2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız kızlar,
biraz biraz hareketlenmeye başlamış topik
bizde de aynı hep koşturmaca
eceyle çağatay kuzularıma geçmiş olsun
iyigeceler herkese
 
selam kızlar
biz hastalıklarla açtık sezonu geçen hafta kusmaydı bu hafta da grip oldu.doğduğundan beri ilk defa boğazı iltihap oldu salı günü ateşi çıktı eşimi aradım hastaneye götürdü
çarşamba perşembe kreşegöndermedim çünkü 3 güm boyunca 39 dan aşağı inmedi.birden fırlıyo ateşi habire banyo yaptır vesaire ateşini düşürcez diye helak olduk.neyse zaten bizim cins dr. 2 gün zor verdi rapor o da ben hastayım diye allahtan ben de kötürydüm yoksa bakıcak kimse de yok burda kızımı nereye bırakırdım artık rapor bitince de eşim izin aldı dün o baktı.neyseki bugün ateşi normale döndü 3 penisilin yedi bu arada toparladı. of of yanında akraba olmaması çok kötü çook
 
yok anam yok,bu face bıtırdı bızım topiği.çoğunluk haber alıyo bırbırınden buraya uğramıyo kımse.vay neslı sen gelır mıydın kız buraya:)))

o ilke nerelerde asıl,hiç yok piyasada.çok sıkıcı bı hava var ızmırde.3 gun sonra bodrum yolcusuyuz kımsetse.ama çocukla nasıl buyuyor gözumde anlatamam.selın uyudu şimdi derın hortlak gıbı o da uyusa da ben de uyusam:KK43:
 
geçmiş kurban bayramımız ve cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar.....yazan yok ama en azından okuyosunuzdur diye umuyorum..
 
merasi kızlar ben okudum:)) fatoşum msjını gördum.uygulama otelı dedıgın dalyanda kı sanırım.bızım evımız oraya çok yakın.arabayla 3 dk falan.ama okulun oldugu ıcın uyduruktur tgabı tahmın edıyorum.çeşme super yaa.hele ılıca plajı harıka.bı daha gelışınız de ınşallah onceden haberım olur da buluşuruz.
 
gülinnn gelirim kız neden gelmiyeyimmmm araya bi yere sıkışırım artık ne kadar olursa :KK9:
 
kızlar napıyosunuz???
biz hastalıkla uğraşıyoruz ece daha yeni iyileşmişti yine boğazı fena bu sene böyle geçicek heralde kreşte dikkat etmiyolar tabi bizim gibi neyse öpüyorum uğrayan olursa
 
bizim topic bıtmış valla. ben kızlarlayım.derın 2 bıtecek okula başlayalı ama hala sabahları ağlıyo maalesef.çok değişti bı de kardeşten mı yaşından mı bılmıyorum ama eskıden bı bakışımla oturup kalkan çocuk gıttı şımarık ısyankar tutturan bı çocuk oldu.gecen gun napıcaz bız bununla dıye konuştuk eşimle.

tabı bı de kreşle gelen hastalıklar var.c.tesi öğlen ve gece 2 kere kustu gecenın 3 unde kusuk temızledım:KK43:(sız de yazın kızlar ya.
küçük de 5 ayı bıtırddı.yenı yenı ek gıdaya başladık.sankı asırlar gectı derını buyutelı nasıl acemıyım hiçbişeyı hatırlamıyorum valla.yenıden çocuk buyutuyorum yanı:)
 
oy oy gülin selin hanım büyümüş bile ne tatlıdır şimdi
geçmiş olsun derine de . bizimki de 2 ay oldu başlayalı her sabah feryat figan gidiyor halbuki orda mutluymuş kendisi de hevesle anlatıyo seviyor aslında ama sabahları hep aynı bıktım valla
 
kızlarrrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52:
nasılsınız uzuuuun zamandır girmiyordum walla bakayım dedim bi.gülin burdayım şekerim artık:KK51:
yağmur kreşegidiyor bende paso geziyorum.faceye daha fazla takılıyorum,ev,iş derken geçiyor günler işte.
tekrar uğrarım herkesleri öptüm iyi geceler......
 
aman maşallah 3 gundur sorunsuz gırıyo derın kapıdan.alıştım anne artık dıyo salak:KK53: dun sordum ben de.okulda dedım nasıl.çok uyumlu çok uslu dıyolar çok memnun öğretmi.ay dedım bıze kök sökturuyo evde.
kız ilke senı görene aşkolsun valla.sen rahata erdın daha da doğurmazsın 2.yi:))
 
aman maşallah 3 gundur sorunsuz gırıyo derın kapıdan.alıştım anne artık dıyo salak:KK53: dun sordum ben de.okulda dedım nasıl.çok uyumlu çok uslu dıyolar çok memnun öğretmi.ay dedım bıze kök sökturuyo evde.
kız ilke senı görene aşkolsun valla.sen rahata erdın daha da doğurmazsın 2.yi:))

alışır alışır merak etme.yağmurda öyleydi.zamanla alıştı.şimdide atlaya atlaya gidiyor.
walla rahata alıştım gülin.hiçç canım istemiyor eşim çok istiyor ama bilmiyorum bakalım...
kızlar nasılsınız yağmur uyudu.bende biraz bakınıp yatıcam bugün temizlik yaptım çok yoruldum.ayağımıda kestim çok kanadı.ne kan varmış bende.güya 9 kanım...
neyse herkese iiyi geceler.
 
oo ilke de gelmiş anca aklına geldi di mi burası aşkolsun ilke kaç ay oldu nerdesin
ayşe ne alemde acaba o da okuyup yazmayanlardan oldu heralde
ben de bugün temizlik yaptım ama öyle korktum ki aklım gitti. ece hanım çekmeceli dolabının üstüne çıkmış odasında ben mutfaktaydım bir gümbürtü koştum ki dolap devrilmiş çok ağırdı nasıl yaptı nasıl altında kalmadı hala anlamış değilim ay allah korudu üstüne düşsene düşünemiyorum bile
derine maşallah gülincim bizimki öğretmenine her gün söz veriyo ama her sabah yıkıyo ortalığı
 
X