günaydın aylin sabah sabah insan çatlatıcımısın nesin karrrrrrrrrrrrrrrrrdeşimmmmmmmmmm
bende doğum günümde işyerime çiçek göndererek bana süpriz yaparmısın dedim yokkkk dedi..yookkkk haa ben bu kelimeyi hatırlatırım dedim.akşam bir fırsat oldu ve yokkkkkkkkkkkkk dedim...
düğün için çannta ve ayakkabı alacağım zaten.neyse onu alırım hem onun gönlü olsun hem benim.kendi kendimi kandırıyorum birazcık
benimki ataaylin sansürlenecek neyimiz var anacum... kayınvalidem şikayet etmediyse tabeeeeeeeee.geçen kayınvalidemlere eltimgile gidiyordu sizde gelecekmisiniz dedi bende banane bizde ayakkabılarımı kaldı dedim..oğlum sünnet oldu gelen giden olmadı pehhhhhhhhhhhhhh davetiye gelince düğüne gider elbisemi millete gösterir gelirim dedim..
selam kizlarrrrrrrrrrr
nasilsiniz
biber dolmasi yaptim sabirsizca onun pismesini bekliyorum canim cok cekdi yaaaaaaaaaaaaa
aylin seker ben kimyanin baskenti olarak bilinen baselde kaliyorum isvicrede yasiyorum.
sumeyyeaferrim kiz sana hayranim tepkilerine ve nazina bravooo sanaaaaa
anladım şekerim isviçreye yolumuz düşerse ararım seni ...nirden buldun orayı kızz türkiye duruken taa oraya ...
bi tabakda bana gönder bakımm...
demet isviçredemi alp dağları vardı milkanın mor renkli inekleri sizin oralardamı otluyor...isviçre denilince bizim siyasetçilerin banka hesaplarını çağrıştırıyor nedenki acaba
canım çekti bak şimdi isviçreyi dur aklımın bir kenarında dursun hamile olunca isviçre aşerim.kocam bir hamileyken ne istesem yapıyordu şimdide yapıyor ama çivi gibi kafasına vurmak gerekli sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?