2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızalr biz gene kötü bi sabahla başladık güne ve günümüz berbat geçiyo nisa 12 de uyudu 3 de uyanda 5 te uyandı uyudu 6 ya geliyo uyandı ve doğru düzgün uyumadı 15 dk uyuyo uyanıyo mızmızlanıyo sürekli sallanmak istiyo öksürüyo bende salak gibiyim uykusuzluktan bide bende hastayım dün gece çok sancılandım ameliyat yerim bile sancıdı ama nisada hiç durmadı çok kötü bi gün geçiriyorum şu hastalığını bi atlatsa hastaneyede gidemedik eşim gececi çalıştı hep bu gecede gidicek işe offf offf ya sinirimden ağlıcammafoldumbenmafoldumben

canım geçmiş olsun ama bi dr götür istersen bende geçer diye götürmedim az öksürüğü vardı burnu akıyodu gecede hiç uyumuyodu dr götürdüm akciğerinde enfeksiyon kanında mikrop çıktı şimd sabah akşam iğne vuruluyo şurup içiyo inş. nisanın bişeyi yoktur çok geçmiş olsun:emir_bebek:

ay bu yık sıkıntıdan sk gıbı annemle akraba gunune gırdım.ıLKE nin dediği gib yaşla falan alakası yok yanı:) neyse katılan sayısı 10.pekı bana kaç kışı geldı gelen gıden vs 20.yuhhdım yaa duıyan gelmiş sinir oldum.bizimkılerın huyudur ama falanacaya gıdıo sen de gel.ya ben 10 kışılk ıkramn hazırlasaydım onlar aç kalcaktı ben de ıl olucaktım.allahtan yetttı ama kocişime bişey kalmadı:KK43: aman o antalyada alasını yıyodur dı mı:) öluyorum yorgunluktan derıde salak oldu kalabalığı görunce.o da anası gıbı kalabalığa sıkıntıya geleıyo.hadi öptüm sizi.

kızlar yaaa ben yazma özurlu değilim ama sanırım klavyemın azızılığıne uğradım.takıldığınız yer olursa sorun:))

Oldu canım, çok saol...vereliniortak

önemli deil cnm güle güle kullannn..

Ağlamıyorsa ve aylık kontrollerde kilo alımı iyiyse dert etme.

Çorba tarifi çok da yiyecek çocuk yok :çok üzgünüm:

Hergün yeni çeşit çorba yapıyorum ama 2. kaşığı asla içiremiyorum.
Evinde ne sebzesi varsa az az karıştır, bulgur, irmik, pirinç ekle tamamdır.yerimseniben

cnm ya benim takıldığım ekgıdaya geçtikten sonra ne kadar emicekler sütü ne kdr almalırlar bizdenn..
tarif için ve sadece SEN cvp verdiğin için teşekkür ederimmmmm....
ama sorcam bunu doktorumaa süt çok önemli sonuçtaaa..

bu arada ben milupanın ve hipp in organik pürelerinden veriyorum herobaby falan hiç almadım.doktorumda bunları önermişti zaten..

ay bu yık sıkıntıdan sk gıbı annemle akraba gunune gırdım.İLKE nin dediği gib yaşla falan alakası yok yanı:) neyse katılan sayısı 10.pekı bana kaç kışı geldı gelen gıden vs 20.yuhhdım yaa duıyan gelmiş sinir oldum.bizimkılerın huyudur ama falanacaya gıdıo sen de gel.ya ben 10 kışılk ıkramn hazırlasaydım onlar aç kalcaktı ben de ıl olucaktım.allahtan yetttı ama kocişime bişey kalmadı:KK43: aman o antalyada alasını yıyodur dı mı:) öluyorum yorgunluktan derıde salak oldu kalabalığı görunce.o da anası gıbı kalabalığa sıkıntıya geleıyo.hadi öptüm sizi.

haadi ordannnn kendin diyosun ya yaşlandım 40 oldum diyeeelülülülülülü
bizdede akkşam misafir wardı yağmur yazık aptallaştı tam yatırdım misaifirin kzıı çığlık atmaya başladıı neymişş yumurcak tv de kayuuuuu varyaa o başlamışşş.hayy dedim kayuyaaaaaa...tabi yağmur hemen cinnn..neyse zar zor uyuttummm..bende yatarım birazdan iyi geceler......

bizdede bi keresinde fb bjk maçı vardı eşim arkadaşlarını eleini fln çağırmıtı bjk gol attıkça coştular uyuyan bebilerimizi uyandırdılar eşime dedim bi daha maça kimseleri çağırma diye sonra ben çekiyorum yaff

ceylinin dişleri hayırlı olsun sapasağlam olsun inşallah bizde daha hiç bi faaliyet yok walla üzülüyorum birazcııımmm neyse artık bizim kahvaltımız 30 ml su 1 ölçek aptamil biberon maması çeyrek yumurta sarısı tatlı kaşığıyla pernir(peyniri ben kendim yapıyorum)3-4 cici bebe koyuyorum içinede bi tane ceviz rendeliyorum severek yiyo 9da kalkıp 10da kahvaltısını veriyorum ara öğün yapmıyorum o arada emziriyorum öğlende etli sebze çorbası eğer yemezse yoğurtla veriyorum hiç belli olmuyo çünkü beyfendinin psikolojisi sonra meyve rende veriyorum aralarda hep anne sütü yetmezse aptamil akşamda kaşık maması verip uyutuyorum gece uyanırsa anne sütü doymazsa mama yapıyorum hemencik hoop uyuyo

dün oğluşumun sesi kısıldı:KK43:öyle garip çıkıoki sesi ağlayamıyo bile yavrum yaa çok terledi arabada sonra mezarlığa gittik batu kardeşimin kucağındaydı kapşonunu takmamış rüzgarıda yeyince sesi gitti oğluşumun sabahları ıhlamur veriyorum başka napabilirim kızlar hiç kıyamıyorum ya çatallı çıkıo sesi

kızlar benim bebeğimin de dişi geliyor,beyazlamış iyice ama henüz damağı delmemiş, zaten bikaç gündür huysuz,daha fazla uyuyor ve iştahı kesildi,çorba yoğurt yemiyor,zoraki meyve püresi yedi,beni de gece emiyor gündüz çok emmek istemiyor ama biberon mamasına asla hayır demiyor

moril çok sevindim inciniz hayırlı olsun sağlam olsun inşallah normalmiş ama o durum baze bebeklerde iştahsızlık ve huzursuzluk yapabiliyomu ateş fln olabiliyomuş sütünü sağ biberonla ver meme emmiyosa bence

neslihan en başlarda sağmayı denedim ama canım çok yandı sonraa da hiç sağmadım tekrar sağabileceğimi düşünmüyorum,azaldı tabi sütüm ama bence emdiği kadar yetiyor,geceleri gayet güzel emiyor, tosunum zaten 11kg oldu 72 cm

merhaba kızalr biz gene kötü bi sabahla başladık güne ve günümüz berbat geçiyo nisa 12 de uyudu 3 de uyanda 5 te uyandı uyudu 6 ya geliyo uyandı ve doğru düzgün uyumadı 15 dk uyuyo uyanıyo mızmızlanıyo sürekli sallanmak istiyo öksürüyo bende salak gibiyim uykusuzluktan bide bende hastayım dün gece çok sancılandım ameliyat yerim bile sancıdı ama nisada hiç durmadı çok kötü bi gün geçiriyorum şu hastalığını bi atlatsa hastaneyede gidemedik eşim gececi çalıştı hep bu gecede gidicek işe offf offf ya sinirimden ağlıcammafoldumbenmafoldumben

ay kıyamam size ya iyileşemedinizmi.sen kendine iyi bak yoksa nisanura kim bakcak yarın pazar ver babaya dinlen azcık canım.

slm kızlar netim yoktu 2 gündür....bu arada ilk incimiz çıktı :))
hayırlı olsun canım incileriniz işallah diğerleride patır patır gelir.

aşk kırıntısı hazır sebzelerde sağlıklı mı oda tartışılırr anca organik pazar fln varsa o ayrı tabiii
kaydirigubbakcemile5
ay bu yık sıkıntıdan sk gıbı annemle akraba gunune gırdım.İLKE nin dediği gib yaşla falan alakası yok yanı:) neyse katılan sayısı 10.pekı bana kaç kışı geldı gelen gıden vs 20.yuhhdım yaa duıyan gelmiş sinir oldum.bizimkılerın huyudur ama falanacaya gıdıo sen de gel.ya ben 10 kışılk ıkramn hazırlasaydım onlar aç kalcaktı ben de ıl olucaktım.allahtan yetttı ama kocişime bişey kalmadı:KK43: aman o antalyada alasını yıyodur dı mı:) öluyorum yorgunluktan derıde salak oldu kalabalığı görunce.o da anası gıbı kalabalığa sıkıntıya geleıyo.hadi öptüm sizi.
resminiz hayırlı olsun gülincim pek datlusunuz ana-kız.
ah o saygısız insanlar yok mu toplayıp geliyorlar. banada ayın 22 sinde çocuk günü yapıcaklar 60 kişi gelcek bide onların tatile gelen kızları falan gelir ortalama 75 kişiye gün yapıcam allahtan evde yapmıcam lokalde yapıcam.ama ne hazırlıcam bilmiyorumkafamçokkarıştı
neslihan en başlarda sağmayı denedim ama canım çok yandı sonraa da hiç sağmadım tekrar sağabileceğimi düşünmüyorum,azaldı tabi sütüm ama bence emdiği kadar yetiyor,geceleri gayet güzel emiyor, tosunum zaten 11kg oldu 72 cm

hey maşşalah tosuna allahım nazardan saklasın.

bizde komşuya oturmaya gittik kızım la allahın ne çenesi düştü anlatamam.biz konuştukça kendisiyle konuşuluyor sanıyor.saydırıp duruyor bize.
zeynebe milupanın kaşık mamasını(sütlü püsküvili) yapmak için açtım paketin içinden ne çıktı dersiniz.
2cm büyüklüğünde pilastik parçası şok oldum ya.o sinirle aradım milupayı aradım ama mesai saatlerinde çalışoyolarmış kise açmadı.:eek:klava: pazartesi arıcam yine.biz güvenerek alıyoruz pilastik çikıyor.paketi attım hemen.
neyse hepinize iyi geceler mışıl mışıl uyuyun işallah

bizde komşuya oturmaya gittik kızım la allahın ne çenesi düştü anlatamam.biz konuştukça kendisiyle konuşuluyor sanıyor.saydırıp duruyor bize.
zeynebe milupanın kaşık mamasını(sütlü püsküvili) yapmak için açtım paketin içinden ne çıktı dersiniz.
2cm büyüklüğünde pilastik parçası şok oldum ya.o sinirle aradım milupayı aradım ama mesai saatlerinde çalışoyolarmış kise açmadı.:eek:klava: pazartesi arıcam yine.biz güvenerek alıyoruz pilastik çikıyor.paketi attım hemen.
neyse hepinize iyi geceler mışıl mışıl uyuyun işallah[/QUOTE]

inanmıyorum ya hiç dikkat etmiyolar demekki neler yediriyoruz yavrularımıza bilemiyorum valla artıkCADIARZU

moril cim 41buçuk kere maşallah valla benim oğluş da 17 haziran doğumlu 8.500 kg:nazar::nazar::nazar::nazar:

Selam herkeslere...1,5 ay istanbuldaydik, bahar havasindan sonra kara kisa geldik..Umarim tüm anneler ve bebisleri iyiylerdir...

X