bence de bu adamlar beni deli ediyorlar herseye bi kulp buluyorlar kızımız olursa duru olsun mu diorum oldu olacak hacı şakiri de oğlana koyalım die dalga gecioooo
rüzgarıda yarış atı mı olcek oglan dio valla uyus edio beni
bence de bu adamlar beni deli ediyorlar herseye bi kulp buluyorlar kızımız olursa duru olsun mu diorum oldu olacak hacı şakiri de oğlana koyalım die dalga gecioooo
rüzgarıda yarış atı mı olcek oglan dio valla uyus edio beni
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ANAM 40 YIL DÜŞÜNSEM AKLIMA GELMEZDİ ÖLDÜM GÜLMEKTEN PUAHAHAHAHA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 HAY ALLAH SİZ ÇOK YAŞAYIN EMİ :roflol:
narencim, ipek, defne, benim hoşuma giden isimler..
gökçe unisex bi isim hem kıza hem erkeğe koyuyorlar..
benim eşimde çok kararsız, bu aralar emir diye tutturdu. bende beğeniyorum emir ismini, inşallah değiştirmez..
bende erkekde emir ismini seviyorum.emir yada erdem koyardım herhalde
ama bizim kızımız olcak bakalım isime kara veremiyoruz.hep fikir değişiyo.asya, ipek ve yaren isimlerini düşünüyorum şimdilikkkk
:CüvCüv:benimde allahın izniyle oğlum olacak kocam isim konusunda kararsız bi türlü isim beğendiremiyorum bi egehan bide atahan ismini beğendi en son atahan ismine karar verdik en çok onu beğendiği için tabi kesin değil ama eşim halen farklı isim arayışında delikafadulden
Kıslar, prensesimin ismi Elif olucak galiba :) Nasıl? Babası çok istiyor benim de hoşuma gidiyor. Gerçi kayınvalidemin de en sevdiği isimmiş. Bunu duyunca bir an koymaktan vazgeçtim de sayılır aslında :)
eşim kesin ırmak diyor amaa bunu anlaşırkenn karar vermiştikkkk:)
sonradan aklıma bikaç isim daha geldiii
ilkim ve çisemmm
melis, ecem
sizceee hangisiiii yardımcı olun kızlarrr