- 30 Ekim 2007
- 975
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar
bizimki dün gayet iyimiş oynamış katılmış arkadaşlarına ama akşamdan beri yine zıvanadan çıktı sabah ağlarken bıraktım bakalım ne yaptı merak ediyorum
2 gündür temizlik yapıyorum bu hafta boşum artık okullar açılmadan son hazırlıklar sizler nerdesiniz napıyosunuz
ay kıyamam eceye, inşallah alışır yakında
nasılsınız kızlar? bende bayadır yazmıyordum
iş görüşmem vardı kabul etseydim pazartesi başlıyordum kayrada okula ama
saatleri duysanız sabah sekiz buçuk akşam 7 oda her akşam toplantı oluyormuş, yarım saate kadar kayar dedi kadın
bir saatlik yol
artı cumartesi pazar ve bayramlardada dönüşümlü çalışma
oğluma hasret kalıcaktım yani
gerçi maaşı falan çok yüksekti
beni bu saatler zorlar dedim , içim acıyo üzüldüm aslında çok sıkışıktık çalışmaya ihtiyacım var
ama bu kadarda bir anne nasıl çalışsın
doğrumu yaptım yanlışmı bilmiyorum
oğlum erken kalktımı erken uyuyor o uyurken çıkçaktım o uyurken eve gelcektim
ne bileyim işte,
kafanızı şişirdim galiba
kendinize iyi bakın
bu arada biz taşındık 2 gün önce kızlar....maddi manevi çökmüş durumdayız, okulda sınav yap, eve gel, yerleştir, bi de hastayım, tamoldu yani...yine de insanın kendi evinde oturması güzel, Allahım olmayan, isteyen herkese versin...kredi kartlarımız sonuna kadar dolmuş, farketmedik, dün eve bikaç bişey lazım oldu, markette kasaya karttan çekemedik, nakit zaten yok, 'aaa diğer kartım evde kalmış, sonra alırız, kalsın' dedik(halbuki 1 kart var)...ilk kez böyle bişey başımıza geliyo...ama dedim yatüm bu sıkıntılara rağmen güzel...kendinize iyi bakın
derın de maşallah guzel gıdıyo 3 gundur kreşe.
ya kızlar sema boşanmış.üzüldüm eskıden mutluydu sevıyodu kocasını yazık.ne oldu kı böyle bılen var mı?
kreş maceramız sadece 3 gün sürdü malesef.....3..gün 40 derece ateşle doktora gittik, antibiyotik başladık...bu beklediğimiz bi durumdu gerçi de bu kadar çabuk beklemyorduk...asıl bizi vazgeçiren yaklaşık 3-4 aydır tuvaletini hiç altın kaçrmayan çocuğun sürekli kaçırmaı oldu, kaçırma denemez aslınd kasıtlı olarak bırakması diyelim....doktoru da yeni taşınmışsınız bi de kreşe başlamış, iki değişiklik bu yaş için fazla birkaç ay daha evde kalsın dedi....bizde öyle yaptık...ecenin alışmasına sevindim...
evet canım samsundakı sema.öğrendim gerçi adam dövuyom<uş semayı canını zor kurtarmış kız şimdi ıstanbulda ailesıyle sanırım.