Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
teşekkür ederim aslıcımm çook sağol....inşallah en kısa sürede halledersiniz kreş işini.... okul zor gerçekten ama bu sene kendi çapımda başarı elde ettim....2.sınıfı eğer 1 ders daha verirsem ....1 senede bitirmiş olacam.... 1.sınıfı 3 senede okudumm...
selam kizlar nasilsinizzzz masallahhhhh duruma nice yilllaraaaa kocaman dana oldular masallahhhhhhh fotolari sabirsizlikla bekliom benimde misafirim gelecek hazirlik yaptim gece gece
kurabiyelerim
damla cikolatali,hidistan cevirli,susamli
peynirli pohoca
acma
zebra kek
mercimek kofte
kömbe(k.marasboregi)
yemek olarakda karni yarik pilav salata yapicam listedekileri yaptim bile kofte haric
demetcimm bu ne hamaratlık yaa....bende son zamanlar bir ağırlık tembellik sorma gitsin sınavımda var onada doğru dürüst çalışamıyorumm ne olcek halim bilmiyorumm....sınavlardan sonra derin temizlik sonra ipin ucunu kaçırmak yok söz verdim kendime çalıştığım için hafta içi yemek bulaşık dışınds hiç bi iş yapamıyorumm....
hanımlar gelin hele teker teker....
günün şarkısı : gökçe napardım bilmem....benden size gitsin...
yok aslıcım adetime 5 gün var ..dayanamayıp test yaptım negatif çıktı...duruda çıkmıştı bende o yüzden yoktur diye düşünüyorum... hayırlısı ....bende güzelce temizlik yaparım....ama yarın randevu aldım doktora gidicem...nerdeyse 10 gündür hem belim hemde kasıklarım ağrıyor idrarım koyu ve yanma var sanırım sistit oldum yine ....kan testi yaptırcam gebelik yoksa ilaç tedavisine başlıcam...
nasip kısmet diyorum yine her zaman ki gibi dua ediyorumm ve beklemedeyim...
iyi geceler veledler uyudu az evvelki mesajda erdem rahat bırakmadı da emziriyodum çırpınıp durdu dişleri çıkıyo 2 tane oldu 2 daha geliyo ama biraz zorluyo tabii hadi bakalım koca yazı yedik suya ayağım değmedi
günaydın kızlar....iginç bişey daha oldu 2 saat içinde idrar testi yine hafif silik oldu....şaştım kaldım bu işe....kasıklarım çokk ağrıyor...neyse en geç yarın belli olcek bu anormallik.... demetcimm duruda çok huy değiştirdi yazın eltimin görümcemin çocuklarından türlü türlü huylar kaptı....yeni düzeliyor yavrucak....küçük görümcem bizdeydi tatilde 2 ay oldu bugün gidiyor....
demetcim valla benimkide öyle bir uyumak istiyor yok bir uyumıcakmış ama kreştekiler de dedi artık gündüz uykularını kaldirma vakti gelmiş gece daha erken yatıp daha iyi uyuyolarmış bizim ki gündüz uyuduğu zaman 11 den önce yatmıyor gerçi uyumasad 10 buluyr ya yatması bilemiyorm artık herşeye onlar karar veriyolar
bu arada boğazım çok kötü hasta oldum ben
nazancım diş zor valla hepimizin çokt olmadı atlatalı ama sen 2. ye daha tecrübelisin tabii
aslıcım içine mi doğdu kız??bakalım senin dediğin gibidir inşallah..hayırlısı geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşirsin bol bol sıcak içeçekler iç boğazlara çok iyi geliyor.......
selam güzel hatunlar ben geldim... okulum başladı güzel kızım kreşe başladı doğum gününüde orada kutladık çok hoşuna gitti... seve seve gidip geliyor ama yemek yine problem hiçbirşe yemiyormuş.. dün evde bende yediremedim napcam bilmiyorum...
aylin kızzzz yoksa ikinci bebiş mi geliyor yaşasınnnnnnnnnn....