Şöyle bizimki davet eder ama bizzz gelelim ve saatlerce oturalım ister, ben mesela yeri geldiginde bi kahve icip kalkmak istiyorum ama her seferinde bi abartı falan, bi de ünide okuyan kaynım var 24 yasında her geldiğinde onu da ayrı eyleriz, mesela o kız arkadasıyla bi yere gittiginde hic bunlara sormaz vs ama biz bi yere gidecegimiz zaman mutlaka üniden gelir, kv arar bu sefer, şuraya gitceksiniz ama işte çok özlemiş bize erken gelseniz falan hep bi müdahale, önceden çok saftım çok ezdirdim kendimi artık öyle değilim, kendi gelmezse ben de bi pazarımı onla harcayamam, illa ki eşim bana yardımcı oluyor ztn her şeye kendim koşturuyorum, hiçbir planımız olmasa bile yatıp uyumak istiyorum vs vs, saygısızlık yapmam ama kendi sınırlarımı bana çizdirmeyi çok iyi öğrettiler, kendileri istedi bunu, mesela en basitinden geçen tatile gidecektik, bu kaynım yırtık dondan çıkar gibi çıktı yine, işte kv beni aradı o geliyor gitmeden sabah kahvaltıya mı gitsek vs, ben de dedimki sabah işim vae kuaföre gidicem, eşim getirecek çocuğu ztn kaynım görsün diye sabah erken bi saatligine dedim tmm falan dedi, sonra akşam kaynım arıyor eşimi işte abi beni sabah sen alsan kahvaltıya mı gitsek, ben artık delirdim, benim söylediklerimin hiç önemi yok demekki ben ztn hayır demişim bi daha niye arattırıyor eşek kadar ogluna dedim, bu bende dönüm noktası oldu, madem o beni yok sayıyor varsa yoksa onun evlatlarının isteği, ben de bundan sonra böyleyim, eşim de iştr kızmış anne niye arattırıyorsun falan bu sefer de ağlamış duygu sömürüsü falan offf, bi de instadan yazıyor hikaye attıgımda ay işte kızım benim falan, cvp bile vermiyorum, saflık dönemim kapanalı çok oldu