2009 haziran anneleri isimleri düşündünüz mü?

tosbaa8

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
3.093
10
43
:asigim:
biz kız olursa buket istiyoruuuzz..
erkek olursa henüz bulamadık
.

erkek olursayıda bulduk artıkk : ediz..
Allah'ım hepimizin gönlüne göre versiiiinnn...

Son düzenleme:
Kız olursa Naz düşünüyoruz. Erkek olursa da Efe olabilir sanırım.

kız olursa pınar (ben yanına sena yı da eklemek istiym ama eşimi ikna edemedim.)erkek olursa da çağatay tabi önce sağlıklı bi hamişlik nasip etsin rabbim

Kız olursa Naz düşünüyoruz. Erkek olursa da Efe olabilir sanırım.

özgecim benim en sevdiğim kuzenimin adı da özge bi oğlu bi kızzı var isimlerimi??? efe ve elaaaa hehe benzer olduğundan söledimmmm

bizde kız olursa ırmak erkek olursa yağız düşünüyoruz şimdilik tabi fikrimiz değişmezse bakalım :)

özgecim benim en sevdiğim kuzenimin adı da özge bi oğlu bi kızzı var isimlerimi??? efe ve elaaaa hehe benzer olduğundan söledimmmm

İnanmıyorum Semacım tesadüfe bak, ben ela ismini de çok düşünüyorum ama ela gözlü olmazsa diye koyamıyorum. :1rolleyes:

Yalnız nası kesin konuşmuşum bi anda,sanki kızım olucakmış gibi,şimdi farkkettim. Alalh hayırlısını versin,öncelikle sağlıklı ve hayırlı doğsun inşallah.

ben doğana kadar düşünmiycem öbür bebeğimi kaybettim cünkü bunu doğurana kadar allah nasip ederse hayal kurmak yok bana

bu arada kızımın adı beyza doğduğunda inşallah ona uygun bi isim buluruz rabbim yeterki saglıkla versin

ben doğana kadar düşünmiycem öbür bebeğimi kaybettim cünkü bunu doğurana kadar allah nasip ederse hayal kurmak yok bana

hayallerim olmazsa yaşayamam diye düşünüyorum ben.
bende ilk hamileliğimde bebeğimi 6. ayında kaybettim :sm_confused:
ama şimdi çok umutluyum, çok hayallerim var, gerçi hiçbir zamanda kendime hayal kurmayı ve umut etmeyi yasaklamadım. bence sende böyle dene, daha mutlu olduğunu göreceksin.
Allah'ım sağlıksını ve hayırlısını göstersinn.
ne yaşayacağımız belli değil ama hep umutlu olmak gerekli diye düşünüyorum..

bende kızım olursa defne diye düşündüm son aklıma gelen bu yani değişirmi bilmem oğlumuz olursa da eşim deniz dedi ama ben pek istemiyorum neyse hayırlısıyla cinsiyetlerini öğrenelimde düşünürüz yine dimi..bide bebeklere doğmadan bişey olsa bile isimi olması gerekiyomuş mu ne kk biri yazmıştı okumuştum tam aklımda değil bulursam paylaşırım sizinle nedenide yazıyodu

ben kız olursa derin eylül berfin bu üçü olabilir oğlan olursa ada doruk efe bide ılgaz var ama bilemiyorum henüz karar vermiş değilim ayy ben çok seçiciyim kafayı yerim valaa üfff neyse sağlıkla gelsinlerde isim nasılsa koyulacak yani

ben düşünemiyorum bile yine aynı şeyleri yaşamaktan bebeğimi kaybetmekten korkuyoırum dua edin kızlar nolurrr

erkek olursa Taha-Deniz istiyordum ama eşim Özgür-Deniz istiyor,kız olursa Asya düşünmüştük önceden beri şimdi Neva da istiyorum bakalım artık hayırlısı ! bu arada oğlumun adıda Sefa...

kızlar günaydın hepinize aksam döktürmüşsünüz yine simdide uyanamazsınız işte bölee yaaaaaa

ben düşünemiyorum bile yine aynı şeyleri yaşamaktan bebeğimi kaybetmekten korkuyoırum dua edin kızlar nolurrr

bende senin gibiyim canım bi türlü rahat olamıyorum kaybetme korkusu hep içimde allah yardımcımız olsun inşallah

bende kızım olursa gülbahar oglum olursa seymen vurmayı düşünüyorum nasıl kızlar güzelmi isimler

efe yle ece kızlar hangisi olursa artık.Rabbim hangisini bağışlarsa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…