2009 haziran anneleri isimleri düşündünüz mü?

ben çok kararsızım hep değişiyo ama kızımız olursa elif yada ecrin son kararım galiba belkide ikisinide koyarım aslında defne,nehir,asu.elif,ecrin bunlar aklımdaki isimler sizce hangisi.. oğluşumuz olursa eşim rüzgar yada deniz dedi bende rüzgarı sevmedim deniz daha iyi..

kızım olursa duru ismini düşünüyorum ama anneme babama ve kızkasrdeşlerime de sorcam onlardan güzel bişey cıkarsa koycam inşallah tabi erkek olursa eşimin istediği isim olcak onun için ben habire kız istiyorum:)))))

duru bence cok guzel ama en yakın ark kızının ısmı ama zarıf cok ben ruzgarı erkekte cok begenıyorum ama maalesef erkek ısmımızı babamız koyucak bu arada kız ıcın naz ve bade de cok guzel

biz tam karar vermedik,esimin begendigini ben benim begerdigimi esim begenmiyor..benim kiz icin dusundugum isimler: ada, melis, helin, beren erkek icin: ege, efe, emre, batu

duru bence cok guzel ama en yakın ark kızının ısmı ama zarıf cok ben ruzgarı erkekte cok begenıyorum ama maalesef erkek ısmımızı babamız koyucak bu arada kız ıcın naz ve bade de cok guzel

canım zevkler ne kadar benzio bende erkek te rüzgar ismine bayılıyorum ama eşim dalga gecerler dio

doktorum %80 erkek dedi erkek olursa eşim koyacaktı ismini evren koymaya karar verdik umarım değişmez fikrimiz ne zormuş isim koymak bulmak daha doğrusu

biz tam karar vermedik,esimin begendigini ben benim begerdigimi esim begenmiyor..benim kiz icin dusundugum isimler: ada, melis, helin, beren erkek icin: ege, efe, emre, batu

bizde erekek için, emir, ediz ve emre düşünüyorduk.
eşim emre olsun son karar olsun dedi..
bakalım değişmezse emre olucak galiba :emir_bebek:

doktorum %80 erkek dedi erkek olursa eşim koyacaktı ismini evren koymaya karar verdik umarım değişmez fikrimiz ne zormuş isim koymak bulmak daha doğrusu

benim eşimin adı evren:)))
cok sevindim okuynca eşimle tanışmadan önce en samimi arkadasımın ablasının adıydı :)
evren abla evren abla sonra eşimin adı oldu seviyorum ya ben evren ismini
kız olsada koy bence gerci erkekmiş :) hayırlı olsun şimdiden:nazar::teytey:

benim oğlum olursa ismi kesin umut olacak çünkü rüyamda ördüm yanına bide anlamı güzel olduğu iin eymeni ekleyeceğim

yani umut eymen olacak,

kıza karar vermedim

kızlar beneımde kzkzım olcak allah ızın verırse adınıda defne dususndum.ama esım pek begenmıyor.

kızlar oğluşumuza ismini babası koycakmış eymen dedi anlamı çok güzel ama pek duymadığım içinmi ne tuhaf geldi bana söylemeside zor gibi bide rüzgar dedi ikisinide koycakmış bana söz düşmüyo yani rüzgar eymen ama rüzgardan vazgeçirmeye çalışıyorum uymuyo iki isim.

allahnasip ederse beimde kzıım olacak ilk kızımın ismi defne ecrin di ona uygun olsun diye düşünüyordum ama babası ilkini sen koydun 2.yide ben koyacağım dedi allah nasip ederse esmanur koyacağız ikinci prensesimizin ismini

ya rüzgar ismi çok güzl ama canım uyması şart değilki nasılsa şiir yapmıycaz isimlerden :)))
gerci iki isimlerin genelde teki kullanılır
özellikle okula gidince ilk ismi kullanılacak emin ol:))

evet uyması şart değil tabi hani hep bir tanesi kullanılıyo onun için ben hep tek isimden yanaydım ama belli artık ikiside olacak eşim kararlı ben ikinciye koycakmışım isim öyle dedi:-(

kızlar bende oğluma Çınar ismini düşünüyorum.Sizce nasıl?
babamız pek beğenmiş gibi deil her bulduğum isme birşey buluyor kendide pek bulamıyor.eşim Çağatay demişti yinede son söz benim :))

kızlar bende oğluma Çınar ismini düşünüyorum.Sizce nasıl?
babamız pek beğenmiş gibi deil her bulduğum isme birşey buluyor kendide pek bulamıyor.eşim Çağatay demişti yinede son söz benim :))

cinar cagatay dan daha guzel bence canim,bartuya uysun diye batu da olabilir...sadece fikir vermek icin soyledim..

saol canım bencede çınar güzel..
yardımların için teşekkürler benim için fikirleriniz gerçekten önemli.

X