2009 haziran anneleri isimleri düşündünüz mü?

saadetçim düşündüğün isimler çok güzel.bende nehir koymayı düşünüyorom.ırmak,nehir doğa isimleri hoşuma gidiyor.çisemde güsel ama.

saadetçim düşündüğün isimler çok güzel.bende nehir koymayı düşünüyorom.ırmak,nehir doğa isimleri hoşuma gidiyor.çisemde güsel ama.

ayy cnmmm sendee bnm gibbiii oda gzlll buda gzzllll delikafadulden
sonunaa çisemide eklemişinnn kafam karıştıııı -tatlicadiarzu-
evet cnmm nehir de gzl bi isimmm

narencim sanada tşkürlerr a.s.

bizimde ismimiz belli oldu çok şükür.. BETÜL İPEK olucak inşş.canım prensesim benim:))

ipek çok güzel canım, benim favori isimlerim arasında. ama aklıma bişey takıldı. söylenirken sondaki k ğ oluyo ya, ipeğe gibi. bu benim aklımı karıştırıyo. ama harika bi isim...
biz eşimle araştırdık, ama malesef 20 kadar isim bulduk,bunların içinden seçecez:roflol::roflol:
benim favorilerim, ipek ve inci. ama diğer isimler arsında hazal, şebnem,idil,buse..........var. biz bu gidişle doğduktan sonra, o da mecburen karar veririz,ben kararsız eşim benden kararsız:roflol::roflol:

isimlerde belli olmuş ne güzelll..ben isim konusuna böyle takılacağımı düşünmüyodum eşim buldu ve değişmiyo isim erkek olduğunu öğrendiğimi gün rüzgar eymen dedi öyle kaldı bir tane ismi ben koysam dedim ama olmadı..oğluşumuzun adı rüzgar eymen..

Saadetçim benim kızım olsaydı melis koyardım çok güzel bir isim , düşün bence
Ama oğlum olacak, ismi belli, Yusuf Kayra , ikinci kız olursa, ya meyra ya melis koyarım :)

papatyacim
derin
hira
hiranin soyleniside cok hos..yada bana hos gelio
nisa
senin soylediklerinde cok hos ben nacizane bi oneride bulundum

kıslarr ben eğer kızım olsaydı nisa veya ela düşünüyodum ama oğlişim olacak onada kociş rahmetli babasının ismini koyuyor bende bişey diyemiyorum maalesefkibenneyaptımki İHSAN olcak minikimin ismi teyzeleri inşallah ben pek alışamasamda ve içime sinmesede yapcak bişey yok

sağol canım yaa.. bizimki iki ismlilerden olcuak zati.. bilmem o akdarını düşünmedim.. ama ipek simini çok seviyorum.. bakalım sağlıkla doğsunda inşş.. artık akramıız bu yönde..

eşim kesin ırmak diyor amaa bunu anlaşırkenn karar vermiştikkkk:)
sonradan aklıma bikaç isim daha geldiii
ilkim ve çisemmm
melis, ecem
sizceee hangisiiii yardımcı olun kızlarrr

Vay beee bunları mı düşünmüşümmmmm bennn :umursamaz:
en güzeli İrem mişşş(Ben istedim)
Kızımada çok yakıştı anlamıda süperrrr
Adıyla yaşasın boncuğum :ecrin_bebek:

ne güsel paylaşımımz hepsini okudum şimdi miniklerimiz yanımızda çok şükür nehirimm cnm kızım ne güzel duygular yaşatmışlar bizlere.

benimde oğlumun adı efe oldu ki eşimle 2000 senesinden beri oğlumuz olursa efe olsun derdik hep...
biraz geç oldu ama doğum yaptıktan sonra girdim ben bu topiğe:))

ben düşünemiyorum bile yine aynı şeyleri yaşamaktan bebeğimi kaybetmekten korkuyoırum dua edin kızlar nolurrr

bence şart değil canım. benim ikizlerim olacak allah nasip ederse, uyumlu isimler de var kafamda benzemeyen isimler de. hangisi daha yakın gelirse onu koyacağım mesela.
ama uyumlu dersen kaan da çok güzel bir isim

bence de emir cok güzel bir isim canım

ipek akrabamızın kızı
defne de arkadasımın kızı onları bende begeniyorum ama koyamam artık

benimde oğlumun adı efe oldu ki eşimle 2000 senesinden beri oğlumuz olursa efe olsun derdik hep...
biraz geç oldu ama doğum yaptıktan sonra girdim ben bu topiğe:))

güzel paylaşımda bulunmuşuz genelde istenilen konulmuş görünüşe göre :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…