Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bakıyorum kimse yazmayınca yazmıyorum
gülin okula ne zaman başlayacaksın?ücretsiz izin mi aldın
bide arkadaşlar benim gibi arkadaşlar varsa ben oğlumla başa çıkmaz oldum kreşten geldikten sonra hırçın ve çekilmez oluyo göbeğim büyüdükçe yatağıma gelir oldu geceleri ben ne yapıcam daha bebek yokken böle yapıyo olduktan sonra ne olucak bilmiyorum aynı durumda olanlar varsa yada bana yardımcı olucak birileri varsa bi akıl verin
bide arkadaşlar benim gibi arkadaşlar varsa ben oğlumla başa çıkmaz oldum kreşten geldikten sonra hırçın ve çekilmez oluyo göbeğim büyüdükçe yatağıma gelir oldu geceleri ben ne yapıcam daha bebek yokken böle yapıyo olduktan sonra ne olucak bilmiyorum aynı durumda olanlar varsa yada bana yardımcı olucak birileri varsa bi akıl verin
Bizde de aynı yatağa yatma vs gibi davranışlar olsa da oğlumuza sorumluluk yükleyip kendini işe yarar ve büyük biri gibi hissettirerek bu dertleri aşmaya çalışacağız.Ya da en azından öyle düşnüüyoruz Bazen bizimkinde de hırçınlaşma oluyor yaşına da bağlı aslında çoğu şeyin bebekle de alakası yok çünkü çocukluğa adım atıyorlar haziranda 4üne girecek ne biliyim anaokuluna başlayacak mesela çocukların da kendilerine göre problemleri olabilir yani herşeyi bebeğe yormamak lazım bebek olduktan sonra bence herşey daha güzel olacak
valla inşallah bende çok dua ediyorum herşey daha güzel olsun diye ama bilmiyyorum çok endişeleniyorummmm bide bizim alt ıslatma problemimiz var geceleri onun için psikologla görüşmeyi düşünüyoprumm...:26::26: