kızlar oğlumun adı Çağan Bartu.
kızım olursa Melek istiyorum değişebilirde babamızın teyzesi var genç yaşta vefat etmiş adı Yeşim onu koymamızda beklenebilir bilmiyorum açıkcası
oğlan olursa Aras düşünüyordum
Sizce ilk çocuğa adlar uyumlu mu olmalı ne dersiniz hadi bana bir fikir verin Çağanıma uyumlumu olsun? :)))
canım sağlıkla doğsunlarda ism işi kolay adıyla yasasınlar inşallahh
kızım olursa Melek istiyorum değişebilirde babamızın teyzesi var genç yaşta vefat etmiş adı Yeşim onu koymamızda beklenebilir bilmiyorum açıkcası
Sizce ilk çocuğa adlar uyumlu mu olmalı ne dersiniz hadi bana bir fikir verin Çağanıma uyumlumu olsun? :)))
benim kızım var defne ecrin koyduk ismini 2. bebeğimde kız olursa dicle ceylin olabilir erkek olursa kerim ama yanına başka isimdekoymak istiyorum ama çok isim var henüz tam karar veremedim ayrıca ceylinin anlamını bilen varsa bana yazabilirlermi lütfen
merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza. ben de 8+0ım bugün. ben daha önce iki düşük yaptığım için şu anda çok korkuyorum.
bu arada bişi soracam şu bebişlerinizin kaç haftalık olduğunu gösteren resimleri nereden ekliyosunuz