2009 Eylül Anneleri

slm arkadaşlar
sümeyye harikasın güzelmiş, yalv arıyor:)))
demetcim nasılsın bebiş nasıl öğrendinmi cinsiyetini.
ablaların evlenicekti dimi bu yaz
gelin geliceklerdi bize:))hayırlısı olsun canım benim.
ömür boyu mutluluklar diliyorum.
düğün telaşı vs dikkat et kendine erdanayımıda öpüyorum tatlım.

günaydın şekerimm...bir kez daha kutlamak istiyorum seni...yalv..arıyor...

sabah sabah güldürdün beni....ALLAH ta seni güldürsünn...kızlar bu arada AKP birinci yine...vatana millete hayırlı olsun ....düğünümüz vardı cumartesi günü oynadım ama cok değil...duru müsade etmedi babası tembih ediyor oynama fazla diye babasının kızı agladı hep bende kıyamadım oynamadım...çook şık olmuştuk kızımla ben resım yukleyım gösteriririm size..

resim bekliyorum şekerim bende kojamla barıştım cuma günü gül almış gelmiş bende ben bülbül değilim güllere kanmam dedim kabul etmedim tabeee cumartesi halaaa konuşmuyorduk o kahveye gitti bende eymeni aldım çıktım çarşıya sonra eve gelmiş kapı duvar aradı nerdesiniz çarşıdayız dedim bekleyin geliyorum dedi geldi bana bir sürü bişeyler aldı daha doğrusu düğünde elbiseme uygun eşarp ve ayakkabı aldım sonrda diyor istediğin eşarp varsa bu sayılmaz onuda alayım doğum günü için yok dedim ..sizde durumlar nasıl

canımm bugun işler yogun biraz koptum kusura bakma...bende napıyım işte hafta sonu evı bı guzel temızledım ..dugune gıttım ...gorumcem geldı ...pazar sabahı uykusu kacmıs benı durtuyor hıc bosuna durtme dedım ...yalv...arıyor...demen gıbı bende neyse ınsanlık bende kalsın dedım evlerı dagınık olunca gorursun sımdı neden bısey demıyon dedım coook gusel olmus devamını beklerım dıyor hade ordan dedım yardım et olsun ....

bende pazar yaptım temizliği eşime eymeni al dışarı çık azıcık yoksa eymen ağlıyor makineyi ben tutacam diye yakındaki amrkete arabayla git gel bittimi diyor temizlik heee bitti dedim ayak ayak üstüne attım oturdum.sora baktı sinirlenecem zaten yeni barışmışım gerisini o yaptı bende eymeni oyaladım.öğleden sonra kayınvalidemgilin bahçeye gittik görümcem elticik falan.ben azıcık araba kullandım eymen ağlıyor ennnnnn baba diye

vayy sendemı kullanıyon duduuut :))çook zevk alıyorum ben artık ısı baya ılerlettım ...hayırlısı olsun bakalım ılerde arabayı kocamın elınden almayı dusunuyorum ....boynuz kulağı gecmesın de...

slm arkadaşlar
kızım düştü gözünün altı şişti ve morardı allahtan gözüne gelmedi sehpanın köşesine çarptı bildiğiniz bir krem var mı?

aslıanne valla biz düşünce hemen buz koyuyoruz fazla morluk olmuyor sonradan krem falan hiç kullanamdıık benim sıpada geçen farkettim ayaklarını sanki içe doğru basıyor aklıma takıldı...

aslıanne valla biz düşünce hemen buz koyuyoruz fazla morluk olmuyor sonradan krem falan hiç kullanamdıık benim sıpada geçen farkettim ayaklarını sanki içe doğru basıyor aklıma takıldı...

buz koymaya çalıştım ama durmuyor ki daha çok ağlıyor korkuyorda tabii baya şişti ve morardı baktıkça içim acıyor

benimkide içe basıyor gibiydi ama yavaş yavaş daha iyi oldu düzeliyor sanki sen yenimi farkediyorsun önceden yokmuydu acaba

bununla geçmiş olsun ciddi bişey olmasında morluklar geçer ahhhhhhhh biz ne morluklar gördük gözümüzde içe basmada önceden yoktu hatta ilk yürümeye başladığında dr götürdük içe basmıyor dedi yürüttü biraz ya anne hassasiyeti öyle geliyor yada sonradan oldu

bende endişelenmiş götürmüştüm benimki birde geç yürüdü korktuk ama yürümeye başlayınca düzelmeye başladı bakalım şu an zaten idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor sondalı film çekilicek 18 inde. Bitmiyor dertmeri hiç yaww

slm arkadaşlar
kızım düştü gözünün altı şişti ve morardı allahtan gözüne gelmedi sehpanın köşesine çarptı bildiğiniz bir krem var mı?

geçmiş olsun ....buz iyi gelir onun dışında bildiğim krem falan yok....

annemin akrabası var cocuk 3 yasında bi ayağı içe basıyor felaket zorluyor çocuğu prof. götürmüşler soramadım bak ne demiş diye.......sende götür sümeyye ihmal etme....ortopedik ayakkabı alıyorum ben bide annem almış normal çocuğun yürüyüşü bile farklı oluyor....

günaydın bugün benim doğum günüm çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm umarım günümde ömrümde güzel geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…