bende pazar yaptım temizliği eşime eymeni al dışarı çık azıcık yoksa eymen ağlıyor makineyi ben tutacam diye yakındaki amrkete arabayla git gel bittimi diyor temizlik heee bitti dedim ayak ayak üstüne attım oturdum.sora baktı sinirlenecem zaten yeni barışmışım gerisini o yaptı bende eymeni oyaladım.öğleden sonra kayınvalidemgilin bahçeye gittik görümcem elticik falan.ben azıcık araba kullandım eymen ağlıyor ennnnnn baba diye
geçen sene ehliyeti aldım ama daha tam bir şoför sayılmam yavaş yavaş öğreniyorum .
aslıanne valla biz düşünce hemen buz koyuyoruz fazla morluk olmuyor sonradan krem falan hiç kullanamdıık benim sıpada geçen farkettim ayaklarını sanki içe doğru basıyor aklıma takıldı...
slm arkadaşlar
kızım düştü gözünün altı şişti ve morardı allahtan gözüne gelmedi sehpanın köşesine çarptı bildiğiniz bir krem var mı?
aslıanne valla biz düşünce hemen buz koyuyoruz fazla morluk olmuyor sonradan krem falan hiç kullanamdıık benim sıpada geçen farkettim ayaklarını sanki içe doğru basıyor aklıma takıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?