ...yalnız bırakmayalım arkadasımızı..........
bu arada soruma cvp veren bı kişi olmus..o da arzu tesekkur ederim....bı daha sorayım...kasık maması devam sutu vs arkasında yazan mıktarı ( 210 cc bır ogunde gıbı) bebeklerınız ıcebılıyor mu...bana cok gıbı geldı...ben bıle doyarım...3te 1ını hazırlıyorum ben anca bıtırıyor zaten...sızde drum nedır
canım görmemişim benkusura bakma.ben derine 150 cc verıyorum devam sutunu.kaşık mamasını da göz kararı yapıyorum açıkçası.hulyaya yarısmada basarılar...nasıl oy verecegız ne zaman soyleyın kızlar ...yalnız bırakmayalım arkadasımızı..........
canım nazar değdi valla sana geçmiş olsun.merhaba kızlr ben çok fenayım iyileşemiyorum bir türlü nisa iyi oldu sayılır ama ben çok kötüyüm başım çatlıyo gece uyuyamadık nisada gece 2 de bi uyandı 5 e kadr uyumadı kakasını yapamdı 2 den 5 ekadar zorlandı durdu sonra yaptı rahatladı uyudu ama 9 30 dada kalktı benimde başım felakat ağrıyodu eşime dedim bak diye ne biçim bi grip bu ya önceden olurdum ama hiç böle yataklara düşecek kadar değildi yaa annemede dedim gel kal benle dedim ama oda bakarız dedi
ilkecim iyileşemezsem katılamıcam malesef bakalm daha 1 haftam var o zamana kadar geçer herhalde hastalığım inş ama bekliyorum oylarınızı:lepi:
Bende işyerinde hızlı hızlı okuduğum için bazı şeyleri görmeyebiliyorum,
ek gıdalardan bir tek 8 tahıllı kullanıyorum , oda 4 kaşık diyor tarifind, ben 2 kaşık koyuyorum en fazla,
onu bile bitiremiyor
Dünürüm kent meydanına gittik en yakın orası ya bize, Avatara, bilim kurgu ama güzeldi ben beğendim,
bir gün hep beraber gidelim ne güzel olur
Ecemcim benim oğluş bayılıyo kabak çorbasına, inşallah sever cemde
Semoşum Allah kolaylık versin, inşallah çabucak çıkar inciniz, geçen gün konuşamadık doğru dürüst durmadı yusuf kayra, kusura bakma canım kapatmak zorunda kaldım
semoş nbr kuuzm .. nasılsın ya. gözükmüyrdun ne zamandır.
Ecemcim benim oğluş bayılıyo kabak çorbasına, inşallah sever cemde
Semoşum Allah kolaylık versin, inşallah çabucak çıkar inciniz, geçen gün konuşamadık doğru dürüst durmadı yusuf kayra, kusura bakma canım kapatmak zorunda kaldım
teşekkürler saadet darısı iremin başına....biraz zor oluyo ama patlar patlamaz rahatlıyo kuzucuklarhayırlı olsun yeşimcim incileriiz
gülincim allah sakınsınn inş önemli şy değildir canımm içini rahat tut
canım çok geçmiş olsun dikkat et bol bol dinlen bütün oylarımız sennmerhaba kızlr ben çok fenayım iyileşemiyorum bir türlü nisa iyi oldu sayılır ama ben çok kötüyüm başım çatlıyo gece uyuyamadık nisada gece 2 de bi uyandı 5 e kadr uyumadı kakasını yapamdı 2 den 5 ekadar zorlandı durdu sonra yaptı rahatladı uyudu ama 9 30 dada kalktı benimde başım felakat ağrıyodu eşime dedim bak diye ne biçim bi grip bu ya önceden olurdum ama hiç böle yataklara düşecek kadar değildi yaa annemede dedim gel kal benle dedim ama oda bakarız dedi
ilkecim iyileşemezsem katılamıcam malesef bakalm daha 1 haftam var o zamana kadar geçer herhalde hastalığım inş ama bekliyorum oylarınızı:lepi:
Nebahatçim çok geçmiş olsun, bişey olmamıştır annesi korkma, incinizde hayırlı olsun..
Hülyacım dinlenmeden geçmiyor kolay kolay, bakçak kimsen yokmu, biri çocuğa baksa sende yatarsın
Gülin canım nolduki ben kaçırmışım herhalde, kanmı geldi burnundanmı nerden?