kontrole gittik dr olur dedi.ertesi gün gittik sünnet ettirdik. tam 10 gün sonrada tamamen iyileşti ilk 2 gün biraz sancılı geçti sonra sadece krem sürerken ağlar gibi naz yapıyordu. biz kestirdik rahat ettik darısı başınıza..demet hangi şehrin havasını soluyacan şekerim ne kadar burdasın birde
nasip ederse bodrum olacak hayatim annemin yaninda 13gun gecirecegimmmmm
öküz kocamın son vukuatı.dün akşam seni işten alırım dedi.servis gitti herkesler gitti dağbaşında yalnız kaldım ve kocam olacak dalında n yeni kesilmiş kereste parçası beni almaya gelmedi...içimden her nevi küfürler ederekten eve gittim yolda sağolsun müd.yrd. aldı beni .akşamda kavga ettik müdür son anda toplantıya çağırmışta haber verememiş beyefendi müdürünede sanada diye başladım neyse ...sabahta işe ben bırakayım dedi ama tınnnnnnnnnnnn o daha evdeyken ben çıktım evden servisle geldim..
amannn ne öyle küçük oyunlar oynayacağım akşam iş çıkışı çarşıya giderim gezerim tozarım ohhhh hazır küsmüşken bana karışamıyorken keyfini çıkarayım...
bizim evde aynen it oynamış yonca tarlası gibi...ama hiçde umrumda değil.beyenfendi arkadaşalrına gidiyor geziyor tozuyor bende evde işmi yapacam o kapıdan çıkıyor ayaklarımı uzatıp tv bakıyorum sırf gıcıklığımdan...bişey söylersede yardım et yapalım diyorum tek başına ne yoracam kendimi.ha haytttttt .. tutarsızlar ne olacak dünya onların etrafında dönüyor zannediyorlar.sende güzelce kurtlarını dök akşam düğünde iki tanede benim yerime göbek at
valla şekerim unuttum eymeninde zaten pek ilgilendiği söylenemez.eymene araba olsun kamyoncumu olacak ne geçende nt den aldım 3 tane çocuk kitabı caliou falan...
hg demetcimm valla cook gelmek ısterım ben temmuzun 18 de inşallah yıllık iznimi kullanıcam ....ama baska zaman ınsallah....bu arada kızkardeşlerimin düğünü demişsin ikisi birden mi evleniyor...
ewet canim 2 ablamin dugunu olacak
temmuz 2-3 tede kaynımın düğünü var hayırlısıyla evlenselerde kurtulsak pöfff .4 temmuzdada erzincan gidecem ohhh mis gibi heryer
yeni hikayelerin başlangıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?