2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim de sütüm azladı. bir ara içmiştim 4 kutu bu çaydan iyidi aslıdna.. yine alsma iyi olru belki.. sağol yeşimcim..

ben kaçırmışım nebahatcim hayırlı olsun canım biz 2 dişte kaldık 3. gelmedi daha işallah bizde sakin çıkarırız.
semoşum seninki karnında belliydi zıpır. yürümeye başlayınca yandık valla

ooo bayaa kalabalığızzzz kızlarrr ben çıkıyorum gezmeye gidiyoruz yağmurla..öptük siziii.

teşekkürler saadet darısı iremin başına....biraz zor oluyo ama patlar patlamaz rahatlıyo kuzucuklar

canım çok geçmiş olsun dikkat et bol bol dinlen bütün oylarımız senn

emel inşallah dediğin gibi bişey olmamıştır kuzuma...

kızlar sütü azalana anneler vardı dimi benimde keza azalmıştı dün milupanın stel tea adlı emziren annelere özel bi çayı varmış ondan aldım ek gıdadan sora ilk kez sütüm bu kadar çok oldu sizde deneyin bakın memnun kalıcaksınız.

ay ben o çayı 5 ay içtim ben de bı halta yaramadı dıyebilirim.:uhm:

ıyı gunler herkese....cok kotuyum kızlar....moralım cok bozuk...sızlerden cok dua beklıyorum...eymen kaganım dun yıne cok fena kustu....glutenlı mamalardan sonra boyle oldugunu dusunmeye basladık.... Allahım korusun ama çölyak hastalıgından suphelenılıyo...test sonucları cuma cıkıcak....içim yanıyo kızlar nolu bıebegıme cok dua edın....kalbım nasıl dayancak cumaya kadar.......

canım çok geçmiş olsun.inşallah testlerin olumlu çıkar

benim de sütüm azladı. bir ara içmiştim 4 kutu bu çaydan iyidi aslıdna.. yine alsma iyi olru belki.. sağol yeşimcim..

canım kestane ye sagolsun emelcim söyledi bana dün kestane yedim gece gögüslerim taş gibi oldu sabah sağdım içine cici bebe bekmez yumurta koydum ohh zeynebin kahvaltısı hazır.
tavsiye ederim kestaneyi.

ben kaçırmışım nebahatcim hayırlı olsun canım biz 2 dişte kaldık 3. gelmedi daha işallah bizde sakin çıkarırız.
semoşum seninki karnında belliydi zıpır. yürümeye başlayınca yandık valla

teşekkür ederiz teyzeleri diş buğdayı bilirmisiniz yaptınızmı siz kuzulara? biz yapmadık ama yapmayıda istiyorum aslında..

bizde hafta içi evden çıkamayanlardanız... ama inanın şikayetçi diilim zaten gelecek ay işe başlıycam evde durmanın tadını çıkarıyorum.

selam kızlar geçmişi okuyum dedim ama o kadar çok ki okuyamadım:KK43:(
hülyacım hala hastasın geçmiş olsun, ne yarışmasına katılacağını yakalayamadım ama başarılar.
gülincim size de geçmiş olsun...
nida havalardan mı yoksa neden bilmiyorum ama biz şeyimizi doğrultamıyoruz!!! Oğlum yine hastaaaaa. Önce balgam atmaya çalışıyodu burnu tıkalıydı, öksürüyodu. Dün akşamdan beri de iki gözü, burnu ağzı kısacası yüzünden su gelebilecek heryeri şıpır şıpır akıyoooo..
uyudu da sizden yardım almaya geldim. üşüttümü, dişten mi bilemedim.İki hafta oldu atlatmıştı hastalığı şimdi yine başladı siz ne yapıyosunuz tavsiyelerinizi bekliyorum.Ya da ben nerde yanlış yapıyorum zırt pırt hastalanıyo anlamadım.

teşekkür ederiz teyzeleri diş buğdayı bilirmisiniz yaptınızmı siz kuzulara? biz yapmadık ama yapmayıda istiyorum aslında..

biliyorum bizde de diş hediği denir canım bende daha yapmadım cuma günü annem gelcek o yapıcak nasıl olurki çok merak ediyorum.bencede yap bir anı olur ne güzel

aman bu süt yapanlar bı bana yaramıyo herhalde.bana da ilke demıştı kestaneyi hiçbişey olmadı yediğimle kaldım:)) gerçı yok değil sutum var derının ağzı boş kalmıyo hiç ama ölee taş gibi olmuyo hiç.

selam kızlar.. geçmişe bakmadım.. hülyacım hastasın sanrısam.. çok geçmiş olsun.. umarım herkes iyidir..herkese güzel bir hafta diliyorum..
saol tatlım öpüyorum tostiğiopuyorumnanaktan
GÜNAYDIN ANNİŞLER

gülincim geçmiş olsun hayatım önemli bişey değildir işallah.allah korusun bebişlerimizi
hülyacım hep yanındayız canım seni birinci sen olcan işallah
dünürüm oh gezin yerimede nasıl güzelmiydi sinama hangisine gittiniz
ayy canım benim yaa çook saol inşallah tatlım :Saruboceq:
Nebahatçim çok geçmiş olsun, bişey olmamıştır annesi korkma, incinizde hayırlı olsun..
Hülyacım dinlenmeden geçmiyor kolay kolay, bakçak kimsen yokmu, biri çocuğa baksa sende yatarsın
Gülin canım nolduki ben kaçırmışım herhalde, kanmı geldi burnundanmı nerden?
valla öle dediğin doğru ama annemi çağırdım gelirim ama kalmam dedi sen gel kal benle dedi sanki keyfime çağırdım yaa kaynanmında bakkalı var oda gelemz ben gene baş başa kaldım kimseden fayda yok eşimde gece gidicek işe onunda yatması lazım off off:çok üzgünüm:
bizdende tünaydın
gerçi bize gün 5te başladı ama neyse
dün uyumak bilmedi saat başı kalktı
sabahta hortladı 5 te uyumak bilmedi babasını da uyandırdı kıkır kıkır bi de
ama diş çıkartıcak ben biliyorum ama alttan mı üsttenmi kestiremedim heryerini kaşıyooo
salya o biçim kusmalarda sıklaştı azcık azcık çıkartıyooo
iştahımız azaldı bu hafta içinde 3ncü çıkar
bu oğlan uyurken bile tam tur dönüyo yatakta kıpırtısı hiç bitmiyooo

hülyacık geçmiş olsunnn sanada nisanura da
gülincim inşallah bişeyi yokturrr endişelenmee

nidacım hoşgeldin şekerrrrr
bi beni götürmedin istanbulaaaa

işte bizden böleeee
şu an yerde ııı ıııı aaaa ıııı of bitmedi kuzumun derdiii
saol canım benim ahh ahh dertleri hiç bitermi biri biter biri başlar nesi vardı canım çatonun allahım beterinden korusun
canım görmemişim benkusura bakma.ben derine 150 cc verıyorum devam sutunu.kaşık mamasını da göz kararı yapıyorum açıkçası.

canım nazar değdi valla sana geçmiş olsun.
bilemiyorumki canım iyileşemiyorum daha kötü oluyorum yaa dün gece başımın ve gözümün ağrısından uyuamadım bide nisada uyutmadı beni öle salak gibiyim işte :sinifsinif:
teşekkürler saadet darısı iremin başına....biraz zor oluyo ama patlar patlamaz rahatlıyo kuzucuklar

canım çok geçmiş olsun dikkat et bol bol dinlen bütün oylarımız senn

emel inşallah dediğin gibi bişey olmamıştır kuzuma...

kızlar sütü azalana anneler vardı dimi benimde keza azalmıştı dün milupanın stel tea adlı emziren annelere özel bi çayı varmış ondan aldım ek gıdadan sora ilk kez sütüm bu kadar çok oldu sizde deneyin bakın memnun kalıcaksınız.
ayy tatlım yaa çok saol işte biri gelse baksa dinlenecemde adam yok bakacak neyse buda geçer herkes ektiğini biçer :hooray:inş bu kupayı birinci olunca kaldırıcam olamazsamda zararı yok yani

evet anısı kalır kuzulara...ama insanları çağırmaya cesaretim yok adette gelenler hediyeyle gelirlerya utanıyo insan...kaydirigubbakcemile5

bide kestaneyi deneyelim o zaman ...teşekkürler canım.

rica edrim canım umut işte ne duysak deniyoruz işte o gün kociş bana gül yapraklarını kaynatıyosun içiyosun acayip süt arttırıyo dedi bende aaaa ozaman yapayım dedim nasıl güldü sakın yapma şaka yaptım diyo ne duysam yapıyorum valla.

aman bu süt yapanlar bı bana yaramıyo herhalde.bana da ilke demıştı kestaneyi hiçbişey olmadı yediğimle kaldım:)) gerçı yok değil sutum var derının ağzı boş kalmıyo hiç ama ölee taş gibi olmuyo hiç.

birazda bünyeyle ilgili bence süt olayı mesela banada bulgur süt yapmıyo.
işte ne dusak bi umut yapıyoruz canım

rica edrim canım umut işte ne duysak deniyoruz işte o gün kociş bana gül yapraklarını kaynatıyosun içiyosun acayip süt arttırıyo dedi bende aaaa ozaman yapayım dedim nasıl güldü sakın yapma şaka yaptım diyo ne duysam yapıyorum valla.

çok komik aynı bende senin gibiyim çok güldürdün beni kaydirigubbakcemile3

X