2009 haziran anneleri isimleri düşündünüz mü?

valla erkek olursa ahmet yanına cem yada eren düşünüyom ahmet kesin dedemizin adı ama yanına karasızım kız olursa çok alternatif var hele bi cinsiyeti belli olsun buluruz inş

kızlar ben kızım olursa ceylin naz oğlum olursa efe ama efenin yanına bi isim daha eklemek istiyoruz bakalım eşim daha çıkarken karar vermiştik bu isimlere :))

kızlar oğlumun adı Çağan Bartu.
kızım olursa Melek istiyorum değişebilirde babamızın teyzesi var genç yaşta vefat etmiş adı Yeşim onu koymamızda beklenebilir bilmiyorum açıkcası
oğlan olursa Aras düşünüyordum
Sizce ilk çocuğa adlar uyumlu mu olmalı ne dersiniz hadi bana bir fikir verin Çağanıma uyumlumu olsun? :)))

kızım olursa Melek istiyorum değişebilirde babamızın teyzesi var genç yaşta vefat etmiş adı Yeşim onu koymamızda beklenebilir bilmiyorum açıkcası
Sizce ilk çocuğa adlar uyumlu mu olmalı ne dersiniz hadi bana bir fikir verin Çağanıma uyumlumu olsun? :)))

canım sağlıkla doğsunlarda ism işi kolay adıyla yasasınlar inşallahh

bence şart değil canım. benim ikizlerim olacak allah nasip ederse, uyumlu isimler de var kafamda benzemeyen isimler de. hangisi daha yakın gelirse onu koyacağım mesela.
ama uyumlu dersen kaan da çok güzel bir isim

benim kızım var defne ecrin koyduk ismini 2. bebeğimde kız olursa dicle ceylin olabilir erkek olursa kerim ama yanına başka isimdekoymak istiyorum ama çok isim var henüz tam karar veremedim ayrıca ceylinin anlamını bilen varsa bana yazabilirlermi lütfen

bence illede uyumlu olsun diye kısıtlamamak lazım kendimizi (hani hep alay konusu olur ya hale-lale-jale ve bütün mahalle diye)eğer beğendiğiniz uygun bir isim varsa koyarsınız ama yoksa illede uygun olsun diye bir isim aramayın bana kalırsa.çocukları bir kalıba sokmaya gerek yokki.
bu arada oğlum olursa Aras çok istemiştim ama anlamı söylenişi kadar güzel gelmedi bana.hayırlısı olsun canım!

benim kızım var defne ecrin koyduk ismini 2. bebeğimde kız olursa dicle ceylin olabilir erkek olursa kerim ama yanına başka isimdekoymak istiyorum ama çok isim var henüz tam karar veremedim ayrıca ceylinin anlamını bilen varsa bana yazabilirlermi lütfen

Tatlım Ceylin Cennetin kapısı , cennete açılan kapı anlamına geliyor.Allahım gösterirse o günleri inşallah daha doğuma çok var kesin isimlerimizde değişir zamanla en son bakalım ne koycaz adlarını:uhm:

evet canım doğana kadar çok isim değişir daha ilk bebeğimede bir sürü isim beyenmiştim ama en sonunda farklı bir ism kymuştum

kızlar bişey sorcam eşim erkek olursa deniz olsunmu diyo ama deniz kız ismi gibi değilmi banamı öyle geliyo

canım bana erkek ismi gibi geliyoo kıslarda denizi sewmiyorummm
bende cok begeniyorumm ama eşim uniseks isim istemiyoo ve son bişe erkek denizler hep cok yakışıklı cok tatlı oluyoo :))

merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza. ben de 8+0ım bugün. ben daha önce iki düşük yaptığım için şu anda çok korkuyorum.
bu arada bişi soracam şu bebişlerinizin kaç haftalık olduğunu gösteren resimleri nereden ekliyosunuz

merhaba kızlar sayfalara biraz göz attım bi çoğunuz çift isim düşünüyosunuz neden öyle benim iki ismim var inanın çok kötü ikinci ismim kullanıldığı için hep birinciyi unuturum resmi işlemlerde zor oluyo buda benim kızım olursa ayça ya da rumuzum gibi ceren koyucam erkek olursa eşimle koyacak ama henüz karar veremedi beyefendi meraktan çatlatacak ya beni ondan:))))

merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza. ben de 8+0ım bugün. ben daha önce iki düşük yaptığım için şu anda çok korkuyorum.
bu arada bişi soracam şu bebişlerinizin kaç haftalık olduğunu gösteren resimleri nereden ekliyosunuz

canım bazı bazı ben de korkuyorum ama allah hayırlısını versin inşallah diye dua edip olumlu düşünmekten başka elimizden gelen birşey yok. kendine, yediklerine içtiklerine de dikkat et tabi ki.

gebelik çizelgesinin yapımını aşağıdaki linkte bulabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

bzide kız olursa ben koyacağım ismini inş. erkek olursa babamız.. bakalım. daha erken düşünemdik onun için.. zamanı gelince bulruz elbet isimler:))iş ona kalsın yeterki):)

eger mınık bır prensesım olursa nehir koyucam eğer prensse alternatıfsız mustafacan(cunku ıkı dedemızınde adı mustafa)

X